VAG BoBo Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 (editace) Musíš přizpůsobit oba najednou (za sebou) a hlavně tam musíš zadat počet klíčů. Lépe je to přizpůsobit VAGem Commander dělá častěji chyby. Editováno: 13. Únor 2014, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FabiaOva Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 Jako tady mám napsat počet klíčů?A pak je mám postupně měnit?Vložit, otočit,vypnout a tak dokola?Sry jsem lama - začínám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 (editace) Udělej to přes VAG, tohle dělá rádo chyby. Já to přes tohle nikdy nedělal. Tobě je 16 let? Editováno: 14. Únor 2014, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 nestačí otvoriť VIS a ísť podľa toho? podľa mňa je to tam jednoduché... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 wirer Tohle mu asi u VAG K+CAN COMMANDER nepomůže, tohle je na VAG a pokud ho nemá tak to nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 výbavu programov neuvádza, ale toto je asi fakt lahšie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 15. Únor 2014 Sdílet Vloženo 15. Únor 2014 JJ s VAGem to je snadné a nedělá chyby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FabiaOva Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 Ne není mi 16.Jen jsem se zeptal na návod VAG Commander.OK udělám to přes VAG.Jinak jste tu fakt prima (sarkasmus) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 Já jen že to máš v profilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 nemusíš sa hneď urážať, len mi to príde jednoduhšie takto. akokeby si sa škrabal na opačnej strane hlavy ak môžeš dvihnúť druhú ruku. sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George_Cooper Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 Ahoj lze někde sehnat imobilizér a nakódovat ho i když nemám štítek ke klíčům a ani neznám kód imobilizéru máám pouze jeden klíč s imobilizérem a k tomu dva vystřelováky bez imobilizéru..Lze to vubec nebo jak na to?Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 Jasně že to de! Tyčinky imo,třeba kup na aukru nebo někde. Neříkej,že neumíš vyhledávat. Pin se dá vyčíst taky. Nejlíp ale bude navštívyt nějaký elektroservis. Bez znalostí a vagu to neuděláš a oni to mají za 10min. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr_Y Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 mam velkou radost, děkuji vsem za prispevky, opraveno ( "studeňáky" ) odsrouboval 2 šrouby, vyklopil ven,odpojil dvě koncovky, v pravo asi 30pinová ( špatná) a rozebral plastové packy + nějaká papírová pečeť a dostal se na rafičky , ty jsem lehce nožem nadzvedl a vyndal je, sundal folii s ciselniky a pak jsem vyndal takova dva plechy co drzi cely plast, az to uvidite bude vam to hned jasne. Na té delší koncovce jsem měl asi 4-5 studeňáku ,byly krasne videt, po ruce jsem měl jen pistolovou pájku ,taky to šlo hezky, jsou to docela velké plošky, po víkendu to předělám odsávačkou a mikropájkou + nový cín ,všechno složil ,zapojil a startuje krásně akorát mi zůstala svítit airbag nebo co to je ,ten půjde smazat přes vag , nebo se snad smaže sám po několika pokusech až zjistí že je OK , pár obrázků mé práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamborfik Vloženo 14. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 Ano, je to možné a mě to dělá taky u fabie 1,4 50Kw 2002...U mě to dělá, když je v autě příliš velký horko a stačí pořádně vyvětrat auto,,,Cívka je asi K.O....ale neopravoval jsem to, protože mě to už asi dvakrát nechalo a hodinu jsem větral auto, tak používám immo-reset,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik_hell Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Zdravim Pánové, Chci se zeptat jestli je možný přizpůsobit přístrojovej panel 1U1 913 933 již použitý za stejnou namontovanou v autě. Jedná se o rok výroby 1997. Chip 93c66 dle programmeru je to IMMO1 na netu všude píšou IMMO2. Kde je pravda? Musím i u techto panelů přejít mimojiné na kanál 50? nebo se to týká jen budíků po FL? Musím koupit i nový tyčky do klíčů? a pak tedy ID33 nebo ID48? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 No moc ti nerozumím,ale kanál 50 je u F I po face. Kanal 17 před. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bariiiiii Vloženo 17. Květen 2016 Sdílet Vloženo 17. Květen 2016 (editace) Zdravím Vás. Mám menší-větší problém a potřebuji poradit...Občas mi blíká kontrolka klíče a musím vždy zadát 4 místný kod abych mohla nastartovat..Ale stalo se to,že jsem popletla čísla a ted mi to píše failed a nejde nastartovat Dá se stím něco dělat?Moc děkuji za jakoukoliv radu Je to Fabia sedan 1.4 MPI rv.2002 Editováno: 17. Květen 2016, autor: bariiiiii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Květen 2016 Sdílet Vloženo 17. Květen 2016 Kam že to ten kód zadáváš? Jinak je to kontrolka imobilizéru. Problémy s ním se řeší například ZDE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 17. Květen 2016 Sdílet Vloženo 17. Květen 2016 Kdo ví co tam má ještě namontováno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bariiiiii Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Kam že to ten kód zadáváš? Jinak je to kontrolka imobilizéru. Problémy s ním se řeší například ZDE. No do budíku ho zadávám ..Včera jsem vypojila I baterii,ale jen na 10 min což asi nestačilo.Stále nefunguje ...Ani jeden klíč mě nechce pustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Do budíků se pin nechá zadat knoflíkem pro nastavení hodin. Tuším, že to jde jen několikrát a pak už ne. Není lepší závadu odstranit, než se s tím takhle zdržovat? Závada bývá v panelu přístrojů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bariiiiii Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Do budíků se pin nechá zadat knoflíkem pro nastavení hodin. Tuším, že to jde jen několikrát a pak už ne. Není lepší závadu odstranit, než se s tím takhle zdržovat? Závada bývá v panelu přístrojů. Ano,ale ja ten pin popletla a od té doby to píše filed... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 bariiii, necituj přímo předcházející příspěvek - odporuje to pravidlům fora. Pro odpověď používej pole "Odpovědět" na konci stránky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bariiiiii Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Omlouvám se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 Máš zablokovanej imobilizér, odmítá se "otevřít" i když máš ke snímači přiblíženej správnej klíč (= zastrčenej do zámku spínačky, snímací cívka immo je schovaná hned za plastem okolo díry pro klíč). Musíš buď do značkáče, nebo k někomu, kdo má příslušný počítačový vybavení a tam se musí imobilizér odblokovat novým spárováním s klíčema. Slovo "failed" znamená "chyba" = chybný zadání kódu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.