Palo Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 to se pozná.pán je odborník,pán je znalec.zdar chlape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 To jo, díky za info.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 To jo, díky za info.. Není za co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 (editace) Mně se strašně líbí, jak tady každej tlachá o tom, že F1 je nuda a podobný žvásty, ale koukáte na to stejně jako já, kterému se to líbí. Čím to je? Asi jsem blbej, ale nechápu to. Jóóó už to vím, aby ................ Editováno: 23. Duben 2008, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Tak mi bylo dovoleno si vybrat dárek ke svým narozeninám (ještě jsou daleko), no tak jsem si vybral na stránkách F1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 blaaaaaaaaaazen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 jj hezky vyber...taky zrovna vybiram hodinky ale uz mam asi vybrano :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Mně se strašně líbí, jak tady každej tlachá o tom, že F1 je nuda a podobný žvásty, ale koukáte na to stejně jako já, kterému se to líbí. Čím to je? Asi jsem blbej, ale nechápu to. Jóóó už to vím, aby ................ rec nestala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 1.Kimi 2. Alik 3.Masa 4.Kubica Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 1.Kimi 2. Alik3.Masa 4.Kubica Pěknej hop udělal Renault.. Stejně ten Alonso bude asi sakra dobrej pilot.... Mercedes ty jsou na tom nějak bídně, nějak jim to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 Pěknej hop udělal Renault.. Stejně ten Alonso bude asi sakra dobrej pilot.... Mercedes ty jsou na tom nějak bídně, nějak jim to nejde NJN, ale kdo ví, kolik má kdo v nádržích. Go, Ferrari, go go! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 psali ze Rencky jedou odlisnou strategiji...takze Alik asi bude mit mit paliva at je rychly.Mec trosku zklamani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 psali ze Rencky jedou odlisnou strategiji...takze Alik asi bude mit mit paliva at je rychly.Mec trosku zklamani Podle mne McLaren bude mít hoodně plnou nádrž a nebo hoodně velký průser s výkonem a rychlostí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Zdravim pri sledovani VC Spanelska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 (editace) Tak to je mazec.Co se stalo tomu Kovimu ? Zdalo se mi ze mu predni L kolo nejak ustrelilo. Takze jsem mel dobre oko..... defekt..... Editováno: 27. Duben 2008, autor: maros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Tak to je mazec.Co se stalo tomu Kovimu ? Zdalo se mi ze mu predni L kolo nejak ustrelilo.Takze jsem mel dobre oko..... defekt..... Spíš schlusdefekt se vším všudy, ale aspoň dal najevo z nosítek, že žije a není to tak hrozný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Fernando má na pi.u motor, stejně jako je znak automobilky Renult Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Fernando má na pi.u motor, stejně jako je znak automobilky Renult :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Fernando má na pi.u motor, stejně jako je znak automobilky Renult Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Takze pro mne nic radostneho Kimi zachlastal,rano skocil do monopostu a zase to vyhral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 No me potesil Button Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 krásnej závod, ferrari už zase jedou.snad je ale kovi v pohodě, protože to byla prda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Ta červená mi dělá dobře ,takže dnešní výsledek je pro mne velmi uspokojivý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Ta červená mi dělá dobře ,takže dnešní výsledek je pro mne velmi uspokojivý jsme na tom uplne stejne pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 ja taky, ja taky a kovi otřes mozku a naraženej loket, na to jak to vypadalo, tak super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.