Březen 9, 201213 r Dotaz zni panove mam tmave zelenou metlu na leto planuju bila alu kola a nevim jestli tam nechat cervenou ,nebo zelenou nebo to hodit do bily? poradte jestli s tim mate nekdo zkusenosti nebo ste resili tuhle situaci diky
Březen 10, 201213 r Řeším naprosto stejnej problém. Zrovna brousím liťáky a budu je stříkat na bílo. Třmeny budou na 90% taky na bílo. Já se spíš nemůžu rozhodnout jestli vnitřní stranu kola udělat na černo nebo to udělat komplet v bílé. Do teď jsem měl předek černej a vnitřek stříbrnej. Jakou bavu budeš dávat na kola? Komaxit,alkyton,hameryte ? Já se furt nemůžu rozhodnout.
Březen 10, 201213 r Bílou na třmeny bych nedával ...kvůli čištění Kamarád to chvilku měl a za 4 měsíce přelakoval zpět na červeno . Já mám dobrou zkušenost s akytonem... A jakpak budeš lakovat ty liťáky? Napíšeš postup a jakej si použil materiál? Dík
Březen 10, 201213 r Tak Broušení jsem moc neměl protože kola jsou docela v dobrým stavu. Jenom pár oděrek které jsem zakytoval Body kytem s příměsí hliníku. Nebrousil jsem až na hliník. Pouze jsem zdrsnil původní barvu která drží. Na starým autě jsem třmeny měl na červeno a dával jsem Hameryte a drželo to jako prase. Teď ho dám znova.Ono červená nebo bíla je jedno. Zasraný to bude stejně No a nad barvou na liťáky furt váhám. Prostě nějakou která bude držet. Každopádně navrch příjde bezbarvej lak. Momentálně je to asi takto http://forum.skodaho...ttach_id=249044 Upraveno Březen 10, 201213 r od coffin
Březen 10, 201213 r No mě šlo spíš o to jakou barvou budeš brát kolesa... Páč to musí být asi kvalitka ,aby to něco vydrželo... Jako ta bílá vypadá na třmenech dobře
Březen 10, 201213 r Alkyton docela dobře kryje tak asi ten ale ještě musím zjistit jestli ho dělají v matové. Když ne tak lesk a matovej lak
Březen 10, 201213 r Ty chceš na elektrony patlat takovou nic moc barvu? Ta je vhodná tak na ty třmeny,nebo podvozek...nebo roury na plotě... Já čekal že řekneš nějakej 2 složkovej autolak A nebude se do matné zažírat daleko víc prach z destiček?
Březen 10, 201213 r Matná je na omak naprosto stejná jako lesklá.To že je matná neznamená že je drsná. Je v tom pouze složka která zapříčiní matnost. Co si tak pamatuju tak kdysi bratránek stříkal kapotu na auto a do lesklého laku přidával nějakou pastu která z lesklého laku udělala matovej. Na omak to bylo naprostostejné jak lesk. Možná si nechám namýchat bílou křídu( origo škodováckou ) Záleží ale na ceně.
Březen 20, 201213 r Tak během včerejška (zadní) a dneška (přední) jsem konečně nabarvil brzdiče Vybíral jsem mezi červenou a zelenou. Opravdu dobrým pomocníkem mi byla flexa s drátěným kotoučem. Rez mizela před očima. Jen z předních brzd jsem měl plnou lopatku bordelu a zbytek odplaval ve sprcháči Použitá barva: Hammerite žlutá hladká PS: akorát jsem vychytal životnost destiček. Přikládám pár foto .....přední ..... a zadní Chtel bych se zeptat jak barva Hammerite drzi na trmenech u kotoucovych brzd, jelikoz trmeny se zahrivaji tak jak to barva snasi???
Březen 20, 201213 r Hammerite jsem měl na rencku a drželo to suprově.Ani náznak loupání nebo vypalování.
Březen 20, 201213 r drzelo to aji po delsi dobe? Upraveno Březen 20, 201213 r od Wojnar Necituj poslední příspěvek!!
Březen 20, 201213 r Taky jdu teď o vikenu do Hammerite, co jsem četl tak 99% lidi bez problemu 2 - 3 roky a stale vpohode drzi takze se toho nebojim, a i kdyby tak co, po 2 rokach tu proceduru zopakovat ? To me urcite nezbije
Duben 2, 201213 r Je docela podobná jako barva auta a vypadá slušně, ještě čekám, až to hodim na ty moje 18" kola, jak to bude vypadat, pak hodim konečně celkové fota auta, abych vám jí taky ukázal...
Duben 2, 201213 r Chlapi, když už si dáváte tu práci rozdělat to a očistit, tak to už nemůžete natřít celé ? Vidím že polovina lidí sjede štětcem jen viditelnou " čelní" část třmenů a centimetr držáku třmene. Já to udělal komplet celou těhlici, tlumič, pružinu. Když už tak už Upraveno Duben 2, 201213 r od Morris_3nec
Duben 2, 201213 r Červaná je Alkyton Černá mat. je též Alkyton Jinou barvu na takovéhle natíračky už používat nebudu...Alky je good
Duben 2, 201213 r JJ. Alkyton je super. Já jsem kdysi používal Hemerite ale ten moc nekryje. Já budu stříkat třmeny teď v nedělu,když bude pěkně.
Duben 2, 201213 r Tak já nějkao ještě třemy nerozebíral, rád bych to udělal celé, ale bojim se, že to nesložim zpět....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.