octaviatdi Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Zdar,tak už je tu zase nějaký problém... dneska jsem jel domů a zničeho nic mi obač zůstane vyset spojkový pedál,dělá to občas... Nevíte čím to je ? Je to hodně nepřijemné,když zařadím třeba 3 stupeň a zůstane vyset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Tak buďto hydraulika (hlavní válec nebo vypínací váleček) a v nejhoršim přítlačák,ale tomu bych moc nevěřil,to by ti pedál padnul úplně a napořád.....viděl bych to spíš na tu hydrauliku.....Kolik máš na tom najeto??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviatdi Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Tak buďto hydraulika (hlavní válec nebo vypínací váleček) a v nejhoršim přítlačák,ale tomu bych moc nevěřil,to by ti pedál padnul úplně a napořád.....viděl bych to spíš na tu hydrauliku.....Kolik máš na tom najeto??? A kde najdu ten váleček ? Zvládnu to nějak sám ? Mám tam najeto 206 000Km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Tak hlavní je dole u pedálu a druhej vypínací je přímo zvrchu na převodovce..k němu je přístup dobrej,ale k tomu hlavnímu co je za spojk.pedálem je to kapku horší,ale doma se to zvládnout dá ze standart.nářadím........Zkusil bych nejdříve jako první vyměnit kapalinu....odvzdušňovák je přímo na tom vypínac.válečku co je zhora na převodovce a je na 11klíč...Nejlepší přístup je k němu když vyndáš ven celou tu krabici ze vzduch.filtrem...potom je to brnkačka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviatdi Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Tak hlavní je dole u pedálu a druhej vypínací je přímo zvrchu na převodovce..k němu je přístup dobrej,ale k tomu hlavnímu co je za spojk.pedálem je to kapku horší,ale doma se to zvládnout dá ze standart.nářadím........Zkusil bych nejdříve jako první vyměnit kapalinu....odvzdušňovák je přímo na tom vypínac.válečku co je zhora na převodovce a je na 11klíč...Nejlepší přístup je k němu když vyndáš ven celou tu krabici ze vzduch.filtrem...potom je to brnkačka. OK,zkusím..jo ještě jedna věc,co je tam za kapalinu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Je to normál brzdová kapalina..má to společnou nádobku.....Kup normál bzdovku DOT4 např.jako tato kdekoliv na pumpě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviatdi Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Je to normál brzdová kapalina..má to společnou nádobku.....Kup normál bzdovku DOT4 např.jako tato kdekoliv na pumpě.... Díky moc,dneska to zkusím a dám vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 ahojte, mam tento isty problem. stava sa mi ze pedal mi nevyskoci po stlaceni ale ostane dole, potom do neho musim zospodu tuknut spickou nohy a vtedy vyskoci. V lete ked je vonku teplo tak mi spojkovy pedal aj dost vrzga. Myslite ze to moze byt ten isty problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.