Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Teda borec deda :specool:

Prďola umí :kol-47::kol-47::kol-47:

Ahoj lidi, no kdyz se vratim k tomu pocasi, tak je to takovy zvlastni, pamatuju, jak vloni uz byl snih a my 10.12. jeli lyzovat na Černou Horu, no letos jestli pojedeme 10.1.2012, tak to bude uspech. Az napadne prvni snih, tak to bude na silnicich zajimavy, me osobne to nevadi, jezdim porad a hodne na hory, ale nekteri takovou zalibu nemaji a nebo jezdi jako za normalnich podminek a pak to tak vypada na silnici :(

já bych na hory jel a jezdil jsem rád

koukám Tome, že se zde moc nevyskytuješ :-)

chtělo by to udělat menší srazík

zdar pitchusové :)

dnešní nic moc dopoledne, dle mě je to díky tomu, že se stále ještě jezdí na letních, když jsou namrznuté mlhy

kamaráde, když už mluvíš o těch letňákách, už máš přezuto? Já že jsem ještě nikde neviděl posazenou Rozárku na zimních Alu diskách.

Nazdaj ve spolek,nevím jak u Vás,ale hu nás je už snad 3 tejdny v kuse hmla jak sviňa.Přes den trochu povyleze vejš na noc sedne jak prdel na hrnec,dnes při cestě do pjáce první sníh na silnici a okolí.

Vlastiku u nas byla tako skoro pořad mlha,ale u nas se to nejmenuje mlha ale smog. Sem se i dozvedel že kvuli tomu mam pryže naky gen navic :kol-47: . Jo a dneska zasvitilo sluničko,v6 rano bylo slyšet škrabky na skla :D

u nás je to chlapci taky stejný. ale mám sondy, že dnes na vysočině svítilo sluníčko, tak sem snad taky dorazí

kamaráde, když už mluvíš o těch letňákách, už máš přezuto? Já že jsem ještě nikde neviděl posazenou Rozárku na zimních Alu diskách.

konečně dnes přezuto :-)

Neni to trochu pozde? :) U nas uz bylo i -1 :) skoro kazdy rano uz skrabu okna .. ale co patri to k zime jen aby uz snezilo :kol-47:

JJ, sluníčko už podstatě známe jen z obrázků a vyprávění! :kol-31:

A bude hůř!!! :kol-29:

neřekl bych pozdě, auto mi stálo cca týden před barákem a nejzdil jsem, tak mi mráz nevadil :-)

Brý den!!!!

Lidi ono svítí sluníčko :kol-47: , ono ještě existuje :D:D:D !!!!

Jo jo od rána je kjásně,celý dopo sme a malou blbly venku a teď už malá chrupe a já se chystám taky,mám po noční tak mi to nezaviďte prdi.

U nas uz svitilo vcera slunicko .. dnes uz mene ale taky bylo moc krasne :) skoda ze se tak brzo stmiva akorad prijdu domu ze skoly a je tma hruza :feve:

Standis já bych je i vyměnil,ikdyž AE trošku huř svítí,ale mám ty moje totálně zašlé,že je budu muset před technickou buď zkusit rozleštit nebo uzmout tátovi z fabule.Ale AE mě docela lákaj.

no ne, ty ještě víš, kde ti bylo nejlépe?? :-))))

No tak jsem se přišel mrknout na tu omladinu tady :)

že je všechno na h...o :-)

Standis já bych je i vyměnil,ikdyž AE trošku huř svítí,ale mám ty moje totálně zašlé,že je budu muset před technickou buď zkusit rozleštit nebo uzmout tátovi z fabule.Ale AE mě docela lákaj.

snad se domluvíme :-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.