driver Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 Čau co by jste mi doporučili pro zvednutí Octavie 1.6 74KW Combi rv.98.Vzadu mám LPG bombu a šlo to rapidně dolů.Jsou pružiny z 1.9TDi 66KW tužší,že by se auto zvedlo?A k tomu po použít na předek a zedek podložky?Myslim na předek 25mm a zadek taky 25mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jikoloj Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 zdravím, tak se taky dostávám k tomu že zvednu sve TDI 81kw ale mám doplňující otázky: 1, v ETCE jsem nasel ze pro paket špatné cesty jsou i jiné tlumiče, normální kód je 1J0 413 031 a pro špatné cesty je 1J0 413 031 AM. 2, dalé zadní podložky pod péra jsou zobrazeny jen u provedení 4x4, proč nejsou i u normálního 3, pujdou dát péra z 4x4 na normální? přední i zadní? to by potom mělo byt vysoké jako 4x4 a ještě váš o ty podložky ně ? Díky za upřesnění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schrek Vloženo 4. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2010 3. predni ano zadni nikoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudakbmv Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 Ahoj chlapi, nemáte někdo lepší obrázek té podložky pod zadní péro. Ten co je na té první stránce se mi nechce zobazit.Díky myslel jsi tuhle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deny8 Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 muzu se te zepatta na O1 sedi pruziny z O2 ted s ebavim o zadku ??? jojo sedí tam,pán mi je poslal omylem,když jsem je tam daval,ani jsem nevedel a pak mi volal,že se omlouvá ale já už na tom lítal a jsem spokojený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ad0da Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 3. predni ano zadni nikoliv DÍKY MOC, UŽ TO MÁM, CHTĚLO TO JEN JINÝ PROHLÍŽEČ, ALE DÍKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ad0da Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 (editace) Chlapi, co to máte už zvedlé, nebudou se trhat , nebo nějak jinak znehodnocovat kosti a uložení předního stabilizátoru???? Editováno: 5. Únor 2010, autor: ad0da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deny8 Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 mě ne, sice se ted docela zaobírám mlácením přední nápravy,ale souvislost to s tím nemá,spíš je to o tom,že denně najedu okolo 100km po Praze:((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ad0da Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 Tak jsem zvědav jak to dopadne, těď se ale zaobírám prasklým předením sklem.Nemám totiž ho pojištěné a tak starosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 jestli neni moc prasklý aby to fakt vadilo řešil bych to být tebou až před STK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ad0da Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 Je už dost, asi 30cm od spodního levého rohu směrem do středu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlacek Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 (editace) mimo tema ale praskle okno ja zesil pres Brnenskou MHD Editováno: 14. Únor 2010, autor: KaJe Necituj předchozí příspěvky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ad0da Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 Asi ti rozumím, ale na tzo nemám žaludek.Ty dohady atd. Mám to ale pojištěný na živené pohromy a tak to zkusím s ledem ze stromu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deny8 Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 ukázka,kdy se zvednutí opravdu vyplatí,ještě tak mít 4x4....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KUCAPAVELL Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Můžu ti doporučit,aby jsi zkusil tady odsud " KAKOS"e, ten dělal podložky mě,má hotový program na ně CNC. Rychlý a spolehlivý,.podložky super. Tak mu zkus napsat,nebo ti případně můžu poslat email na něj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deny8 Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stasinec Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 Chtěl jsem se zeptat,když zvednu předek o 22mm jestli se musí doštelovat geometrie?Nebo stačí jen namontovat podložky na zvýšení a jezdit.Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajka Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 Čest chlapy tak jsem dal do předu ty podložky a pěkně se to zvedlo.jenom bez stahovaku na pružiny jsem si ani neprd.tak nevím jak ste to tam dávali vy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikkii Vloženo 23. Duben 2010 Sdílet Vloženo 23. Duben 2010 aj ja som dal tie predne "duralove " original skoda , so stahovakom 21 ockovym klucom a 7 imbusom to islo jedna basen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 25. Duben 2010 Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 Ja sem svoji octavii prizvedl v predu o 2cm a v zadu o 2,5cm. Do predu jsem si nechal udelat nerezové valecky a do zadu sem si to nechal vytocit ze silonu podlozky. A spokojenost . Pak sem zvedal jeste GIV 4x4 a v předu o 4cm a v zadu o 3cm. V předu se to muselo zvednout hodne tam byly unaveny pera. A pozor kdyz to zvednete v predu hodne budete mit prdni kola do V.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perhaps Vloženo 12. Červen 2010 Sdílet Vloženo 12. Červen 2010 How much???? ty podlozky.... Mam 4X4, podvozok "paket pre zle cesty" ale predstavoval by som si to asi takto/viz. OBRAZEK/.. Majitel tejto octy byl na foru naposledy spatren r.2OO6, takze sa pytam "znalcov" ako dosiahnut ten efekt... Ake konkretne tlmice a "pridavky" sa tam davaju??? How much vyjde taka "sranda"??? Potesili by konkretne info aj z neakym foto, nech je vidno vysledok.. dik yoyo Čauvec pánové, měl z vás, kdo jste zvedal podložkama nějaké problémy při STK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deny8 Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 Čauves,já problém neměl,sice jsem šel přes známého,kvůli černým předním oknům,ale toho zvednutí si tam ani nevšimnul, a pak kdyby jsi byl hodně drzej, můžeš tvrdit,že jsou to podložky homologovaný (existují,ale jsou daleko nižší) a na té podložce nemá šanci vidět nic,jestli tam má něco vyražené nebo nemá-pak žáleží na technikovi-když si ráno špatně vrzne doma,tak tě vykopne i s novým autem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 14. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 nasel jsem vykres, treba to pomuze ... je odtud z fora, uz ale nemuzu najit vlakno ... autor myslim Milan II Dobrý den. Neměl by někdo rozměry na Octavii 2 combi rok výroby 2006 TDI motor??? Moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deny8 Vloženo 14. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 Ahoj, já mám na jedničkový oktávce pružiny z dvojkového kombika a mám podložky těchto rozměrů,předpokládám, že by mohly pasovat i na tvoji....ale ber to jen jako názor,nebo odhad.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 14. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 zkusím ještě nějaký názor a kdyžtak to nechám vytočit....zatím děkuji za názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.