Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,chci se zeptat,mám Superba r.v 03 klasické světla..a mám zájem o zadní světla ze Supa r.v 07,takovce ty podobne jako na new octavce..máte s tím někdo nějaké zkušenosti,pasujou ty světla?díky za info

Ahoj,chci se zeptat,mám Superba r.v 03 klasické světla..a mám zájem o zadní světla ze Supa r.v 07,takovce ty podobne jako na new octavce..máte s tím někdo nějaké zkušenosti,pasujou ty světla?díky za info

z oktavky nie, ale zo supa I facelift (myslim od modelu 06, alebo 07 vyssie )

Můžeš koupit ty face světla ze supa a pasujou přesně a nic se nemusí předělávat.

Pasujou a vypadaj fakt lip - vymena max na pul hodky obě...

Držej na třech šroubech - k tem se dostaneš jednoduše...

post-6632-1236467338_thumb.jpg

lepsi foto - ta predchozi nic moc - foceno telefonem a v temne garazi...

Hlavne jde o to ze tam hodis NOVY lampy, ktery se krásně blejskaj a auto vypada zas hned o neco lip

post-6632-1236505436_thumb.jpg

post-6632-1236505451_thumb.jpg

post-6632-1236505460_thumb.jpg

2 cristiano: tak tak, faceliftový tam padnou jako ulitý. Jak tak koukám tak se starýma nás tu bude za chvíli pomálu. Mě se totiž líbí jen ty starý...

taky nebudu měnit Jardo.Nechám to tak

a ja je tam asi vratim taky :D

Kazdej bude mit Face to je naprd :D

• 1 měsíc později...

Mam moznost koupit faceliftovy lampy ale bez objimek a chtel bych se zeptat, jesi pasujou objimky ze starejch svetel na faceliftovy..? Dik

2 cristiano: tak tak, faceliftový tam padnou jako ulitý. Jak tak koukám tak se starýma nás tu bude za chvíli pomálu. Mě se totiž líbí jen ty starý...

Neboj Járo,já taky nechám starý,mě osobně se face nelíbí!!

tomina: žádný strach. Padne to jak prdel na hrnec a přehození je otázka 5 minut :) Taky jsem měnil na rv03

• 5 měsíců později...

lol Já se teda přidávám k zastáncům old světel, připadaj mě na Supu "přísnější" , ty nový mě připomínaj světla, co jsem měl kdysi na feldě.

Maj teda plus, že jako novasy se víc lesknou, ale já pokud mě někdo nerozkope ty starý, nechám si je...

Upraveno od seler

lol Já se teda přidávám k zastáncům old světel, připadaj ma na Supu "přísnější" , ty nový mě připomínaj světla, co jsem měl kdysi na feldě.

Maj teda plus, že jako novasy se víc lesknou, ale já pokud mě někdo nerozkope ty starý, nechám si je...

A až ti je někdo rozkope, tak se ozvi a prodam ti ty moje old co se mi válí v garáži :)

To Laras: Martine nevahej a kup - cena luxusni. Stnd. se daji sehnat za 2700 par bez objimek (pasuji ze starych svetel)

I já si ponechávám stará světla, za chvíli budou mít všichni nová a bude to s OII skoro k nerozeznání, stará mě připadají tou odlišností od ostatních "UNI" decentnější ! :palec2:

• 2 týdny později...

Taky mám old a myslím že jsou tak nějak na pohled z dálky s ničím nezaměnitelný, ale nový jsou taky good :)

Taky mám old a myslím že jsou tak nějak na pohled z dálky s ničím nezaměnitelný, ale nový jsou taky good :)

Já jsem také přemýšlel nad novými, ale ty starší k tomu autu padnou dobře, nejsou tak agresivní a hlavně, možná bych to řešil, kdyby to nová svítila do písmene U, tak jako u oktávky, ale takhle se nic nemění...krom designu.

souhlasím s Maxem a Clintem,nějak je to u mě 5O na 5O nevím,spíše se mi líbí víc staré,ale kdyby to bylo opačně s vývojem ,tak si tam všichni dávají stará světla ;):)

• 1 měsíc později...

ahoj kucí..kde koupím nejrychleji facelift zadníí světla za rozumné penízky??díky..

jo a masku face vemu taky :-)

• 1 rok později...

Ja mam k těm novým světlum dotaz a to jestli vam to taky nejde skoro vidět ve dne že sviti až ve tmě ?

Ja sem ted čerstvě koupil superba a nelibi se mi že to neni vidět že to sviti ve dne až když by ste se podivali zespod jakoby nebo uplně ve tmě tak mě napada jesi tam nejsou nějake SHIT repliky dane :/

A mlhovka je posileni spodniho praveho světla? Nejsou obě dvě ?

Ja mam k těm novým světlum dotaz a to jestli vam to taky nejde skoro vidět ve dne že sviti až ve tmě ?

Ja sem ted čerstvě koupil superba a nelibi se mi že to neni vidět že to sviti ve dne až když by ste se podivali zespod jakoby nebo uplně ve tmě tak mě napada jesi tam nejsou nějake SHIT repliky dane :/

A mlhovka je posileni spodniho praveho světla? Nejsou obě dvě ?

Já mám originální zadní světla a taky to ve dne není moc vidět.

A zadní mlhovka je řešená dvouvláknovou žárovkou (Mlhovka+obrysovka), čili obě světla jsou v jednom. A pokud ti svítí jen jedna mlhovka na straně řidiče tak máš asi tu základní verzi Supíka a nebo ti prdla žárovka, protože mě svítí obě zadní mlhovky.

Upraveno od Frenkee

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.