Listopad 1, 201113 r Tak mi dorazila ta redukce z ISO na FAKRA. Ale dostal jsem doporučení použít jen ten konektor FAKRA, a přeházet tam dráty z ISO konektoru přímo, bez redukce. Neměl by někdo fotku zapojení drátů do konektoru? I s tou zelenouo kostičkou (nevím jek se jí říká - vedou do ní dva oranžové dráty) Děkuji
Listopad 2, 201113 r To tady opravdu není nikdo, kdo by měl alespň fotku schema zapojení na vrchu radia? Moc by mi to pomohlo.
Listopad 5, 201113 r Prosim VAS Nedalo by sa nejak prerobit aby autoradio SWING citalo USB Tan jackovi vstup mi je na prd. Upraveno Listopad 5, 201113 r od harmis
Listopad 5, 201113 r Měl jsi žádat při objednávce auta, MDI (Mobile Device Interface), za příplatek 2600Kč. Mám to taky, a ještě jsem musel dokoupit redukci MDI - USB asi za 300Kč. Možná že by šla dodatečná montáž. Zeptej se v servise.
Listopad 6, 201113 r Takze staci si v Skodovke objednat MDI? Co je to? Neake zariadenie a kde sa napaja?
Listopad 6, 201113 r Je to otvor, pod schránkou před spolujezdcem, kam se vloží flashdisk, nebo HDD s MP3. Je tam konektor MDI, do kterého se strčí redukce pro USB. Z rádia to ovládáš jako CD. V návodu auta to máš popsané na str. 109, a v návodu od Swingu je to v celé knížce. Stačí? V servise budou vědět. Jestli se na to budeš ptát v servise, napiš kolik chtějí za dodatečnou montáž. Jako příplatek k novému je to u nás 2600Kč. U vás 128€.
Listopad 6, 201113 r Vdaka Auto mam tyzden a pokial nepridu potahy na sedadla tak ho velmi neviuzivam a tak som nemal este cas na zoznamenia sa s radiom aj autom samotnym. Ale zajtra alebo utorok sa popytam a dam vediet Ale ten otvor v pristrojovke tam uz ma byt alebo ho tam budu robit, lebo neviem presne ako to tam vyzera Upraveno Listopad 6, 201113 r od harmis
Listopad 7, 201113 r v servise ti to asi neudělají museli by totiž vyměnit přístrojovku do čehož jsem nešel (a cena byla nehorázná), ale pokud jsi šikovný dost jsem o tom psal zde http://forum.skodaho...esto-cd-menica/ Upraveno Listopad 7, 201113 r od KoNG
Listopad 10, 201113 r TAK JSEM TO KONEČNĚ POZAPOJOVAL. RADIO HRAJE, UKAZUJE TEPLOTU, ČAS, SVÍTÍ JAK MÁ. JEN TO RADIO NEVIDÍM NA MAXI DOTU A NEFUNGUJE FUNKCE GALA. CO S TÍM?
Listopad 11, 201113 r Oranžové tam mám. V příloze jsem načrtnul, jak to mám zapojené. Je mi divné, že teplota, hodiny, osvětlení a spínání klíčkem přes ty cany funguje a GALA ne.
Prosinec 22, 201113 r Zdravim, prosim vas neviete co znamena taky maly trojuholnik na displeji radia Swing hned vedla ukazovatela teploty?
Leden 7, 201213 r A pokial by som to MDI nahradil tymto slo by to? http://www.autoprofi.cz/volkswagen/autohifi/adaptery-k-oem-audio-systemum/usb-autolink-oem/1_55xcvw003-adapter-pro-ovladani-usb-zarizeni-oem-radiem-vw/aux-vstup.html
Leden 7, 201213 r pokud rádio má ovládání CD měniče,tak to bude fungovat,je to vlastně náhražka za CD měníč,přesně tohle mám,ale u rádia swing v O2
Leden 8, 201213 r No Swing mam aj ja ale mam iba AUX IN vstup po rucnou brzdou. A ci to ovladanie CD menica to neviem. Ale na radiu mam prepnutie na AUX vstup.
Leden 15, 201213 r BTW kdyby někdo chtěl origo to MDI tak prodávám http://forum.skodahome.cz/topic/114929-jednotka-mdi-kabelaz-plugplay-bez-pajeni/
Duben 7, 201213 r Nazdárek Všem, mám dotaz ohledně tohoto rádia. Mám FII 2011 červenec a chtěl jsem se zeptat, jestli se dá u tohodle rádia nějak aktualizovat soft, kvuli podporaovaní nových telefonů. Koupil jsem novej telefon a ono ejhle. Telefon rádio najde, ale rádio se sním nechce spárovat. Předem díky za info
Duben 7, 201213 r telefon není v radiu, je to další RJ Tak pokud předpokládám dobře, tak ta se dá v autorizovaném servisu aktualizovat, nebo ne?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.