fabiaMM Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Zdravim.Chcem sa spytat ci nahodov niekto nevie alebo nema skusenosti,ci by nepasoval na fabiu podvozok(myslim tym tlmice a pruziny) z golfu2 alebo golfu3.Za informacie dakujem vsetkym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 určitě nepasoval! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabiaMM Vloženo 23. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 a ani z vw pola 6N Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 z 9N jo, 6N je jako felda myslim a to je jiný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabiaMM Vloženo 1. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 z 9N jo, 6N je jako felda myslim a to je jiný a ani pruziny z 6n by nesli na fabiu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 tak to nevim určitě, ale myslim že ne prostě proč nekoupíš na fabku nebo z 9N?? a máš klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabiaMM Vloženo 1. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 tak to nevim určitě, ale myslim že neprostě proč nekoupíš na fabku nebo z 9N?? a máš klid pretoze som nasiel pruziny na 6N za 600kc a uplne nove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabiaMM Vloženo 2. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 fakt nikto nevie na 100% ci bz pasovali alebo nepasovali pruziny z 6N. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejviz Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 Zdravim pánové, mám serie tlumiče a na nich -30mm pružiny. Kola 205/40 R17. Najezdil jsem na tom cca 40 000 km a nejsem zas až tak spokojeny. Teď kdy je potřeba vyměnit tlumiče vybírám co tam dám. Chci aby to bylo sníženo max -30mm, ale co jsem se díval maximalni vyska sport. tlumicu je -35 mm, z čehož nejsem moc nadšenej, ale nezbyde mi nic jinýho, než dát -35mm. Můžete mi něco doporučit? Ještě jsem přemýšlel, že bych dal sport. tlumič + serie pružina (tu kterou tam teď mám (-30mm)) a nebo sport. tlumič + serie pružina. Pravda je, že s tím nemám zkušenost a bojim se aby to nebyl moc velkej kočkopes, který by moc nefungoval. Nemáte s tímto někdo zkušenost nebo co by jste udělali v mém případě, nějaký kázor? Převážně jezdim po Praze. Dík! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 dal bych sportovní tlumič -35mm, protože výšku auta určuje pružina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 nevi nekdo jak je to s pruzinama F1 a F2 koukal jsem na FK automotive a na F2 jsou vyrazne levnejsi . lze to na tdi objednat na F1 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 Shotik-jsou stejny FI-FII stejnej podvozek,platforma. Dejviz-tady jsou sport.tlumiče -2,když ktomu dáš svoje pružiny-3 tak to bude bez problému. http://aukro.cz/item1411049178_sportovni_tlumice_skoda_fabia_00_07_ta_technix.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 (editace) Dejviz: ujasni se co přesně chceš a kolik jsi ochotnej zaplatit....co máš za péra - 30mm..Eibach?....můj názor je takový, že pokud chceš tlumiče vhodné ke sníženým pérům a chceš aby to bylo lepší svezení než serie - myšleno sportovnější, tak pořiď tlumiče HP Sporting.....sice je to prvotně vyšší investice, ale něco vydrží, jsou stavěný pro snížený péra a hlavně jsou za pár kaček repasovatelný Jinak ke zkráceným pérům optimálně sportovní tlumiče = chod pístnice je pro to optimalizovanej, většinou je i zkrácená PS: pokud by jsi použil tlumiče ze sady -35mm podvozku, na tvá - 30mm péra, tak v tom problém nebude Edit: Vlasta: já vím, že každej nechce vrazit majlant za tlumiče, nebo péra, ale dle mne, než levný značky, tak to radši origo....ty levný značky buď nic moc nevydrží, nebo fungujou naprd - jsou tvrdý Editováno: 23. leden 2011, autor: kibi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 25. leden 2011 Sdílet Vloženo 25. leden 2011 menší rozdělení tlumičů bilstein : B4 GAS pro verzi vozu se sportovním podvozkem, doufám v příjemný kompromis mezi tvrdostí a komfortem, B6 už by byly moc tvrdý a klasický B4 zas nemají upravenou délku tlumení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejviz Vloženo 2. Únor 2011 Sdílet Vloženo 2. Únor 2011 Nakonec jsem koupil od Ta-Technix komplet podvozek, tak uvidim co to udela, jestli to bude moc nizky tak si to půjdu hodit :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provaz Vloženo 3. Duben 2011 Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 Nakonec jsem koupil od Ta-Technix komplet podvozek, tak uvidim co to udela, jestli to bude moc nizky tak si to půjdu hodit :-( Můžeš pak napsat jaky maš zkušenosti taky o něm uvažuji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.