Září 3, 200916 r Tak poježděníčko a jsem zpátky ... při té príležitosti jsem si mohl prohlédnout pěknou RSku
Září 3, 200916 r Čusek Baris, ty jsi můj jmenovec Dnes jsme vyrobili drobnou párty a po deseti pivech si jdu zdřímnout
Září 4, 200916 r Autor 10pif by jsi nevypil...kecáš ......páč by jsi sem pak už nic nezvládnul napsat ...pokud to nebyl Birell
Září 4, 200916 r Nazdárek po ránu. Standis-pěknej Fordík u nás jezdí jeden v oranžovy a to je teprv krasavec. Upraveno Září 4, 200916 r od Vlasta
Září 4, 200916 r :rock: tak !! ... co budem dneska dělat?? Mára to má jasný ten je nadrženej na dovolenou Ostatní budižkničemové?
Září 4, 200916 r Autor já rozdal poslední příkazy a vyčkávám na úder gongu abych prchnul na 3 týdny z práce
Září 4, 200916 r Autor neboj na příjmu zůstanu...mám mobilní NET a plus NTB ajsem zde kdkoliv budete chtít :) Upraveno Září 4, 200916 r od Marek
Září 4, 200916 r mobil vypni a notas neotvirej at si tu dovolenou nezkurvis .. ja takhle jednou zvednu telefon o dovoleny a volaj porad
Září 4, 200916 r vo tom nikdo nepolemizuje .... jen ze o vychvalovani fordu jsou fora o fordu ps : o tom že seš co vítr to plášť to už víme Upraveno Září 4, 200916 r od Evers
Září 4, 200916 r Teeeeeeeda vy dva prudilové neříkejte,že Fabka je to jediny co mužete mít doma v garáži. Standis nedej se určitě samy slintají když forda potkají.
Září 4, 200916 r Autor Cokoliv jen ne forda nebo renaulta...a dacii taky..takže pak jen škoda simply clever
Září 4, 200916 r Cokoliv jen ne forda nebo renaulta...a dacii taky..takže pak jen škoda simply clever Sice s tebou souhlasím,ale répnout do Vás to še muší. Dyk by jste tu usnuly. Já se taky vždy po pokusu o jinou značku rychle vracím ke škodárně,ale třeba takovej Fiat Bravo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.