6drak Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 (editace) Taky už někomu rezne výfuková soustava? Po roce a půl mi to příjde moc brzo. Jde to reklamovat ? Editováno: 20. Březen 2009, autor: 6drak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrmobil Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 já myslím že každýmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 (editace) No ale přijde mi teda, že na naší Fábce (koupena v prosinci 2007) je to orezlé poměrně výrazně. Editováno: 2. Březen 2009, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Nejhorší je pro výfuk, krátké pojíždky a časté startování. Voda z výfuku se nastačí odpařovat a hromadí se tam a výfuk víc hnije. Můj případ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 na sluzebni FI shnil celej po 3 letech. Presne jak pisete, kratky jezdeni po meste. Beru to jako standard. 3-4 roky a vymena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6drak Vloženo 20. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 (editace) To bych bral, ale po roce a půl se mi to zdá brzo, jde to reklamovat? Editováno: 20. Březen 2009, autor: Blacky pravidla rikaji - necituj posledni prispevek!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 noo oreznej byl po pul roce, ale to tolik nevadi, nez celej zrezne, tak to chvilku trva. uvidis, ze vydrzi. Na auto mas 2 roky zaruku, takze pokud umre driv, tak reklamace. ale myslim, ze to maj dobre spocitany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 (editace) To bych bral, ale po roce a půl se mi to zdá brzo, jde to reklamovat? mno ptal jsem se v servisu a technik říkal, že to nejde na reklamaci vyměnit,. že je ta rez povrchová a že to má více vrstev a tak... Editováno: 20. Březen 2009, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6drak Vloženo 20. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 (editace) Dobře , ale v záručních podmínkách nemají že musí prohnít celý, prostě 2 roky platí záruka na vše. Editováno: 22. Březen 2009, autor: Blacky pravidla rikaji - necituj posledni prispevek!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 oni to asi za vadu nepovažují, prostě se jedná o běžné opotřebování materiálu, nebo co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 jj uz na felicii mi v ramci 6mes. zaruky na ojetinu mirikal, ze vyfuk a jeho reznuti az upadnuti je bezne opotrebeni a ne skryta vada. takze z toho odvozuji, ze i u noveho castecne reznuti nebudou brat v potaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 6drak: však se zkus zeptat v Tvojem servu, třeba je ukecáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
citrus Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Zdravim přiznivce Škodovek, mám na vás dotázek. Mám F II od února 2008 a náhodou jsem koukl pod auto při umývání, ale pěkný pohled to nebyl. Uviděl jsem tam korozí polezlé celé výfukové potrubí včetně obou tlumičů. No říkal jsem si že je to asi v poho, ale jen do té doby než jsem koukl pod auto tchánovi, který má FI už pátý rok a výfuk je jako nový. No nemůžu říct, že mně to neštve, ale nevím jestli to je na reklamko nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miro 2 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Zdravím, já se také připojuji s orezlým výfukem na FII po půl roce a ještě přikládám jeden poznatek: Když couvám do kopce a pomalu se rozjíždím , tak se mi " pravděpodobně výfuk, nebo celá soustava rozvibruje, takže finální pocit je takový nejistý, co se tam dole vlatně děje. ( 1,4 benzín). Máte někdo také tuto zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Mně nic nevibruje. To ti vibruje jenom při rozjezdu nebo po celou dobu couvání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 ale to bude normalni, Kdyz trefis rezonancni frenvenci vyfuku, tak se rozklepe a prave ze pri tom couvani to bejva. staci vic pridat, nebo ubrat. Dela to na spouste aut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Také se připojím s tím reznutím. Když jsem před týdnem měnil na manželčině FII kola za letní všiml jsem si rezavých skvrn na tlumiči výfuku, trubky jsou zatím netknuté. A naopak, na mojí OCII je tlumič po čtyřech letech netknutý, kovově lesklý ale trubky před tlumičem jsou celé zrezlé. Naše FII je stará tři měsíce a má najeto jen patnáct set km. Dost zajímavé jak na každém autě rezne něco jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malin Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Po 10 mesiacoch mam samotny vyfuk celkom v obstojnom stave, trochu hrdzavych flakov, zato vyfukove potrubie je obhrdzavene cele. Dolezite je ale aby to neprehrdzavelo, tak nech to vydrzi co najdlhsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 no chuapi dnes som sa pozeral na vyfuk .. a je pekne zahrdzaveny .. taky ako opalen najma stredna cast .. a este su tam aj take pupinky hrdzave .. po celom .. za 2 roky ... som zvedavy kolko vydrzi kym prehrdzavie .. mysite si ze ma zmysel to este niecim osetrit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomaS-BB Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 4 rocny vyfuk, auto ma 50tkm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 kraasnej. ale asi to bude tou naftou. Jeto mastny a proto tolik nerezne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomaS-BB Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Blacky - je to 40kW HTP ziadna nafta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 coze? a jak to, ze ma konec dolu? Sem mel zato, ze benziny je maj rovne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Ty jo Blacky, ty na necem jedes ne? Vsechny FI, FII a Roomstery (teda 1999-soucasnost) maji koncovky vyfuku zahnuty dolu, bez ohledu na motorizaci. Z vyroby je jedina vyjimka a tou byla FRS s origo koncovkou. Podobna situace je u OI (1996-soucasnost), jedinou vyjimkou byla OIRS. Rozdily v koncovkach mezi benzinem a naftou prisel az s OII a pozdejsimi + nejaka specifika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 no neviem ale po roku a pol ze je na povrchu to by som nedramatizoval ale pokial by zacal menit zvuk tak reklamacia to nema co takto skoro prehnit. nasa fabka je vyroba 11/2001, posledne takmer 3 roky kratke trasy auto ma najazdene 106tkm ( aspon dufam ), vyfuk origo sice je uz celkom skorodovany ale za posledne 2 roky sa to nijako nezmenilo a myslim ze este vydrzi takze nevidim dovod preco by nemal vydrzat v pohode 6-7 rokov a viac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.