TELEPORT Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 nema nekdo fotky nebo neporadil by mi kudy mam tahnout kabely na central do zadnich dveri pod prahem to mam ale kudy do dveri menan diry ve sloupku ani ve dverich jinak jsem si koupil uto prechodku http://www.levnealarmy.cz/eshop/centralni-...ky-felicia.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 SLOUPEK D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TELEPORT Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 SLOUPEK D jj uz jsem to nasel diky akorad jeste dotazek napojit se na smerovky k centralu je v prednil levem prahu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 ZASUVKA XS6 PIN T16a/14 PRAVÁ STRANA,T16a/16 LEVÁ STRANA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TELEPORT Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 ZASUVKA XS6 PIN T16a/14 PRAVÁ STRANA,T16a/16 LEVÁ STRANA to je někde pod voélentem že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 JO JE TO BSG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 a na smerovky sa nepajaj u fabie. skus parkovacky, smerovky idu ale len speci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 nema nekdo fotky nebo neporadil by mi kudy mam tahnout kabely na central do zadnich dveri pod prahem to mam ale kudy do dveri menan diry ve sloupku ani ve dverich jinak jsem si koupil uto prechodkuhttp://www.levnealarmy.cz/eshop/centralni-...ky-felicia.html já bych řekl, že ty díry tam budou, škodovka nedělá speciální dveře nebo sloupky pro vozidla bez centrálu. Asi to bude zadělaný nějakou krytkou - velikost cca 3 x 5 centimetru. Není tam moc vidět, takže hledej po hmatu. Snažil bych se použít průchodku pro Fabii - Felicie má jinou "anatomii" toho prostoru mezi dveřmi a sloupkem a může se to kvůli tomu lámat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.