Woody Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 o hlavy??? Já většinou do žaludku....a nepřepisuj ten žaludek...Míro...ano!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 do finanční recese Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2009 tak vyrob odstřiky do kelímku .. takovej jako průtokáč Ok...a budu to prodávat...nechceš???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2009 ano Míro pochopil jsi to..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 (editace) Ok...a budu to prodávat...nechceš???? ani ne .. sám mam zásoby ... já to mam jak velbloud.. když to pustim,tak to nejde zastavit Editováno: 8. Září 2009, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 chlapů bez péra je...viď Mirku Je, ale ještě jsem žádného neviděl, všichni bydlí daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2009 ani ne .. sám mam zásoby ... já to mam jak velbloud.. když to pustim,tak co nejde zastavit aha...další neukojenej...co si to schovává a pak neví co s tím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 všichni bydlí daleko sem slyšel něco o Praze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Je, ale ještě jsem žádného neviděl, všichni bydlí daleko mrkni dneska v koupelně......nebo se zeptej herečky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2009 sem slyšel něco o Praze jo v praze jich je.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 mrkni dneska v koupelně......nebo se zeptej herečky Tak herečka ho pry nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 jo v praze jich je.. já slyšel, že jsou všude, jen na moravě jsou CHLAPI S GULAMA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Tak herečka ho pry nemá a to Tě štve co...to mohla bejt noc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Zdarec koukám že jsem přišel včas jen nevím jestli jsem správně v knajpě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2009 já slyšel, že jsou všude, jen na moravě jsou CHLAPI POUZE S GULAMA taky dobrý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 já slyšel, že jsou všude, jen na moravě jsou CHLAPI S GULAMA mi tady v Kolíně mame aj gule aj péra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Zdarec koukám že jsem přišel včas jen nevím jestli jsem správně v knajpě jo jsi ....taky se přidej...máš péro nebo taky ne jako Míra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2009 mi tady v Kolíně mame aj gule aj péra no to na moravu nedorazilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Vy nedáte pokoj dokud se zase nepohádáte kdo má ty gule větší co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 mi tady v Kolíně mame aj gule aj péra A odpovídáme v ženským rodu , jo to znám, jednou jsem byl na takovém vystoupení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 proto dojíždíme na moravu a děláme děti ... takže bych se vážně zamyslel,jestli je děcko opravdu vaše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 A odpovídáme v ženským rodu , jo to znám, jednou jsem byl na takovém vystoupení já na takový akce plnou homoklád nechodim .. nerad bych přišel domů s děravou prdelí.. ale proti gustu .. žádný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2009 A odpovídáme v ženským rodu , jo to znám, jednou jsem byl na takovém vystoupení a od té doby se v noci budíš spocenej...nebo to není pot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Vy nedáte pokoj dokud se zase nepohádáte kdo má ty gule větší co? Vlasto, tak ho taky hoď na stůl ať je poměříme a je klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2009 já na takový akce plnou homoklád nechodim .. nerad bych přišel domů s děravou prdelí.. ale proti gustu .. žádný nesmíš se zvedat ze židle....to je snad jasný ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.