...GeOrGe... Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 To bys koukal na kolik veci je Fabie stavena.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubic Vloženo 16. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Při otvírání Fabule pomocí D.O. ve tmě si neodpustím říct "mrk mrk" proč to neříct, když tak hezky mrká už i přítelka je tím nakažená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 ... to potom po nastartovani si hovoris: "brm, brm" ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubic Vloženo 16. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Tak to je jasný, akorát si vždycky poprskám okno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 tak to by si měl přejít na . hen hen heeeeeeen........... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Moje úchylka je, že auto má sloužit mě a ne já jemu... Takže auto sem už asi půl roku nemyl, uvnitř taky nejčistěji není a motor musí jet od volnoběhu do omezovače, když se mi zrovna nechce pořád řadit... Na druhou stranu za studena opatrně a auto má veškerý servis o který si zrovna řekne... Nvm jestli sem to sem měl psát, ale tak nějakej kontrast k vám není na škodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubic Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 One-z: čoveče chlape, tohlle není normální. Přemýšlím nad nějakým konstruktivním řešením, jak tě napravit, ale nic mě nenapadá nemáš ani sebemenší náznak přehnané péče o auti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freestylle Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 som chorobne cistotny, co sa tyka auta. Umyvam aj 3x do tyzdna, vysavam, lestim okna. Ked dojdem vecer domou, unaveny, a moja ´´čuńa´´ ako ju volám, je spinava -musim ju umyt aby bola na dalsi den poknucka. tie muchy na kapote ma privadzaju do zurivosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomaS-BB Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Ja mam uz asi uchylku na zvuk HTPcka... niekedy sa mi nepacil... ale teraz som sa do neho zamilovat, ked idem v inom aute chyba mi ten kovovo, rapkavo, pisklavy zvuk Celkom rad ho pocuvam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomaS-BB Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 presne tento vzuuum vzuuum no neni pekny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroě Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 presne tento vzuuum vzuuum no neni pekny? Jo celkem pěkný,ale z repráků to zní jako šicí stroj,asi je to zkreslené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 (editace) ...né, není to zkreslené, slyšíš to správně Editováno: 24. Květen 2009, autor: krozo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mallvina Vloženo 31. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2011 úchylka na kapoty a disky...a jen a pouze velká auta! když prší, vypínám rádio, vždycky...a když řídím v noci, mám stažené okínko, taky vždycky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 31. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2011 Já autíčko pochválím za každou dlouhou cestu, kontroluju jestli je zamčený když odcházim z parkoviště a pořád sundavám a nandavám poklice, protože se mi jednou líbí a jednou nelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slant Vloženo 31. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2011 ta kontrola zamknutia je aj moja uchylka. zamknem, skontrolujem to a este sa vratim mrknut ci su zatlacene vsetky 4 cudliky na dverach. kupodivu napriek tejto "kontrole do zblbnutia" som nasiel auto asi 3 krat rano odomknute, ale vzdy len jedny dvere. nemam central, co je teda dost naprd. nastastie si otvorenych dveri nikto nevsimol. a mozno kazdeho zlodeja odradi oznacenie motorizacie HTP. s TDI by som uz taky vysmiaty asi nebol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pupinek26 Vloženo 31. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2011 ...tak to i ja chvalim, ze stastne dorazime do cilu cesty a sem tam i pohladim ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slant Vloženo 7. Září 2011 Sdílet Vloženo 7. Září 2011 (editace) este ma napadli 2 veci: 1: ked svieti slnko a nevidiet kontrolku zapnutych svetiel, smatram lavou rukou po vypinaci asi kazdych 5 km ako psychac, presvedcit sa, ci je v polohe "zap". 2:ked ta moja vystupuje zo sedadla spolujazdca, tak vzdy posunie nohou gumovy kobercek. tak to musim popravit. sam som dlho nevedel preco ma to tak sere. predvcerom som na to prisiel, je to preto, lebo ked je guma posunuta, tak vidno napadane sutre na tapacire. pekne gumu potom ulozim naspat ako ma byt, nech tie kamene nie je vidno edit: 3. neznasam omrvinky v aute. samozrejme maximalne do troch dni po tom ako ho povysavam su tam nove omrvinky. moja milovana polovicka totiz neodola voni cerstveho peciva. namrvi tam dokonca aj vtedy, ked auto predtym povysavala ona sama. hlad je hlad 4.prave som si uvedomil, ze dalsia moja uchylka, alebo skor zavislost, je toto forum, visim na tom v praci, aj doma. niekto chlasta, niekto ma facebook, niekto skodahome Editováno: 10. Listopad 2011, autor: slant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 5. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2011 (editace) Já auto po každé jízdě pohladím přes znak na masce Je to jen stroj, ale řekl bych, že i ten má svůj druh "duše". Editováno: 5. Listopad 2011, autor: amissus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 5. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2011 tak mě se přidala další uchylka :-) od již zminovaného mačkani čudlu na ruční brzdě navic když odchazím tak čekám jestli vnitřní světylko zhasne :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 5. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2011 Ja mam uchylku, ze musim mit volume autoradia na cislech po 5 tzn. 15,20,25,30 nic mezi tim, uz si toho vsiml i syn a stale prudi, ze mi dava 22,26.. atd. A jeste jednu, stale „3x zaklepavam“ ( i nekolikrat denne ) na tapec, ze auto super jezdi i na to kolik ma najeto. ( 480 tis.km ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2011 jo a ještě mě neskutečně vytáčí když moje herečka nejdřív vypne motor a pak zhasne světla grrrrrr to bych jí vždycky jednu cák.melu furt dokola nejdřív zhasní a pak vypni motor ale nemá to smysl. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 8. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2011 Tak tohle má FII/R vyřešený elegantně - vypnutím zapalování se zhasnou i "velký světla" a zůstanou svítit jen obrysovky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 8. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2011 Tohle dělá i FI, asi myslel vypnutí úplně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skofa1.2 Vloženo 8. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2011 Právě jsem nechal manželku přečíst několik přízpěvků tohoto tématu a se slovy,, hm,tak ono je vás víc,odešla Já musím mít srovnané bezpečnostní pásy a sedačky ( ja vím je to trochu sobecké),ale já si nastavím sedačku a podle té se nastaví ta druhá,aby při pohledu do auta byly stejně. Ale mam ještě něco,co sem tady nenašel a to,že když si žena sklopí stínítko,musim si ho sklopit taky,ikdyž mi to třeba vadí a naopak,jo symertie musí být.Můj brácha řekl,že jsem divnej,když meju plasty v podběhu a to ani neví,že je taky voskuju.Mam rád,když jsou černý. A na závěr musim ještě napsat co se mi stalo. Připravoval sem auto na zimní sezonu s důkladnym voskovánim.A jak sem byl zabranej do prace,najednou sem si všiml staršího pána,co se zastavil u plotu a koukal na mě,jen koukal a potom se rozešel se slovy,, na to až sedne moucha,tak si zláme hnáty" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 8. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2011 Taky sem zjistil další úchylku,když zaparkuji(kdekoliv) musí být kola rovně i kdybych měl znova nastartovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.