Srpen 20, 201213 r hlavně teda musim zjistit naco s A1-150 muzu ridit.je v tom peknej bordel Prosimtě A1-150 je kod pro malou motorku do 50ccm Jestli jsi už velký hoch,tak pořiď papíry na velkou.
Srpen 20, 201213 r no někde píšou o nějakym rychlostním omezení a variatoru tak nevim,navíc mam zato že by se od novýho roku mělo zvedat na 125 tak nevim je v tom celkem chaos.....velkou asi ne-e nato se necejtim...navic jak znam svou herečku tak i na tu padesátku mě bude nutit patéřák tak sní nebude k vydržení
Srpen 20, 201213 r Tyto změny platí pouze pro nové řidiče.Proto když měnily skupiny AM a A ( kde AM byl malý motocykl do 50ccm a A velká )na skupiny AM ,A1 a A ( kdy AM byla do kostr.rychl. 50km/h,ale vyjímku tvoří AM-kod 150 je 50ccm bez omezení rychlosti ,A1 do 125ccm a 11kW ,A velká od 21let).A nyní je A1 a A a rozlišuje se to kodama hlavně u skupiny A1 skupina A je neomezená. mažná ti pomůže toto. http://www.mdcr.cz/c...izacni_kody.htm nebo zde : http://www.adventure...zacni-kody.html ale u mě platí,že když jsem měl pouze na auto a fichtl,tak zrovna měnily skupiny a A1 mělo být do 125ccm tak jsem se radoval,že si nemusim dělat na velkou že mě 125ccm stačí.Na úřadě mě vyvedly z omylu,že to platí pouze pro nové držitele,takže ti tam nalejou harmonizační kod a je to. A když jsem si to přebral,udělal jsem si na velkou a mam pokoj.... mužu jet na bábě a za 5 minut přesedlat na goldvinga Upraveno Srpen 20, 201213 r od azriel
Srpen 20, 201213 r ...paráda dík,ted jen najít nějakou padesátku co uveze dva "statný" a drandí aspon 90km/h :kol-28: Upraveno Srpen 20, 201213 r od raca
Srpen 20, 201213 r Vydrž po novym roce si kup skutra 125 s variatorem,automatem 11kw a mužeš drandit,páč od nového roku to bude po ČR pro všechny co maj B stejný. 50tka co jede 90 asi nejni,ale určo se sežene pěkná Jawyčka Dandy nebo Mosquito, http://skutrmania.cz/clanek/202-stopetadvacitky-k-ridicaku-na.html?utm_source=tipmoto.com&utm_medium=rss Upraveno Srpen 20, 201213 r od Vlasta
Srpen 20, 201213 r Ne, je to na motocykl do 125ccm a 11kW s variátorem (aby se nemuselo řadit) ze zákona pro všecky držitele skupiny "B" - a hlavně, I PRO STÁVAJÍCÍ DRŽITELE... A ti co se holt vyžívají v tom si "zacvakat šaltrpákou" už si dávno udělali "plný áčko" nebo si na něj vzhledem ke svýmu věku zatím šetří...
Srpen 21, 201213 r Tak to je super,ze se vraci k B i fichtl.akorat pro me uz je to mimo.ja jsem full asi tak
Srpen 21, 201213 r Chlapci, zima je sice ještě daleko, ale já sháním na svojí Fábku něco na zimu, komplet obutí. Ideál by bylo R15-16. Sice nepíšu do správné sekce, tak se omlouvám Kdyby někdo něco měl, tak se ozvěte. Mám limit 7 000Kč. Děkuji.
Srpen 28, 201213 r Stále aktuální moje poptávka po komplet zimní sadě alu na FI RS. :-) kdyby někdo měl na prodej, dejte vědět
Září 1, 201213 r Brý odpoledne!!! Tak baráček úspěšně koupenej a po měsíci a půl i zprovozněnej internet!!! :kol-47: Můžu konečně říci, že jsem se opět ze středověku vrátil do 21. století !!!
Září 1, 201213 r Ahoj, nevíte náhodou někdo o levným pronájmu garsonky v Praze v okolí metra C, nejlépe Nusle nebo Holešovice?
Září 2, 201213 r Brý odpoledne! Ráno jsem byl na rybách, zachvíli jedem s přítulkyní do Obi a pak budu makat na její audině.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.