lukyboy Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Zřejmě nějakému dobrákovi se povedlo mi promáčknout dveře a ještě k tomu oboje viz foto. Z klempířinou žádnou zkušenost nemám,tak se chci zeptat co se s tím dá udělat doma"na koleni"Ještě mě napadlo někde jsem tu na foru viděl video kde promáčklej blatník myslím nahřál a pak zchladil.Funguje to? Nebo je to na klempíře a na lakovnu?Budou se muset stříknout celé dveře nebo bude stačit jen nějakej rozstřik? Mám havárko s 5% spoluúčastí tak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 spoluucast ta pri tomto az tak nezaujima. skor ide o to aka je minimalka. ak mas spoluucast 5 percent a minimalnu 5000 tak oprava sa do 5000 zmesti a tym padom je ti zbytocne to hlasit, prides o bonus a aj tak si to cele cvaknes sam. toto ti nikto nevytlaci to je na git a lak. ak zastrek a lestenie tak len kvalitka. zalezi aj od stari laku a kvalite lakyrnika. ale dalo by sa aj do zastreku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 (editace) no tak to máš bouchlý na nejvíc nejdebilnějším místě co může být...takhle podobně jsem to měl cvaklý na fazolu...trochu jsem to vyklepal zevnitř gumovou palicou...ale až nakraj se k tomu nedostaneš...bud to nechaš narovnat u klempířa, zakitovat a přestříkat dveře nebo budeš muset jezdit takhle...jinak nevim jak bych pomohl...tím, že to nestříkneš celý docíliš akorat toho, že v připadě odloupnutí laku to nezrezivý, ale bude vidět vyšší vrstva laku a jinej odstín Editováno: 3. Březen 2009, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 s tím nahřátím to funguje, ale musí se to umět. Pokud jsi to nikdy nezkoušel, tak se dobrého výsledku asi nedobereš. Tohle je navíc na blbým místě a pokud je to ohnuté i v tom švu, tak jedině zakitovat a stříknout. To máš tak 1500 - 2000 za jedny dveře, osobně bych to nechal. Není to skoro vidět (chápu ale, že to nasere). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 (editace) To to naco chcete dat BRUSIT ,GITOVAT ,STRIEKAT!!!! Ved sa to da aj vytiahnut!!!! http://www.preliaciny.sk/ CZ: http://www.qliniq.cz/klempirstvi-lakovani.php?lg=cz Editováno: 3. Březen 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 jaký je prosím tě postup při vytahování toho promáčklého profilovaného rantlu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Tu mas foto: :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Prochy603: přesně tak viděl jsem v jednom pořadu, jak se to dělá...přišel tam chlapík s brašnou, kde měl nářadí jak nějakej felčar, různě ohlý tyčky háčky atd. a dal se do práce - auto po krupobití, zvládl to naprosto perfektně. Lukyboy: zapátrej pořádně po netu, určitě už bude víc firem který to provozujou...a už jen zjistit ceny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 No ony jsou odkazy i tady na foru. Stačí nafotit a poslat k posouzení. Ale asi je to pro něj trochu z ruky http://www.karosar.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 (editace) Tu mas foto: jenže tohle je právě úplně něco jiného. Pokud má tu promáčklinu i na tom rantlu, což se podle fotek zdá, že má, tak zde je do sebe ohnuto několik plechů, a to se vytáhnout nedá. Alespoň nevím, jak bez poškození laku pohnout s cca 4 milimetry silným slisovancem, který je navíc "zalepený" karosážským tmelem. Pokud to v rantlu není, tak se dá samozřejmě vytáhnout na počkání. Editováno: 3. Březen 2009, autor: Wittmann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 4. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Tak jsem poslal fotky do firmy:http://www.qliniq.cz/klempirstvi-lakovani.php?lg=cz uvidím co napíšoua jaká bude cena.Určitě se s vámi podělím. Spoluúčast mám min.5000kč takže na houby.Vidět to vcelku moc není,ale mě to prostě s.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 AHOJ, PROSÍM o POMOC BYLA BY NEKDE NA SEVERU MORAVY firma co by dělala podobné vytahování promáčklin? jsem z Ostravy, zaplatit člověka z čech asi nemá cenu, poradíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 No tak si ohreju taky trochu svoji polivcicku.. Chtel bych se zeptat, myslite si, ze je nejaka sance, ze bych tuto promacklinu mohl spravit svepomoci jen zatlacenim z druhe strany dveri? Normalne bych to dal asi na opravu, ale problem je v tom, ze mam z druhe strany ty dvere vytlumeny a predpokladam ze karosar by to urcite musel dat pryc Napadlo me, ze bych to jen nahral, aby ta hmota byla pruznejsi a proste to zkusit srovnat. Ale nikdy jsem to nedelal, tak nevim, mozna mi reknete, ze si to predstavuju moc jednoduse a ze to mam nechat profikum.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 MYTRIX Tie to prevalene dvere si urobis aj ty sam doma. Odstroj tie dvere a z vnutornej strany nahrej ten bitumenovy tlmiaci material a vytlac to von. Postupuj od kraju prevalenyni az po koniec. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Jestli jsi to nikdy nedělal a chceš to mít pěkný, tak to nech na profíky. Tím promáčknutím se ten plech vytáhl a prostým vymáčknutím si nepomůžeš. Buď to nebude držet nebo to časem skočí spátky - ten plech se musí opětovně srazit. Nejlépe nahřát a prudce ochladit. Pozor na poškození laku. Také se mu dá pomoct "ztemováním" gumovou paličkou na měkké podložce (dřevo, guma). Kdybys to dělal na tvrdé (klasická karosářská babka), tak nejen, že poškodíš lak, ale naopak tu bouli ještě víc vytáhneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 No ja jsem celkem manualne zrucnej:) No o tom nahrati/zchlazeni jsem premyslel, mozna by to za pokus stalo, protoze stejne ty dvere budu rozebirat. Jestli by teda stacila metodika nahrati fenem a zchlazeni sprejem:) samozrejme kdybych videl, ze to nejde, tak bych to nechal profikum.. btw: jen tak pro informaci, jak se to "ztemovani" dela presne? co prilozit kam, a kam klepnout?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Neboj sa toho. NAHREJ A ZVNUTRA TO VYTLAC VON Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 no ja doufam ze to pujde.. jsem se oprel pri rozjezdu z parkoviste borcovi o naraznik, tak to takhle dopadlo.. zadna zavratna rychlost to nebyla nastesti, jinak by to asi bylo horsi.. dam pak vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 19. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Tak jsem poslal fotky do firmy:http://www.qliniq.cz/klempirstvi-lakovani.php?lg=cz uvidím co napíšoua jaká bude cena.Určitě se s vámi podělím. Spoluúčast mám min.5000kč takže na houby.Vidět to vcelku moc není,ale mě to prostě s.... Tak se konešně ozvali cena by měla být kolem 2000kč Teď nevím zkusit sám nebo ne?A teď forum raď Jakej ten sprej se používá na to schlazení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 svěřil bych to raději odborníkům, pokud s tím nemáš zkušenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 nechal bych to být, není to skoro vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 2lukyboy: prakticky jedinej chladici sprej co se da bezne sehnat chladi na cca -50°C. Podle vseho by to melo stacit. Koupit se da v lepsim obchode s elektronickejma soucastkama (tipa.eu, gme.cz) Jinak konkretne v tvem pripade nejsem uplne presvedcenej, ze by zrovna ten sprej pomohl - aspon co jsem tak cetl v diskuzi. Hodi se spis na vetsi plochy, (neco jako mam ja:D) a navic je docela drahej (kolem 260kc).. ale zalezi na tobe samozrejme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 No ja jsem celkem manualne zrucnej:) No o tom nahrati/zchlazeni jsem premyslel, mozna by to za pokus stalo, protoze stejne ty dvere budu rozebirat. Jestli by teda stacila metodika nahrati fenem a zchlazeni sprejem:)samozrejme kdybych videl, ze to nejde, tak bych to nechal profikum.. btw: jen tak pro informaci, jak se to "ztemovani" dela presne? co prilozit kam, a kam klepnout?) Objednaj si to to tu a vytahuj: http://www.asseenontv.com/prod-pages/pops-a-dent.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludevit Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Ahojte, neviete prosim, kde sa daju preliačeniny opravit v regionoch Košice, Prešov, Poprad? Mate s tym niekto skusenosti? Vdaka! Ludevit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.