Únor 13, 201411 r Musíš přizpůsobit oba najednou (za sebou) a hlavně tam musíš zadat počet klíčů. Lépe je to přizpůsobit VAGem Commander dělá častěji chyby. Upraveno Únor 13, 201411 r od VAG BoBo
Únor 13, 201411 r Jako tady mám napsat počet klíčů?A pak je mám postupně měnit?Vložit, otočit,vypnout a tak dokola?Sry jsem lama - začínám
Únor 14, 201411 r Udělej to přes VAG, tohle dělá rádo chyby. Já to přes tohle nikdy nedělal. Tobě je 16 let? Upraveno Únor 14, 201411 r od VAG BoBo
Únor 14, 201411 r wirer Tohle mu asi u VAG K+CAN COMMANDER nepomůže, tohle je na VAG a pokud ho nemá tak to nepůjde.
Únor 17, 201411 r Ne není mi 16.Jen jsem se zeptal na návod VAG Commander.OK udělám to přes VAG.Jinak jste tu fakt prima (sarkasmus)
Únor 17, 201411 r nemusíš sa hneď urážať, len mi to príde jednoduhšie takto. akokeby si sa škrabal na opačnej strane hlavy ak môžeš dvihnúť druhú ruku. sorry
Květen 15, 201411 r Ahoj lze někde sehnat imobilizér a nakódovat ho i když nemám štítek ke klíčům a ani neznám kód imobilizéru máám pouze jeden klíč s imobilizérem a k tomu dva vystřelováky bez imobilizéru..Lze to vubec nebo jak na to?Díkes
Květen 15, 201411 r Jasně že to de! Tyčinky imo,třeba kup na aukru nebo někde. Neříkej,že neumíš vyhledávat. Pin se dá vyčíst taky. Nejlíp ale bude navštívyt nějaký elektroservis. Bez znalostí a vagu to neuděláš a oni to mají za 10min.
Květen 23, 201411 r mam velkou radost, děkuji vsem za prispevky, opraveno ( "studeňáky" ) odsrouboval 2 šrouby, vyklopil ven,odpojil dvě koncovky, v pravo asi 30pinová ( špatná) a rozebral plastové packy + nějaká papírová pečeť a dostal se na rafičky , ty jsem lehce nožem nadzvedl a vyndal je, sundal folii s ciselniky a pak jsem vyndal takova dva plechy co drzi cely plast, az to uvidite bude vam to hned jasne. Na té delší koncovce jsem měl asi 4-5 studeňáku ,byly krasne videt, po ruce jsem měl jen pistolovou pájku ,taky to šlo hezky, jsou to docela velké plošky, po víkendu to předělám odsávačkou a mikropájkou + nový cín ,všechno složil ,zapojil a startuje krásně akorát mi zůstala svítit airbag nebo co to je ,ten půjde smazat přes vag , nebo se snad smaže sám po několika pokusech až zjistí že je OK , pár obrázků mé práce
Červenec 14, 201411 r Ano, je to možné a mě to dělá taky u fabie 1,4 50Kw 2002...U mě to dělá, když je v autě příliš velký horko a stačí pořádně vyvětrat auto,,,Cívka je asi K.O....ale neopravoval jsem to, protože mě to už asi dvakrát nechalo a hodinu jsem větral auto, tak používám immo-reset,,,
Únor 5, 201510 r Zdravim Pánové, Chci se zeptat jestli je možný přizpůsobit přístrojovej panel 1U1 913 933 již použitý za stejnou namontovanou v autě. Jedná se o rok výroby 1997. Chip 93c66 dle programmeru je to IMMO1 na netu všude píšou IMMO2. Kde je pravda? Musím i u techto panelů přejít mimojiné na kanál 50? nebo se to týká jen budíků po FL? Musím koupit i nový tyčky do klíčů? a pak tedy ID33 nebo ID48? Děkuji
Květen 17, 20169 r Zdravím Vás. Mám menší-větší problém a potřebuji poradit...Občas mi blíká kontrolka klíče a musím vždy zadát 4 místný kod abych mohla nastartovat..Ale stalo se to,že jsem popletla čísla a ted mi to píše failed a nejde nastartovat Dá se stím něco dělat?Moc děkuji za jakoukoliv radu Je to Fabia sedan 1.4 MPI rv.2002 Upraveno Květen 17, 20169 r od bariiiiii
Květen 17, 20169 r Kam že to ten kód zadáváš? Jinak je to kontrolka imobilizéru. Problémy s ním se řeší například ZDE.
Květen 18, 20169 r Kam že to ten kód zadáváš? Jinak je to kontrolka imobilizéru. Problémy s ním se řeší například ZDE. No do budíku ho zadávám ..Včera jsem vypojila I baterii,ale jen na 10 min což asi nestačilo.Stále nefunguje ...Ani jeden klíč mě nechce pustit
Květen 18, 20169 r Do budíků se pin nechá zadat knoflíkem pro nastavení hodin. Tuším, že to jde jen několikrát a pak už ne. Není lepší závadu odstranit, než se s tím takhle zdržovat? Závada bývá v panelu přístrojů.
Květen 18, 20169 r Do budíků se pin nechá zadat knoflíkem pro nastavení hodin. Tuším, že to jde jen několikrát a pak už ne. Není lepší závadu odstranit, než se s tím takhle zdržovat? Závada bývá v panelu přístrojů. Ano,ale ja ten pin popletla a od té doby to píše filed...
Květen 18, 20169 r bariiii, necituj přímo předcházející příspěvek - odporuje to pravidlům fora. Pro odpověď používej pole "Odpovědět" na konci stránky.
Květen 19, 20169 r Máš zablokovanej imobilizér, odmítá se "otevřít" i když máš ke snímači přiblíženej správnej klíč (= zastrčenej do zámku spínačky, snímací cívka immo je schovaná hned za plastem okolo díry pro klíč). Musíš buď do značkáče, nebo k někomu, kdo má příslušný počítačový vybavení a tam se musí imobilizér odblokovat novým spárováním s klíčema. Slovo "failed" znamená "chyba" = chybný zadání kódu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.