Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Vážení, poraďte!

Mám servočerpadlo KOYO z Fábie s "vyhnitými" kontaktami v tom väčšom konektore (nie v tom menšom, spájajúcom sa so snímačom natočenia volantu). V Etke existuje náhradný diel servočerpadla len ako celok. Nie sú tam žiadne osobitne uvedené konektory. Navyše i pri pohľade na to servo sa toto javí ako zalisované a nerozoberateľné. Je mi však ľúto vyhodiť inak chodivé zariadenie, iba kvôli chybe v konektore. Ak totiž vyhnitý kolík konektora dotlačím rukou (po demontovaní ľavého plastového podbehu), tak ikonka volantu s výkričníkom na palubke zhasne a servo sa rozbehne.

A teraz otázky:

Dá sa nejako opraviť toto servočerpadlo výmenou poškodeného konektora? Ak áno, ako? Kde sa dá zohnať nový konektor?

Alebo sa mám na opravu vykašľať (neopraviteľné, neoplatí sa to...) a zháňať nové servo?

Ja som sa takto pokušal opravit servo... Bolo v takom štadiu že už nechodilo...Povedal som si bud ho opravim, alebo vyhodim...Tak som ho rozobral, urobil som asi 2 pokusy, niektoré časti boli zaliate...ale nepodarilo sa mi ho prebrat...Nakoniec som zohnal nové za cca 5000 sk....Mne ale prestalo fungovat, konektory som mal v poriadku...Maj sa ;):feve: :feve:

takych cerpadiel s odhnitymi kontaktami su mraky, nepoplati sa investovat cas a namahu. treba zohnat nove a toto stare vyhodit. nikdy nan nebude spolah a ked ti v takej ostrej zatacke zrazu odide...

• Autor

Vďaka páni za odpovede, nebudem márniť čas nad opravou s neistým výsledkom a spoľahlivosťou. Viem, podľa Vašich vedomostí prezentovaných v starších príspevkoch, že sa k Vášmu názoru môžem prikloniť.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.