Přejít na obsah

Formule 1


metjus

Doporučené příspěvky

Ale kdepak my žádnou špionáž nepotřebujeme, ani nemusíme kupovat žádné neověřené konkurenční technologie, to spíš Mclrn seškrtal výdaje a jeden ze skoro hotových vozů chce prodat aby měli na Shell V-power od nás. -_- Jo ještě jsem chtěl použijete v tomhle modelu tu novou utajovanou 3kv automatickou převodovku? (já jen podle toho kokpitu do něj by mi seděla) ;)

Editováno: , autor: murder
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ty kušuj, ty máš jen jednu povinost a to být zdravý a nechodit po doktorech, tak se toho drž,

P.S. jo mimochodem, Sejda leží ve Vinohradském špitálu, urval si achilovku, volal mi, byl z toho celej "nadšenej", jak prý se mu to tam leží výborně, chudák, nechtěl bych být v jeho kůži, to "asi vůbec, ale vůbec nebolí" taková urvaná achilovka, to musí být chuťovka pro lékaře stylu Mengele,, jako by si "blbec starej" nemohl uvědomit, že když je už dědkem, tak nohejbal a vůbec sport už nejsou pro něj

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mistr-sveta-hamilton-byl-posledni-pri-testovani-v-barcelone

No jo taky koukám, Hamilton je dobrej jezdec tím to nebude, ale bohužel sedí ve špatný formuli, tý červený tam má moc málo :p

Ale jo už se bojím takové konkurence, bojím se že až ho rudí budou brát o kolo tak nebude respektovat modré vlajky a bude překážet.

Jó Brawn GP bude zajímavej tým vždyť Ross přešel od nás.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslels ten V-Power, co je horší než klasika od Benziny? To děkujeme, neceme lol;)

No prej McL nějak nešmakuje zadek auta vs "nový" bezdrážkový pneu a jiná přilnavost, ale podle těchto testů těžko soudit, co na tom je pravdy. Ač fandím McL, nevadilo by mi koukat každej závod na jiný lidi na bedně (vyjma hranatýho z <>). :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

"Ať má dnes McLaren výsledky jakékoliv, v Melbourne budeme konkurenceschopný závodní tým, což znamená, že se zúčastníme boje o titul," ujistil Dennis. "Naším cílem je přijet do Melbourne a tam být nejlepší, není pro nás důležité jezdit na každý test s tím, abychom se umisťovali na vrcholu výsledkových listin. Testování je o disciplinovaném přístupu, snažíte se vůz vylepšit a nesmíte se ohlížet na výsledky, jakými se prezentují ostatní. Až v Austrálii získáme skutečné srovnání.

Dneska Barik zase lital. Snad ma Denis pravdu a F1 bude od zacatku opravdovym zavedenim na trase.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...