Listopad 23, 201113 r Ahoj lidi, no kdyz se vratim k tomu pocasi, tak je to takovy zvlastni, pamatuju, jak vloni uz byl snih a my 10.12. jeli lyzovat na Černou Horu, no letos jestli pojedeme 10.1.2012, tak to bude uspech. Az napadne prvni snih, tak to bude na silnicich zajimavy, me osobne to nevadi, jezdim porad a hodne na hory, ale nekteri takovou zalibu nemaji a nebo jezdi jako za normalnich podminek a pak to tak vypada na silnici
Listopad 23, 201113 r já bych na hory jel a jezdil jsem rád koukám Tome, že se zde moc nevyskytuješ :-) chtělo by to udělat menší srazík
Listopad 25, 201113 r dnešní nic moc dopoledne, dle mě je to díky tomu, že se stále ještě jezdí na letních, když jsou namrznuté mlhy kamaráde, když už mluvíš o těch letňákách, už máš přezuto? Já že jsem ještě nikde neviděl posazenou Rozárku na zimních Alu diskách.
Listopad 25, 201113 r Nazdaj ve spolek,nevím jak u Vás,ale hu nás je už snad 3 tejdny v kuse hmla jak sviňa.Přes den trochu povyleze vejš na noc sedne jak prdel na hrnec,dnes při cestě do pjáce první sníh na silnici a okolí.
Listopad 25, 201113 r Vlastiku u nas byla tako skoro pořad mlha,ale u nas se to nejmenuje mlha ale smog. Sem se i dozvedel že kvuli tomu mam pryže naky gen navic . Jo a dneska zasvitilo sluničko,v6 rano bylo slyšet škrabky na skla
Listopad 25, 201113 r u nás je to chlapci taky stejný. ale mám sondy, že dnes na vysočině svítilo sluníčko, tak sem snad taky dorazí
Listopad 25, 201113 r kamaráde, když už mluvíš o těch letňákách, už máš přezuto? Já že jsem ještě nikde neviděl posazenou Rozárku na zimních Alu diskách. konečně dnes přezuto :-)
Listopad 25, 201113 r Neni to trochu pozde? U nas uz bylo i -1 skoro kazdy rano uz skrabu okna .. ale co patri to k zime jen aby uz snezilo
Listopad 26, 201113 r neřekl bych pozdě, auto mi stálo cca týden před barákem a nejzdil jsem, tak mi mráz nevadil :-)
Listopad 28, 201113 r Jo jo od rána je kjásně,celý dopo sme a malou blbly venku a teď už malá chrupe a já se chystám taky,mám po noční tak mi to nezaviďte prdi.
Listopad 28, 201113 r U nas uz svitilo vcera slunicko .. dnes uz mene ale taky bylo moc krasne skoda ze se tak brzo stmiva akorad prijdu domu ze skoly a je tma hruza
Listopad 29, 201113 r Standis já bych je i vyměnil,ikdyž AE trošku huř svítí,ale mám ty moje totálně zašlé,že je budu muset před technickou buď zkusit rozleštit nebo uzmout tátovi z fabule.Ale AE mě docela lákaj.
Listopad 29, 201113 r no ne, ty ještě víš, kde ti bylo nejlépe?? :-)))) No tak jsem se přišel mrknout na tu omladinu tady
Listopad 29, 201113 r Standis já bych je i vyměnil,ikdyž AE trošku huř svítí,ale mám ty moje totálně zašlé,že je budu muset před technickou buď zkusit rozleštit nebo uzmout tátovi z fabule.Ale AE mě docela lákaj. snad se domluvíme :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.