Kubenec Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Já tedy s touhle firmou moc dobré zkušenosti nemám, ale nešlo o rozvody. Taky mě jednou ty kluci zklamali, protože jsem scháněl vystřelovák na F1 a on mě tvrdil, že to bude bez problémů fungovat a realita byla jiná, protože samozdřejmě použitej klíč už nepřízpůsobím (to jsem v té době ovšem nevědel) a hlavně mi dal spínačku z O2. Tak jsem to šel vrátit a šef mu vynadal a vratil mi peníze. A to na mě ten kluk ještě zkoušel, že jsem chtěl spínačku na O2 a o klíči prý říkal, že fungovat nebude. Toď moje zkušenost s vrakovištěm Maxi-L ve Vršovicích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Taky mě jednou ty kluci zklamali, protože jsem scháněl vystřelovák na F1 a on mě tvrdil, že to bude bez problémů fungovat a realita byla jiná, protože samozdřejmě použitej klíč už nepřízpůsobím (to jsem v té době ovšem nevědel) a hlavně mi dal spínačku z O2. Tak jsem to šel vrátit a šef mu vynadal a vratil mi peníze. A to na mě ten kluk ještě zkoušel, že jsem chtěl spínačku na O2 a o klíči prý říkal, že fungovat nebude.Toď moje zkušenost s vrakovištěm Maxi-L ve Vršovicích. To je právě ono....jeden dva blbci který mu tam dělaj prodej mu zkurv.j jinak dobrou pověst....Proto jak jsem psal...s těma klučinama který tam pobíhaj a prodavaj tam vůbec nekomunikuju,ale vždy si nechám zavolat přímo p.Lenera(majitele) se kterym je naopak radost komunikovat(velmi ochotný a znalý člobrda). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dotTwelve Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 Ahoj, koupil jsem auto v bazaru a mám motor 1.6 MPI 75kW v Octavii II r.v. 2005. Podle servisní knížky byly rozvody dělaný pří 76.000 km, nyní mám na tacho 96.000km. Jak moc se dá záznamu v servisní knížce věřit a při kolika km je další výměna. Díky za informace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 Divný proč byli měněny tak brzy..tyhle benzíny maj nejdříve výměnu po 180.000km..dřív ne.....Dyť už i u TDI(PD) je dnes výměna po 150.000km a u CR až po 180.000km.....Natož taková obyč.1.6 kde neni ten rozvod tolik namáhán jako u TDI....to ta výměna po 76.000km mi přijde jako totální zbytečnost....Když už bych tomu chtěl jó dopřád,tak bych ho vyměnil např.tak po 150.000km..dřív určitě ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 Pozor 1.6 MPi mivaji rozvody po 90tkm. Neco jineho je u FSI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dotTwelve Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 Po 90t km tak to jo...no ted teda jenom doufat, ze byly opravdu meneny V patek jdu ke znamemu do servisu, tak mi rekne primo co a jak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 Ne ne...ted jsem se díval do manuálu.....po 90.000km je jen pohledová kontrola u všech zážeh.motorů z rozvod.řemenem a pak od těch 90.000km už při každé prohlídce po 30.000km opět jen pohled.kontrola....Dnes mi volal ten známej co dělal mistra u AutoJarov,tak jsem se ho mimojiné ptal i na toto a řekl sám že tam předpis neni,ale že i když ho měnily po více jak 150.000km,tak ten řemen byl naprosto v pohodě....Prý tam měli i zákazníka a první výměnu rozvodáku na 1.6 nechal dělat po 240.000km,ale jen z důvodu že mu začala téct vodní pumpa,tak když už to měli rozebraný,tak mu to rovnou vyměnily celý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Aha tak to je mozne, ze je to jen pohledova kontrola to zase nevim Ale mohli to menit prave diky nejake jine zavade, treba vymena klima kompresoru apod. Tezko rici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 Zde je kompletní přehled intervalů výměn rozvod.řemene.. co tam znamena ta hvezdicka u toho 150tis intervalu? jinak, mmch dik .. doted jsem zil v tom, ze budu menit "uz" ve 120 .. podle tohohle seznamu me to ceka az o rok pozdeji ... voila .. aspon neco pozitivniho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 (editace) Záleží od určitého data výroby!!!...ten přechod intervalu ze 120.000km na 150.000km byl u kodu motoru BXE......já měl např.jednu OII 1.9TDI-PD 77kw BXE vyrobenou 03/2006 a tam byla ještě výměna po 120.000km a pak jsem měl další OII 1.9TDI-PD 77kw BXE z 08/2006 a tam už byl interval po 150.000km,takže ten přechod byl někdy mezi 04-07/2006. Editováno: 17. Červenec 2009, autor: karlos3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 (editace) chlapi co si myslite o tychto rozvodoch? http://www.cc-autodily.cz/sada-rozvodu-vod-pumpa-6_6.html Editováno: 29. Prosinec 2009, autor: pajko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huml Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 Hlavně se ujisti jestli ten známej co ti to bude měnit má přípravky na zaaretování a nastavení rozvodů na TDI-PD..viz.obrázek...ten vlevo je na zaaretování klik.hřídele a ten vpravo na vačku.....bez nich si to nenechej dělat!!!....hodně lidí to dělá po staru,tak že si jen udělá svoje značky na vačce a klice a vymění to,ale to je nesmysl..protože ty ručně dělané značky si udělá na rozvodu co má 120.000km tudíš už tak tam jsou odchylky a né malé...sám jsem je dělal asi 5x a vždy po 120.000km je např.takové napnutí kladky tak 1cm pod značkou.....Ano,to kladka je sice poloautomatická že v závislosti na zatížení motoru ten řemen dopíná apod.,ale to je max.5mm a ještě k tomu nad značku......Známej si takhle před časem nechal od nějakého souseda v garáži vyměnit rozvody na 1.9TDI-PD 96kw a dělalo mu to pěknou neplechu (výkon,hlučnost,spotřeba)...až mu to někde změřil frajer v autor.servisu a zjistil že má předvstřik úplně hozenej,tak se to předělávalo a platil pak dvojí práci.Prostě TDI-PD jedině s přípravkama!!!!!!!!!!!!!!!!!! rozvody na PD jdou udělat bez přípravků uplně v pohodě, stačí k tomu jen VAG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 chlapci nikto nic? nechcem kupit daku blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huml Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 chlapci nikto nic? nechcem kupit daku blbost proč blbost? pokud ten obrázek není jen ilustrativní a nebude v tý sadě neco jinýho, tak rozvoďák je contitech a kladky budou pravděpodobně INA a Litens, pumpy od Hepu neberem, ale špatný reference jsem na ně taky neslyšel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 huml dik za reakciu, nakoniec som vsak objednal http://www.turboduchadlo.sk/site/ original nahradne diely...pri tom predchadzajucom eshope pisali ze remen je contitech a vyrobca je original ale neni na tych kladkach vyrazena znacka-tak som trosku zapochyboval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 chlapi pri vymene rozvodov treba vybrat cely motor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huml Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 chlapi pri vymene rozvodov treba vybrat cely motor? ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1920 Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 (editace) Zdravím, mám OII combi r.v.05 model 06 1.9 tdi pd 77kw a potrebuju vymenit rozvody(120 000km). Dival jsme se na rozvodove sady, ale zda se mi, ze je tam nejak malo soucastek. Meni se pri 120000 vsechny kladky nebo jen vodici a napinaci? diky Editováno: 31. leden 2010, autor: 1920 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 Tam jich snad vic ani neni. Kazdopadne si jeste dokup vodni pumpu-(čerpadlo) a remen altrenatoru. Popripade jestli mas chladici kapalinu jeste puvodni tak i tu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1920 Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 Vodni pumpu to je jasne, uplne jsem na ni zapomnel, ja si prave nejsem jisty jestli tam nejsou jeste nejake kladky, rozdelane jsem to nemel... jinak dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1920 Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 a kod motoru mam BJB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carda Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 (editace) rozvody na PD jdou udělat bez přípravků uplně v pohodě, stačí k tomu jen VAG U rotačky se to konrolovalo přes VAG v grafu ale u PD se to konroluje kde ve Vagu? A ještě nemáte tip kde sehnat přípravky na ty rozvody? Díky Editováno: 21. Duben 2010, autor: carda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leguan504 Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 AHOJ KLUCI CHCI SE ZEPTAT KDE BY SE NECHALI SEHNAT TY ARETACE NA ROZVODY OKTAVKA 2.0 TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppo Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 rozvody na PD jdou udělat bez přípravků uplně v pohodě, stačí k tomu jen VAG Ako to cez vag zistim ci su spravne urobene rozvody???Ake hodnoty treba merat alebo aku skupinu merani*??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 kanál 4, hodnota 4... uhlový rozdíl vačky - správně má být 0 nebo +-0,5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.