Ozi Toretto Vloženo 3. Únor 2012 Sdílet Vloženo 3. Únor 2012 Praha v 5 rano krasnych -16, Jizni cechy v 9 jen -14 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 3. Únor 2012 Sdílet Vloženo 3. Únor 2012 U nás rano -18 a teď celej den -11,za chvilku jdu projet džundu,bo bych zejtra nemusel nastartovat,ikdyž baterka je stará 3roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabbo Vloženo 3. Únor 2012 Sdílet Vloženo 3. Únor 2012 Neni nad rozmrazovac zamku.. v prihradce spolujezdce.. kdyz mate vyndanou baterku a jste bez centralu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Únor 2012 Sdílet Vloženo 3. Únor 2012 GAbbo kapacita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Únor 2012 Sdílet Vloženo 3. Únor 2012 U nás rano -18 a teď celej den -11,za chvilku jdu projet džundu,bo bych zejtra nemusel nastartovat,ikdyž baterka je stará 3roky. byl jsem taky projet auto po týdnu a chytnul jak víno.sice to první vteřinu vypadalo, že nechytne, ale nezklamala a chytla hned :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 3. Únor 2012 Sdílet Vloženo 3. Únor 2012 byl jsem taky projet auto po týdnu a chytnul jak víno.sice to první vteřinu vypadalo, že nechytne, ale nezklamala a chytla hned :-) já na tom byl úplně stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 4. Únor 2012 Sdílet Vloženo 4. Únor 2012 Neni nad rozmrazovac zamku.. v prihradce spolujezdce.. kdyz mate vyndanou baterku a jste bez centralu.. Tak to je dobrý žert , ne že bych měl radost s cizího neštěstí ale zasmál jsem se tomu jak jsem to četl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabbo Vloženo 4. Únor 2012 Sdílet Vloženo 4. Únor 2012 ADLERos: V pohode, nastesti mam benzinku 100m od baraku tak jsem tam skocil pro novy rozmrazovac.. To vite, clovek pribehne v 10 vecer z prace tak uz mu to uplne nemysli.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 4. Únor 2012 Sdílet Vloženo 4. Únor 2012 Jasný v pohodě taky se mi v životě stalo dost kuriozních chvílí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopak Vloženo 4. Únor 2012 Sdílet Vloženo 4. Únor 2012 (editace) Možná to tu už někde je, ale obecně se radí lidem kteří míří na hory natankovat až tam, že je tam nafta mrazuvzdornější než třeba v Praze. Tak v Jablonci n.N. tento týden "zamrzla" nafta na stojanech firmy shell. Týden už tady mrzne jak sviňa, tak je to docela ostuda že sem přivezou nějakou sra.ku. Editováno: 4. Únor 2012, autor: hopak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 5. Únor 2012 Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 Koukám,že shellu se daří u nás zas dva dni tvrdily,že naftu nemaj,že nedovezli,ale možna jim to taky zamrzlo a nechtěli to přiznat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 7. Únor 2012 Sdílet Vloženo 7. Únor 2012 Je to divný, ale tady na Domažlicku napadl sníh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 7. Únor 2012 Sdílet Vloženo 7. Únor 2012 Jo jo něco tu napadlo,a pěkně to klouže akorád jsem se vrátil na zakladnu a nejezdí se vtom zrovna nejlíp kurňa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 7. Únor 2012 Sdílet Vloženo 7. Únor 2012 Máš pravdu, klouže aspoň to říkala přítelkyně, přijela před hodinou z H. Týna přes hájé. Krom toho mě to klouzalo i v botách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 15. Únor 2012 Sdílet Vloženo 15. Únor 2012 Zdarec pánové,tak koho postihla ta sněhová kalamita? Ostrava zatím klid,sice chvíli byla bílá tma ale nic moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Únor 2012 Sdílet Vloženo 15. Únor 2012 Bohužel mě uvizl jsem dneska na dalnici mezi katovicemi a krakovem,ale dotahnul jsem to domu , diky bohu za plnou nadrz benzinu a plnou bombu s plynem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabbo Vloženo 17. Únor 2012 Sdílet Vloženo 17. Únor 2012 Doufam ze ta dalnice uz je ok, dneska valim z Krakova do OV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 18. Únor 2012 Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 Čau, řeším problém.. jedu na dovolenou mamčiným autem a potřebuju na ten týden dálniční známku ČR.. jelikož jsem si ještě nekoupil na svoje auto, tak jsem uvažoval, že bych koupil normálně roční a týden ji nějak použil na mamčiném autě, a po dovolené si ji přendal na svoje auto, kde bych ji už nechal. Máte nějaký trik jak ji nalepit ale přitom nenalepit? aby potom šla bez problémů přendat na moje auto. Díky za tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Únor 2012 Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 mázni ji indulonou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Únor 2012 Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 Potravinarska folie , pekne ostrihnout a normalne na sline Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 18. Únor 2012 Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 Já jsem to dělal tak že jsem si jí nalepil nejdřív tak 4x na rifle,tím pádem se na známku nalepili malé chloupky z riflí které ani nejdou vidět,známka stále lepí ale podstatně o dost méně než předtím poté jsem jí normálně nalepil na sklo a zase sundal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 18. Únor 2012 Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 S tou potravinovou folií to vypadá dobře.. jen se mi asi nesmí pokrčit co? :-D ty rifle se mi moc nezamlouvají.. mám trochu strach, že ji potrhám, jak má na sobě to hafo ochanných řezů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Únor 2012 Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 Natahni ji perfektne rovne na nejakou misku a pak priplacni,ideal k nerozeznani,akorat ze nelepi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 18. Únor 2012 Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 jo to je supr.. jak ho pak přidělat na sklo? přelepit páskou? :-D Nevím co všechno policajti vidí tím svým infradalekohledem.. nebo je tam vidět jenom takový ten znak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Únor 2012 Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 Tak to nemam poneti kazdopadne nezapomen napsat spz z druhe strany tuzkou, pentilkou nejlup mekou kohinorkou a hlavne moc netlacit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.