Standis Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 ty jo, ještě 3 hodiny a půjdu na chvilku na pivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Ahoj Stando, teď se tu objevíš,jak du dom a cely den tu nikdo nebyl,nuda jak c.p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 nebyl přes den moc čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Tak dnes od 14h do cca 17:30h proběhl I. mini sraz příznivců FI a FII a to ze Severu a Západu Čech Účast: Za Sever: KIBI Za Západ: Marek ano byli jsme jen dva .......nikoho mezi sebe totiž nechceme Napřed sraz na parkvovišti u supermárketu....kde taky jinde že jo a pak rychlý, ale opravdu rychlý přesun o cca 12 km dál do hospůdky na terásku, abychom na ty naše krasavce viděli a měli jen pod kontrolou......jídla bylo a pití taky..jen se stoly prohýbaly... a počasíčko super krásně jasno, slunečno. Co jsem probírali....úplně všechno...auta..ženský...jídlo..pití...práci..fórum........... Jinak super pokec...jo a došlo i na předání "dárků" Zde jen pár foto...naše osoby tam nehledejte..jsme stydlivky ..jo a hádejte jaká je naše oblíbená barva.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Marku, to je paráda, hned bych skočil mezi vás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Jo ale máš to daleko...ale klidně vem rodinku a přijeď někdy na víkend.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Zde jen pár foto...naše osoby tam nehledejte..jsme stydlivky ..jo a hádejte jaká je naše oblíbená barva.. [/b][/i] že by ZLATÁ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 To je daleko jak prase Kibi: Jak maš přichycené mračítka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 dobrej dobrej ve spolek tak musim potvrdit Márovo slova - písmena....super pokec, dobrý jídlo a pití (Marku neboj že oplatky se pečou ) a i dary přišli (proč jinak bych taky na ten sraz jel ne ) zde hleďte a tiše záviďte - díky pane amatér Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 že by ZLATÁ? Nováček, potřebuje usměrnit kibi ukáž mu V.U.M.L.a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 dobrej dobrej ve spolek tak musim potvrdit Márovo slova - písmena....super pokec, dobrý jídlo a pití (Marku neboj že oplatky se pečou ) a i dary přišli (proč jinak bych taky na ten sraz jel ne ) zde hleďte a tiše záviďte - díky pane amatér No, pane vedoucí! To je šofér, to měl byt Birell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 co jsem zase řekl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 že by ZLATÁ? jééé ahoj Zdendo, konečně jsi si sem našel cestu...do knajpy, mezi nej šéfíky tohohle fora jasný zlatá, jaká taky jinak woody: Míro mám je přichycený oboustranou lepící páskou a drží to jak židovská víra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 co jsem zase řekl? Zdendo Zdendo, ty nevíš že tohle je fanklub červený barvy se zlatou tady nemáš šanci, snad jen kdyby sem nalákal to tvoje dvojče Zdendu alias Bruna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 aby tý zlatý nebylo málo, tak jsou už i kliky jo jo, koukám tady to žije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 bruna zmáknu, neboj, a už na Vás budeme dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 jééé ahoj Zdendo, konečně jsi si sem našel cestu...do knajpy, mezi nej šéfíky tohohle fora jasný zlatá, jaká taky jinak woody: Míro mám je přichycený oboustranou lepící páskou a drží to jak židovská víra A co STK? U tebe asi NO PROBLEMO, co? Já to chci na sundávaní . Uvažoval jsem, že vrtnu světlo 2mm vrtákem a dám to na malé šroubečky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 No, pane vedoucí! To je šofér, to měl byt Birell BIRELL byl v hospůdce a dokonce točenej....jo když máš známé hospodské.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 co jsem zase řekl? Jediná zlatá barva na fabii je ČERVENÁ to si pamatuj, je to v pravidlech zdejší knajpy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 BIRELL byl v hospůdce a dokonce točenej....jo když máš známé hospodské.... Ste byli v mléčném baru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 aby tý zlatý nebylo málo, tak jsou už i kliky jo jo, koukám tady to žije ježišmarja ty už jsi Goldboy hadr...už jen zlatý zuby no hele jen si sem tu posilu vem, budeš jí potřebovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 soráč.... v pondělí si jdu domluvit lakovnu, budu mít konečně červený auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 A co STK? U tebe asi NO PROBLEMO, co? Já to chci na sundávaní . Uvažoval jsem, že vrtnu světlo 2mm vrtákem a dám to na malé šroubečky To nedělej...obostranku sundáš taky kdykoliv a zase nalepíš novou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 soráč.... v pondělí si jdu domluvit lakovnu, budu mít konečně červený auto děláš dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Ste byli v mléčném baru? nene....v rodinné hospůdce...na terásce...pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.