Honzik6098 Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Zdravím, po 2 a půl roce se mi stala taková divná věc. zničejo nic mi prasklnul na dveřích u spolujezdce lak .Nejdříve malá boule a pak to prasklo.Už jsem to reklamoval...v uterý mám přiject,nafotí to poškou to do škodovky na posouzení zda je to vada nebo ne. Pak se to bude řešit dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzik6098 Vloženo 16. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 (editace) Máte někdo zkušenosti?? Editováno: 16. Březen 2009, autor: Honzik6098 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Pokud tam byla před tím boule, není tam pod lakem rez? Byla tam ta boule od začátku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzik6098 Vloženo 17. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Byla málá..zvětšila se a druhý den praskla..rez tam je:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Hm škoda, ale evidentne je to výrobná vada. Nahlás to čo najskôr ako reklamáciu laku, aj keď je auto už mimo záruky, záruka na lak tam stále je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzik6098 Vloženo 19. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Nahlášeno..řeší to Boleslav....zatím nereagujou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzik6098 Vloženo 21. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Tak to škodovka meuznala.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Co udali jako důvod a posuzovali to jenom podle fotek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Já si myslím že je to výrobní vada, za normálních okolností se tohle nemůže stát. Podle mě byl lak nanesen na vadnej plech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri59 Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Stát se to může, stačí vlasová trhlinka, ani ji nevidíš, někdo ti bouchne dveřma do dveří, navzlíná tam voda, zmrzne a je hotovo . Ale uznat to mohli, syčáci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Tak to škodovka meuznala.... hlevně to nevzdávej....proti tomu jejich zamítnutí se u nich "odvolej" a stůj pevně na svém, že to chceš od nich opravit grátis....mám skušenost, že když vytrváš a pošleš jako já cca 30 e-mailů...tak nakonec uspěješ.....se mnou se taky moc na zákaznickém centru nechtěli bavit....a stačilo jim dát najevo, že to se mnou nebude takk lehký...a že půjdu na vyšší místa....a zabralo to....a je jedno co jsem řešil já....také zde hraje roli servis, přes který to řešíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 To je sila, že to neuznali, až sa mi nechce veriť. Uznávajú oveľa horšie veci na FI aj OII, toto je evidentná výrobná vada. Pri robení dokumentácie v servise merali aj hrúbku laku, alebo len spravili fotky? Určite to reklamuj a reklamuj dovtedy, kým to neuznajú. Nie je normálne, aby sa toto stalo na 2 roky starom aute, nech by to bola aj Dacia bez pozinkovanej karosérie! Aký vlastne uviedli dôvod na zamietnutie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 To se potom teda musely narušit všechny chranné vrstvy až na plech nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzik6098 Vloženo 21. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Já jsem vytrvalej..hnedka se nedám..ještě jim ukážu zač je toho lokot...no nic,zase si budu nějakej čas dopisovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Kdyby už nic nepomohlo, tak si můžeš nechat udělat odborný posudek, ale nevím kolik stojí. Třeba jenom zkouší, jestli to vzdáš nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Chtěj po nich při zamítnutí reklamace protokol, proč ti neuznali závadu. Pokud ti ho nevystaví, tak řekni že půjdeš za soudním znalcem a že si ho necháš udělat a pak se budete bavit uplně na jiné úrovni přes právniky. A pokud ti ho vystaví a reklamaci stejně zamítnou tak řekni to samé, že si to necháš posoudit u soudního znalce atd. Věř mi zabírá to. Samozřejmě ani v jednom případě za tím znalcem nepujdeš. Já jsem doma tak měnil plastové okna jak se mi na nich začala objevovat plíseň. 3 že pry ne ne a pak jsem na ně přitlačil zahrál tuhle hru a do týdne mi přesklili všechny okna. Takže na ně přitlač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzik6098 Vloženo 21. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Hlavně chci technika jakosti přímo od nich..od stolu nejde zamítnou závadu. Vše se zatím událo podle fotek!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Tak to teda nechápu, jak můžou podle fotek objektivně posoudit, jestli je reklamace oprávněná nebo ne. Na to bych se jich kromě jinýho taky zeptal. Ještě bych se jich zeptal, co by podle fotek považovali za oprávněnou reklamaci. To je fakt něco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzik6098 Vloženo 31. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Lak dveří se bude komplet sundavat a dávat nový,škodovka konečně uznala oprávněnou reklamu....Technik se na to koukal a rovnou říkal oprava.Podle vydřívějšího vyjádření od stolu(podle fotek),zamítnute.Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Gratuluju k výsledku. Dobře, že jsi to nevzdal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 PŘESNĚ,CHTĚLO SE NEDAT...OSOBNÍ ZKUŠENOST..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzik6098 Vloženo 31. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 (editace) Diky.... Dneska ráno do servisu na opravu...juchůůů... Opraveno.....konečně ale za ty tahanice to stálo. Editováno: 9. Duben 2009, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 tak vidíš...jen se nedat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svantner3 Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 Kluci honem na to mrkněte a šup na garanci do servisu , taky jsem to musel absolvovat , jen se nenechejte odbýt jako já , mě to nechtěli uznat . K závadě se vyjadřili tak , že lak na střeše je mechanicky poškozen tudíž nelze reklamaci uznat , ale na toto rozhodnutí se stačí odvolat mailem a hned reklamaci uznají , oprava trvala 3 dny a lakovali celou střechu , nic nejde poznat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 Tohle už jsem absolvoval taky. U mě probíhalo všechno v pohodě. V servisu si to nafotili a poslali do MB na posouzení a za pár dnů už jsem frčel do servisu. Mně nedělali celou střechu, ale jenom část a na ty původně popraskaný místa nanesli trochu víc laku, aby se to prý neopakovalo. Vypadá to jako nový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.