bajdik1... Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Chlapci, mam otazecku,kde se nachazi imobilizer v klicku .. ??Doma jsem klicek rozloupl a myslim si,ze je to takova tycinka ktera je po leve strane .. Ale jist si nejsem .. muze mi to nekdo potvrdit .. ? diky za info .. P.S. mam fabii .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 10. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 jj COSBY .. diky,vedel jsem,ze se ozves .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 jj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 10. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 jj. strucne a jasne .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
multipas Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 sinu sa tade dva cierne tenke kabliky ak si dobre spominam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Ahoj, vždycky při startování otočím klíčkem do polohy 1, nechám načíst všechny kontrolky, oni postupně pozhasínají a až potom nastartuju. Dneska jsem vlez do auta, otočil klíček do polohy 1, všechny kontrolky zhasly tak jak mají akorát zůstala blikat oranžová kontrolka imobilizéru. Otočil jsem klíček do polohy 2 a normálně nastartoval. Kontrolka zhasla až po krátké době nastartování. Normálně jsem odjel a při příštím startování už kontrolka zhasla tak jak má. Co to může být? Může se nějak poškodit čip v klíčku, např. blízkostí mobilu, počítače, atd? Vím že je tu spousta odborníků, tak doufám, že mi vytrhnete trn z paty Díky ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Mel jsem stejny problem s tím že to po nastarovaní obcas zhaslo.V servisu vymenili nejaky svazek k imobilizeru ci co (berte to s rezervou jsem laik) za 150 kc a ted zadny problem.-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 7. Květen 2006 Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 Dnes jsem si nechal vybrousit vystřelovací klíč bez nahrání immobilizeru a zarazila mě jedna věc.Když jsem přijel domu a zkusil klíč v zapalování tak šlo nastartovat , motor běžel a šlo s autem odjet.Jen svítila kontrolka immobilizeru.U jiné Fabie motor naskočil a vypnul se,kontrolka blikala.Nevíte čím to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anderson Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 Dnes jsem si nechal vybrousit vystřelovací klíč bez nahrání immobilizeru a zarazila mě jedna věc.Když jsem přijel domu a zkusil klíč v zapalování tak šlo nastartovat , motor běžel a šlo s autem odjet.Jen svítila kontrolka immobilizeru.U jiné Fabie motor naskočil a vypnul se,kontrolka blikala.Nevíte čím to je? No vypadá to že si na vašem autě někdo připravil práci a jednoho dne s tím autem odjede. : Nebo soudruzi udělali ve škodovce v zapojení chybu ale kdo ví... Být tebou zajdu do servisu na kontrolu v zapojení ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 jen tak pro zajimavost jaky mas motor a mr?? uz jsem neco podobneho videl na nove fabiii mr 2006 rv2005. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 Výroba je 03/06. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Š.e.m.í.k Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 To že motor shasne hned po nastartování a kontrolka bliká se mi stalo když jsem měnil ŘJ a nezpároval to s imobilizérem. tzn že imobilizer se nespojí s jednotkou a ta motor automaticky vypne. Jakou značku jednotky máte v těch nových Fabkách? já na 2001 mám Magnetti. V práci vyrábíme Simos tak uvažuju o výměně. (navíc by byla zadarmo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 No setkal jsem se s tím a né jednou,ale v jiném případě a v Octávkách.Vypojil jsem v konektoru budíků drát od Immo a vše jelo dál,pokud jsem nerožnul světla.Divné,že?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Š.e.m.í.k : to jako myslis ze bys vymenil motorovou elektriku za simonsi a zmenil program v tom tvem simonsu ??? nebo se 16V vyrabela i se simonsem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Š.e.m.í.k Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 No my vyrábíme ŘJ do nových fábii a to je SIMOS7 jenomže jich je více variant. Tak musím ještě zjistit číslo ŘJ které se dávají do 16V. Pak se do toho nahrává komunikační software a nakonec to nastavení přes VAG. Vymenit jednotku není problém. Já ještě neumím spárovat s imobilizerem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Já mám k tomu ještě dodělanej jablotron ca-320, takže mám imobilizery dva. Problém je, že ten jablotroňáckej jaksi funguje divně i s blikající diodou auto nastartuju a odjedu. To by asi nemělo dělat, ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Xp3: To by opravdu delat nemelo... nekde nastala chyba v zapojeni... Nechal bych to okamzite proverit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 CA 320 obsahuje 3-okruhový imobilizér. Prečo Ti nefunguje, je na 99,9% jasné. Ten, kto to montoval poriadne odjeb** robotu . Ono totižto zapojiť 3 blokácie, ak to nechceš len pre efekt nie je také jednoduché - najmä časovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Aha, tak dneska naprosto stejná "závada", tj. blikající kontrolka imobilizeru i po nastartování. Asi mám UFO místo auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Lacer Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 Zdavim vsechny, mate nekdo zkusenosti s manipulaci tycinky imobilizeru v kliči u Fabie? Koupil jsem si vystrelovaci klic a chci prehodit onu tycinku ze stareho do noveho klice, ale problem je v tom ze ona tycinka je zatavena v plastu klice.. Nevite z jakeho materialu ta tycinka je? Bojim se abych ji pri vyprošťování neposkodil.. Totiz jsem nekam odlozil nahradni klice a tak v pripade zniceni tohoto, bych zustal na parkovisti A posledni vec: kdyby se me ji preci jen podarilo znicit, resili jste uz nekdo jak ziskat new klic vcetne imob?? diky za odpoved Milan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 new klíč ve škodovce za dardu peněz, nech si je nakódovat, pokud s tím nemáš jiný problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Lacer Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 Jeste upresnim, jsem asi nenapsal dostatecne jasne v cem vezi můj problem. Mam uz bohuzel jen jeden orig. klic a nyni jsem koupil vystrelovaky ktere maji prichystany otvor na vlozeni TYČINKY z orig. klice a muj dotaz zni jestli to uz nekdo predelaval a z jakeho materialu ona tycinka je. Protoze mam obavy abych ji pri manipulaci neposkodil... predem diky za nazory Milan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 to víš že mohla.Mové klíče už ho mají ze skla.jde to,nahřát klíč a pomalu páčit,ale je to riziko.Osobně bych to už nedělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvlas Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 Já jsem skleněnou tyčinku vyndal, a celou. Opatrně jsem ostrým nožem (odlamovacím) odřízl kousek plastu a pak lepidlo, na kterém tyčinka leží. Imobilizér jsem pak pomalu vyndal. A dokonce tam jde i vrátit. Také jsem ho dával do vystřelováků. Vyndal jsem imobilizér z obou dvou klíčů. A fungují oba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.