Přejít na obsah

Fitcentrum a vše okolo něj


Romariooo

Doporučené příspěvky

Aspoň nezaclánějí jinde, ale pokud chci cvičit bench je to naprd, na druhou stranu každej nějak začínal i já, Joh@n popiš něco víc jak cvičíš, kde, nějaké míry atd...

Tak cvičit sem začal před 7 lety na gymplu v Olomouci,to bylo parádní,ptž sem měl za sparing partnera kamaráda spolubydlícího spolužáka. Tenkrát se nic nemuselo řešit,škola šla tak trocha bokem,takže to bylo o kamarádech,slečnách a sportování ;) To sem býval ve fitku tak 3x,4x do týdne. Když bylo nějaké špatné období,tak sme se s kamarádem "donutili" tam zajít. Taky se chodilo plavat a běhat.

A teď? To sem čtvrtým rokem v Praze na vysoké a přivydělávám si při studiu. Času už rozhodně není tolik jak dříve,takže se to musí využívat efektivně. Poslední dobou převládá běhání,ptž roztáhnout se,zaběhat,protáhnout,osprchovat,to je časově nejideálnější. Do fitka chodím s kamarádem tehdy,když se nám skloubí volnej čas,poslední dobou to je tak 2x do týdne. Bez sparing partnera je to aspoň pro mě dost na prd.

Dřív sem cvičil podle přesného plánu,teď se k němu chci zas vrátit,hned jak zkouškové bude za mnou ;) Míry můžu dodat později,jestli máš zájem :D Hmotu mám,takže tvarovat,tvarovat,rýsovat... No jééé

Jinak doma cvičím s vlastní vahou,plus hrazda,švihadlo,činka..

Jak to dáváte vy? Všichni pracujete? Musíte se po práci moc přemáhat? ;) V kolektivu je síla..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To sem si oddychl :smich: Fitko je fajn,pro mě má jen pár "chybek". Chodíváme třeba hrát squash a tam mi teda fitko moc nepomůže, běh je tady lepší, pro zvýšení rychlosti ;)

Ale je super vidět,že to tady není jen samej šofér tuner "prdelovolanťák" :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky, tu skolu jsem chtel uz od 7. tridy na zakladce, tak ji mam mit ted :smich:

Hele, ale povim ti, ze na sobe uplne pozoruju takovy ty lepsi uvolneny pocity, kdyz chodim cvicit, ted jsem jako vic takovej nasiraci, kdyz necvicim, jak se telo nezbavuje tech latek hnusnejch, fakt mazec :blink:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...