Milhausek Vloženo 31. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2011 musíš koupit redukci iso most a do konektoru radia zapojit cany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StunaT Vloženo 1. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2011 Tak mi dorazila ta redukce z ISO na FAKRA. Ale dostal jsem doporučení použít jen ten konektor FAKRA, a přeházet tam dráty z ISO konektoru přímo, bez redukce. Neměl by někdo fotku zapojení drátů do konektoru? I s tou zelenouo kostičkou (nevím jek se jí říká - vedou do ní dva oranžové dráty) Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StunaT Vloženo 2. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2011 To tady opravdu není nikdo, kdo by měl alespň fotku schema zapojení na vrchu radia? Moc by mi to pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 4. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2011 V příloze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harmis Vloženo 5. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2011 (editace) Prosim VAS Nedalo by sa nejak prerobit aby autoradio SWING citalo USB Tan jackovi vstup mi je na prd. Editováno: 5. Listopad 2011, autor: harmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 5. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2011 Měl jsi žádat při objednávce auta, MDI (Mobile Device Interface), za příplatek 2600Kč. Mám to taky, a ještě jsem musel dokoupit redukci MDI - USB asi za 300Kč. Možná že by šla dodatečná montáž. Zeptej se v servise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 6. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2011 dodělat MDI a máš po starostech.. jde to bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harmis Vloženo 6. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2011 Takze staci si v Skodovke objednat MDI? Co je to? Neake zariadenie a kde sa napaja? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 6. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2011 Je to otvor, pod schránkou před spolujezdcem, kam se vloží flashdisk, nebo HDD s MP3. Je tam konektor MDI, do kterého se strčí redukce pro USB. Z rádia to ovládáš jako CD. V návodu auta to máš popsané na str. 109, a v návodu od Swingu je to v celé knížce. Stačí? V servise budou vědět. Jestli se na to budeš ptát v servise, napiš kolik chtějí za dodatečnou montáž. Jako příplatek k novému je to u nás 2600Kč. U vás 128€. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harmis Vloženo 6. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2011 (editace) Vdaka Auto mam tyzden a pokial nepridu potahy na sedadla tak ho velmi neviuzivam a tak som nemal este cas na zoznamenia sa s radiom aj autom samotnym. Ale zajtra alebo utorok sa popytam a dam vediet Ale ten otvor v pristrojovke tam uz ma byt alebo ho tam budu robit, lebo neviem presne ako to tam vyzera Editováno: 6. Listopad 2011, autor: harmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 7. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2011 (editace) v servise ti to asi neudělají museli by totiž vyměnit přístrojovku do čehož jsem nešel (a cena byla nehorázná), ale pokud jsi šikovný dost jsem o tom psal zde http://forum.skodaho...esto-cd-menica/ Editováno: 7. Listopad 2011, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StunaT Vloženo 10. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2011 TAK JSEM TO KONEČNĚ POZAPOJOVAL. RADIO HRAJE, UKAZUJE TEPLOTU, ČAS, SVÍTÍ JAK MÁ. JEN TO RADIO NEVIDÍM NA MAXI DOTU A NEFUNGUJE FUNKCE GALA. CO S TÍM? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 10. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2011 jasně jsem ti napsal zapoj ty dva cany! ty oranžové dráty! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StunaT Vloženo 11. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2011 Oranžové tam mám. V příloze jsem načrtnul, jak to mám zapojené. Je mi divné, že teplota, hodiny, osvětlení a spínání klíčkem přes ty cany funguje a GALA ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StunaT Vloženo 11. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2011 ještě ta příloha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmizik.sk Vloženo 22. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2011 Zdravim, prosim vas neviete co znamena taky maly trojuholnik na displeji radia Swing hned vedla ukazovatela teploty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harmis Vloženo 7. leden 2012 Sdílet Vloženo 7. leden 2012 A pokial by som to MDI nahradil tymto slo by to? http://www.autoprofi.cz/volkswagen/autohifi/adaptery-k-oem-audio-systemum/usb-autolink-oem/1_55xcvw003-adapter-pro-ovladani-usb-zarizeni-oem-radiem-vw/aux-vstup.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mjanulik Vloženo 7. leden 2012 Sdílet Vloženo 7. leden 2012 pokud rádio má ovládání CD měniče,tak to bude fungovat,je to vlastně náhražka za CD měníč,přesně tohle mám,ale u rádia swing v O2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harmis Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 No Swing mam aj ja ale mam iba AUX IN vstup po rucnou brzdou. A ci to ovladanie CD menica to neviem. Ale na radiu mam prepnutie na AUX vstup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galeo Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 Treba trošku čítať fórum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 15. leden 2012 Sdílet Vloženo 15. leden 2012 BTW kdyby někdo chtěl origo to MDI tak prodávám http://forum.skodahome.cz/topic/114929-jednotka-mdi-kabelaz-plugplay-bez-pajeni/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PN. Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 Nazdárek Všem, mám dotaz ohledně tohoto rádia. Mám FII 2011 červenec a chtěl jsem se zeptat, jestli se dá u tohodle rádia nějak aktualizovat soft, kvuli podporaovaní nových telefonů. Koupil jsem novej telefon a ono ejhle. Telefon rádio najde, ale rádio se sním nechce spárovat. Předem díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 telefon není v radiu, je to další RJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PN. Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 telefon není v radiu, je to další RJ Tak pokud předpokládám dobře, tak ta se dá v autorizovaném servisu aktualizovat, nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 co přesně ti telefon najde? máš maxidot? máš v menu telefon? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.