civrs Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Pls nemůže mi někdo poradit jak přesně a bez problémů sundat zadní nárazník nebo poradit jak znovu to čidlo přilepit?,nebo popostrčit a pomoct kde hledat?Na OII jsem to tu nenešel.Díkas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frantbr Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Ja som mal ten isti problém nepamätám si to presne ale nalepil som to silikonom .Niečo som odmontoval v kufri a tak som sa dostal k tomu a je to v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Pls nemůže mi někdo poradit jak přesně a bez problémů sundat zadní nárazník nebo poradit jak znovu to čidlo přilepit?,nebo popostrčit a pomoct kde hledat?Na OII jsem to tu nenešel.Díkas Po dvou šroubech je pod bočními tapecy, tam pak musíš nárazník s citem odtrhnout od boku, měl by být podtmelený kolem těch šroubů. další šrouby máš v podbězích od kol, dole co je ten černý plast pod nárazníkem, dále pod pátými dveřmi a další pod kryty pod světly. Ty kryty jdou vycvaknout, mě se osvědčil způsob demontovat světla, je pak lepší přístup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
civrs Vloženo 5. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Pod těmi vnitřními tapecy jsem viděl jeden šroub ale přístup jak k penězům no a asi tam bude ještě jeden jak říkáš..Opravdu bude lepší odmontovat světla.No zítra mě to čeká,napíšu jak to dopadlo..Zatím díkas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.