Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

hmm, a inak co by trebalo spravit aby mi napriklad zapisali novy rozmer pneu do technickeho, som rozmyslal nad 195/60 na R14 , je v tom rozdiel medzi 185 a 195 nejaky viditelny?

Vloženo

cim sirsia guma tym auto lepsie sedi- ale zevraj sa aj nepatrne zvysuje spotreba. osobne by som vahal ci na auto dat 165. Mam 185 a chcel som tiez 195, ale nie su momentlane peniaze a gumy su este relativne dobre. 185 su asi taka zlata stredna cesta pre fabie- to je len to som som pocul a cital- ale myslim ze 195 nic nepokazis.

Vloženo

Woe, když budeš mít místo 185/60 195/60, tak se ti změní obvod pneu a bude ti zkreslovat tacho. Když už, tak bys musel dát 195/55. A vůbec 185/195 na stejných 14" je o ničem. Rozdíl nepoznáš. Dej 195/50/15 a uvidíš.

Vloženo
Woe, když budeš mít místo 185/60 195/60, tak se ti změní obvod pneu a bude ti zkreslovat tacho. Když už, tak bys musel dát 195/55. A vůbec 185/195 na stejných 14" je o ničem. Rozdíl nepoznáš. Dej 195/50/15 a uvidíš.

hmm obvod pneu? sak to 195 je sirka nie? ci to vlastne tych 60 to su percenta ze?

Vloženo

Stačí se podívat na jakýkoliv test ADAC nebo OAMTC a výsledek si můžeš přečíst sám. Kdyby byly tak nějak průměrné, neřeknu ani popel. ale končit vždy na chcostu o něčem napovídá.

Jo a měl jsem kdysi MP12 a MP11 a proto Matador nikdy víc.

Vloženo

Tyhle pneu jsem mel na aute chvili od novoty a musim rict, ze na suchu je to pri beznem jezdeni ok, na vode ale hruza, vubec nedrzi.

Ted mam Bridgestone Turanza ER300 a rozdil se neda popsat.

Vloženo

Matador MP 42 185/60/14 jsem měl a spokojenost,ale MP 15 stela byly hrozný,když se trochu ojely udělal se ve prostřed plnej střed a to klouzalo jak sviňa,ted už 2rokem jezdím Barum Bravuris a taky naprostá spokojenost.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Měl jsem 205/45-16 a strašný.Na suchu to šlo,ale stačilo aby bylo trochu mokro a auto nesedělo,klouzalo jak na sněhu.Ted mám Bridgestony a nedá se to srovnat.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...