fabiaMM Vloženo 23. Březen 2009 Vloženo 23. Březen 2009 Zdravim.Chcem sa spytat ci nahodov niekto nevie alebo nema skusenosti,ci by nepasoval na fabiu podvozok(myslim tym tlmice a pruziny) z golfu2 alebo golfu3.Za informacie dakujem vsetkym Citovat
kláca Vloženo 23. Březen 2009 Vloženo 23. Březen 2009 z 9N jo, 6N je jako felda myslim a to je jiný Citovat
fabiaMM Vloženo 1. Duben 2009 Autor Vloženo 1. Duben 2009 z 9N jo, 6N je jako felda myslim a to je jiný a ani pruziny z 6n by nesli na fabiu. Citovat
kláca Vloženo 1. Duben 2009 Vloženo 1. Duben 2009 tak to nevim určitě, ale myslim že ne prostě proč nekoupíš na fabku nebo z 9N?? a máš klid Citovat
fabiaMM Vloženo 1. Duben 2009 Autor Vloženo 1. Duben 2009 tak to nevim určitě, ale myslim že neprostě proč nekoupíš na fabku nebo z 9N?? a máš klid pretoze som nasiel pruziny na 6N za 600kc a uplne nove. Citovat
fabiaMM Vloženo 2. Duben 2009 Autor Vloženo 2. Duben 2009 fakt nikto nevie na 100% ci bz pasovali alebo nepasovali pruziny z 6N. Citovat
Dejviz Vloženo 23. leden 2011 Vloženo 23. leden 2011 Zdravim pánové, mám serie tlumiče a na nich -30mm pružiny. Kola 205/40 R17. Najezdil jsem na tom cca 40 000 km a nejsem zas až tak spokojeny. Teď kdy je potřeba vyměnit tlumiče vybírám co tam dám. Chci aby to bylo sníženo max -30mm, ale co jsem se díval maximalni vyska sport. tlumicu je -35 mm, z čehož nejsem moc nadšenej, ale nezbyde mi nic jinýho, než dát -35mm. Můžete mi něco doporučit? Ještě jsem přemýšlel, že bych dal sport. tlumič + serie pružina (tu kterou tam teď mám (-30mm)) a nebo sport. tlumič + serie pružina. Pravda je, že s tím nemám zkušenost a bojim se aby to nebyl moc velkej kočkopes, který by moc nefungoval. Nemáte s tímto někdo zkušenost nebo co by jste udělali v mém případě, nějaký kázor? Převážně jezdim po Praze. Dík! Citovat
Standis Vloženo 23. leden 2011 Vloženo 23. leden 2011 dal bych sportovní tlumič -35mm, protože výšku auta určuje pružina Citovat
shotik Vloženo 23. leden 2011 Vloženo 23. leden 2011 nevi nekdo jak je to s pruzinama F1 a F2 koukal jsem na FK automotive a na F2 jsou vyrazne levnejsi . lze to na tdi objednat na F1 ? Citovat
Vlasta Vloženo 23. leden 2011 Vloženo 23. leden 2011 Shotik-jsou stejny FI-FII stejnej podvozek,platforma. Dejviz-tady jsou sport.tlumiče -2,když ktomu dáš svoje pružiny-3 tak to bude bez problému. http://aukro.cz/item1411049178_sportovni_tlumice_skoda_fabia_00_07_ta_technix.html Citovat
kibi Vloženo 23. leden 2011 Vloženo 23. leden 2011 (editace) Dejviz: ujasni se co přesně chceš a kolik jsi ochotnej zaplatit....co máš za péra - 30mm..Eibach?....můj názor je takový, že pokud chceš tlumiče vhodné ke sníženým pérům a chceš aby to bylo lepší svezení než serie - myšleno sportovnější, tak pořiď tlumiče HP Sporting.....sice je to prvotně vyšší investice, ale něco vydrží, jsou stavěný pro snížený péra a hlavně jsou za pár kaček repasovatelný Jinak ke zkráceným pérům optimálně sportovní tlumiče = chod pístnice je pro to optimalizovanej, většinou je i zkrácená PS: pokud by jsi použil tlumiče ze sady -35mm podvozku, na tvá - 30mm péra, tak v tom problém nebude Edit: Vlasta: já vím, že každej nechce vrazit majlant za tlumiče, nebo péra, ale dle mne, než levný značky, tak to radši origo....ty levný značky buď nic moc nevydrží, nebo fungujou naprd - jsou tvrdý Editováno: 23. leden 2011, autor: kibi Citovat
Standis Vloženo 25. leden 2011 Vloženo 25. leden 2011 menší rozdělení tlumičů bilstein : B4 GAS pro verzi vozu se sportovním podvozkem, doufám v příjemný kompromis mezi tvrdostí a komfortem, B6 už by byly moc tvrdý a klasický B4 zas nemají upravenou délku tlumení Citovat
Dejviz Vloženo 2. Únor 2011 Vloženo 2. Únor 2011 Nakonec jsem koupil od Ta-Technix komplet podvozek, tak uvidim co to udela, jestli to bude moc nizky tak si to půjdu hodit :-( Citovat
provaz Vloženo 3. Duben 2011 Vloženo 3. Duben 2011 Nakonec jsem koupil od Ta-Technix komplet podvozek, tak uvidim co to udela, jestli to bude moc nizky tak si to půjdu hodit :-( Můžeš pak napsat jaky maš zkušenosti taky o něm uvažuji? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.