Vlasta Vloženo 21. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 :kol-147: http://www.stream.cz/uservideo/630366-skryta-kamera-deda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 21. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 Teda borec deda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 22. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2011 Prďola umí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2011 Ahoj lidi, no kdyz se vratim k tomu pocasi, tak je to takovy zvlastni, pamatuju, jak vloni uz byl snih a my 10.12. jeli lyzovat na Černou Horu, no letos jestli pojedeme 10.1.2012, tak to bude uspech. Az napadne prvni snih, tak to bude na silnicich zajimavy, me osobne to nevadi, jezdim porad a hodne na hory, ale nekteri takovou zalibu nemaji a nebo jezdi jako za normalnich podminek a pak to tak vypada na silnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2011 já bych na hory jel a jezdil jsem rád koukám Tome, že se zde moc nevyskytuješ :-) chtělo by to udělat menší srazík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2011 zdar pitchusové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2011 no ne, ty ještě víš, kde ti bylo nejlépe?? :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 25. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2011 dnešní nic moc dopoledne, dle mě je to díky tomu, že se stále ještě jezdí na letních, když jsou namrznuté mlhy kamaráde, když už mluvíš o těch letňákách, už máš přezuto? Já že jsem ještě nikde neviděl posazenou Rozárku na zimních Alu diskách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 25. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2011 Nazdaj ve spolek,nevím jak u Vás,ale hu nás je už snad 3 tejdny v kuse hmla jak sviňa.Přes den trochu povyleze vejš na noc sedne jak prdel na hrnec,dnes při cestě do pjáce první sníh na silnici a okolí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2011 Vlastiku u nas byla tako skoro pořad mlha,ale u nas se to nejmenuje mlha ale smog. Sem se i dozvedel že kvuli tomu mam pryže naky gen navic . Jo a dneska zasvitilo sluničko,v6 rano bylo slyšet škrabky na skla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 25. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2011 u nás je to chlapci taky stejný. ale mám sondy, že dnes na vysočině svítilo sluníčko, tak sem snad taky dorazí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 25. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2011 kamaráde, když už mluvíš o těch letňákách, už máš přezuto? Já že jsem ještě nikde neviděl posazenou Rozárku na zimních Alu diskách. konečně dnes přezuto :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 25. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2011 Neni to trochu pozde? U nas uz bylo i -1 skoro kazdy rano uz skrabu okna .. ale co patri to k zime jen aby uz snezilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 26. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2011 JJ, sluníčko už podstatě známe jen z obrázků a vyprávění! A bude hůř!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2011 neřekl bych pozdě, auto mi stálo cca týden před barákem a nejzdil jsem, tak mi mráz nevadil :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 28. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2011 Brý den!!!! Lidi ono svítí sluníčko , ono ještě existuje !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 28. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2011 Jo jo od rána je kjásně,celý dopo sme a malou blbly venku a teď už malá chrupe a já se chystám taky,mám po noční tak mi to nezaviďte prdi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 28. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2011 U nas uz svitilo vcera slunicko .. dnes uz mene ale taky bylo moc krasne skoda ze se tak brzo stmiva akorad prijdu domu ze skoly a je tma hruza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2011 kluci, vyměním angel eyes za origo světla díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 Standis já bych je i vyměnil,ikdyž AE trošku huř svítí,ale mám ty moje totálně zašlé,že je budu muset před technickou buď zkusit rozleštit nebo uzmout tátovi z fabule.Ale AE mě docela lákaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 no ne, ty ještě víš, kde ti bylo nejlépe?? :-)))) No tak jsem se přišel mrknout na tu omladinu tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 a na co jsi přišel??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 že je všechno na h...o :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 Standis já bych je i vyměnil,ikdyž AE trošku huř svítí,ale mám ty moje totálně zašlé,že je budu muset před technickou buď zkusit rozleštit nebo uzmout tátovi z fabule.Ale AE mě docela lákaj. snad se domluvíme :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.