Mischo77 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Zdravim ! mam takyto problem... Staale mam po jazde v aute v motorovom priestore pri olejovom filtry olej ...je VSADE aj na remeni oprskane je vsade ((( aj na alternatore... Tesnenie na olejovom filtr. bolo menene za nove a ajtak staaale ... KDE JE PROBLEM ? 1.2 HTP 47kW 2003 90tkm... Dakujeem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Klasická odpoveě. Pokud to lítá všude co nějaká řemenice? Nevím jak Tvůj motor vypadá a zkus jít od klíňáku co pohání altík a poutírat vše kolem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Vsetko poutieraj od oleja. Nastartuj a sleduj odkial ti unika olej. Vymen CELY olejovy filter za NOVY . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 mne zatial slzi iba tiez niekde pri olejovom filtri. nahodou najdene a neriesene. auto rovnake. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischo77 Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 mne zatial slzi iba tiez niekde pri olejovom filtri. nahodou najdene a neriesene. auto rovnake. POZOR ! AJ MNE TAK ZACINALO cca pred 35tis. km.... a teraz je ten olej vsade.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.