florenc007 Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Dobrý den, mám rádio CDA-7878R a chci se zeptat jestli k tomuto radiu připojím i jiný cd měnič než Alpine? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 ...ne...nebude komunikovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
florenc007 Vloženo 17. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 to jsem si myslel, ale zajímalo by mě, jelikož mi na tomto rádiu nefunguje cd mechanika, zda mi rádio bude komunikovat s Alpine měničem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z-man Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 kup si nove a mas to vyresene usetris a jeste si udelas radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.