modbic Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Za méně peněz má i cartech group a to za 350,- . Já bych chtěl totiž červenou a tu má hammerit moc tmavou.http://www.cartechgroup.cz/?detail&did...-na-brzdice_533 stačí obyčejná syntetická barva a drží mi to už čtyři roky.Stojí pár korun a maj ji v každý drogerii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alesja Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Ahoj, ja to po neustalem nekvalitnim lakovani vyresil praskovou barvou. Brzdice jsem demontoval, nechal opiskovat a v praskove lakovne nechal nakomaxitovat. A je na vzdy klid a vypada to nadherne, jako kdyby byly z keramiky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NASUDKH Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 O 100% lepší Zdravím Tě je to pěkný, udělám to taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yasm Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Tak já teda dneska natírala taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Koukám, co ta závažíčka na ráfku? To je hrůza, že to tak ještě dneska někdo udělá..zvenku naklepat na AL ráfek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yasm Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Nějakej "šikula" v pneuservisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanley78 Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Třmeny jsem teď barvil Hammeritem, tak uvidím, jak se osvědčí, ale dělá pěknou vrstvu, výborně se s ním pracuje. (to abych se držel tématu) ale co se vyvažování a závažíček týká, mám sice jen origo ALU Škodovácký, ale ať jsem byl, kde jsem byl v pneuservisu (cca 3 různé pneuservisy), všude mi dávají jen naklepávaný záváží. Nikde mi nedali lepený. Tak trošku nechápu, čemu se divíte. Nebo mám prostě jen smůlu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 by je museli objednat..já v pneuservisu problém nemám. Naopak si cením jejich profesionálního přístupu, protože na nová Al kola, lakovaná včetně krycího laku, mi prostě naklepávací závažíčka nenamlátí..co s tím po převáření..to si přece nebudu kvůli nim dávat odřená kola znovu do laku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Třmeny jsem teď barvil Hammeritem, tak uvidím, jak se osvědčí, ale dělá pěknou vrstvu, výborně se s ním pracuje. (to abych se držel tématu)ale co se vyvažování a závažíček týká, mám sice jen origo ALU Škodovácký, ale ať jsem byl, kde jsem byl v pneuservisu (cca 3 různé pneuservisy), všude mi dávají jen naklepávaný záváží. Nikde mi nedali lepený. Tak trošku nechápu, čemu se divíte. Nebo mám prostě jen smůlu? Nemáš smůlu,ono se totiž dělá i několik druhů naklepávacího závaží pro Alu disky. Pokud se Ti nelíbí,stačí si říci o lepený. http://www.ddpneu.cz/product/re-10g-alu-zinek.html http://www.ddpneu.sk/cz/product/b-f-05g-alu-sport.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaJ Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 já použil červenou od Motipu, uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikynka Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 Zdar potřebuju poradit , mám octavku v černý barvě a chtěl jsem jí stříknout brzdiče do zelený, ale nevím, jestli to nebude vypadat blbě, protože mám v zadu bubny. Kdyby to bylo zelený, tak by to asi bylo jak pěst na oko, takže to asi stříknu do černý barvy, bude to hezký a nebude to tak nápadný... Alespoň doufám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 Tak dej bubny na černo a přední třmeny na zeleno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikynka Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 No mě to taky napadlo, natřít přední brzdiče na zeleno a ty zadní bubny asi nabarvím na světle stříbrnou, aby to vypadalo alesopoň malinko jako kotouč ... to bude asi nejlepší varianta ... nemáte náhodou někdo nějaký fotky celýho auta, jak by to vypadalo?? Každej sem dává jen fotku nastříkanýho kola, ale moc si to neumím představit na celým autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 Hodim ti fotku na Cayenskym pepri... Zeleny Hammerite, stribrny Hammerite a cerny Hammerite (take na bubnech) a vez, ze cerna je proste nejlepsi... I ta stribrna je strasne jako pest na oko a koukni na kotouc z dalky, neni stribrny, ale spise cerny, kdyz uz se za ty bubeniky stydis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikynka Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Jo děkuju ... máš pravdu, ta černá vypadá opravdu nejlíp, asi půjdu teda do ní... No já sem kdyžtak ještě dneska prdnu fotku mojí nádhery, tak se alespoň můžeš podívat, jak vypadá, když má šedý buben, už jsem to takhle koupil, to taky nevypadá zas tak špatně, uvidíš sám ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Ve čtvrtek jsem barvil černou přední i zadní brzdiče. Koupil jsem přímo barvu na brzdy Motip, je tam čistící sprej, 150ml barvy a 50ml tužidla, vyšlo by to tak na 3 auta v poho a pracuje se s tím moc dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikynka Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Tak jsem dneska vyfotil moje autíčko, tak schválně poraďte, která barva by mu slušela na brzdiči a bubnu, já jsem pro šedou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 buben jedině černou a na třmeny červená,zelená,žlutá a můj favorit k černé metle je zlatá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andreas85 Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 (editace) taaak a uz doslo i na me Editováno: 29. Srpen 2008, autor: andreas85 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 ale nechytej ten hever za práh, propadne se Ti! Věř mi mám zkušenosti, lepší je to za výztuhu (rám)! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Na nove zadne bubny som dal priamo tu cervenu a skorodovane predne strmene som po vycisteni prestrekol najskor tym zinkovym sprejom a az potom isla cervena. Drzi to vyborne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 zdar. nakolko sa blizi leto a budem prezuvat tiez rozmyslam nastriekat zadne bubny aby som odstranil koroziu ... mam moznost dat tie bubny vypieskovat je to podla vas lepsie ako len obrusit kartacom alebo nejakym nastavcom danym do vrtacky? to pieskovanie vraj odstrani vsetku koroziu potom uz len odmastit a nastriekat sprejom ... ked uz pisem tento prispevok viem ze to tu uz je viac krat spomenute no opytam aky je najlepsi sprej alebo farba co mi odporucite a ci mi bude staci obrusit koroziu alebo to mam dat vypieskovat ??? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crros Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 já jsem použil červeenou ve spreji, mám za to že to byl motip, už ji tam mám skoro rok a jsem z ní nadšenej, jeden sprej cca 260,- a nastříkal jsem s nim 3x všechny prasátka a ještě zbylo, výsledek 150% jak bude lepší počasí udělám fotky a pochlubím se jak to vypadá po roce, stačilo se jen chopit ocelovýho kartáče a jemnýho šmirglu a trošku si s tím pohrát, je fakt, že mi to trvalo "celý" den, ale výsledek stál za to, byl jsem nadšenej, odpoledne se přidal soused, udělal prakticky totéž co já, očistil natřel samozapíkací barvou, pak se parkrát rozjel a zabrzdil, šáhl na barvu a povídá "dobrý, co ty". No a já měl před sebou ještě dvě kola, páč jsem čekal mezi vrstvama asi 20-30 minut než zaschnou. Tak si přeber jak dlouho tím chceš ztrávit, jinak já jsem použil sprej tak jsem oblepil celý kotouče, soused štětec, tak neoblepoval nic, navíc když si nedáš pozor, tak ten sprej pokud foukne vánek, no hrozně rád se chytá na lak auta, vznikne ti tam jen taková nepatrná krupička, ale když o ní člověk ví, stejně to naštve. Tak hodně štěstí při výběru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lepydlo Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Tohle jsem našel ve sklepě co vy na to? Je to sprej od firmy Weicon. Hodil bych to na bubny případně i na brzdiče vepředu a přes to ještě ten Hammerite. Nebo je to zbytečný a stačí pouze Hammerite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crros Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 To nevypadá vůbec špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.