Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No tak to je starý...

Ale Dežo se takhle jednou nechal zaměstnat na stavbě - a co čert nechtěl, hned první den ho nějakej anonymní šťouchanec hned při ranním rozchodu na pracoviště poslal do vápenný jámy.

Vylezl ven a jak ho vápno začalo pálit, běhal od jednoho kolegy ke druhýmu a každýho se jen ptal:

"Čo mám robiť? Prosim Ťa povedz mi čo mám teraz robiť?"

Nikdo mu nebyl ochotnej odpovědět, až se na něj osopil Laco:

"Héj, Déžo, čo si osprostěl? Už iba 5 minút si biély a už si hladáš robotu?"

Vloženo

Taky jeden na nedělní sváteční u mne pracovní večer.

Potká na dvoře selátko kuřátko.

Kuře-Vím co z Tebe jednou bude

Sele-Ty jsi četl muj horoskop.

Kuře-Ne kuchařku.

Vloženo

Tři podnikatelé se přihlásí na opravu plotu kolem ministerstva financi. Slovák vezme pásmo, změří délku plotu všechno načrtne na papír, něco spočítá a praví: "Spravím to za 350.000Kč, to je 200.000,- materiál, 100.000,- pro zaměstnance a 50.000,- je marže firmy..." Ukrajinec vezme palici, něco poměří, něco nakreslí, něco vypočítá.... "My to spravíme za 250.000 Kč to je 150.000 za materiál, 50.000,- za práci a 50.000,- marže firmy..." Čech se neobtěžuje žádným měřením, žádný nákres ani výpočty, přistoupí k úředníkovi a pošeptá mu: "Za 2.250.000Kč to udělám..." Ministerský úředník na to: "Jak jste došel k tak vysoké sumě???" Čech: "Milion tobě, milion mě a za 250.000,- to objednáme u toho Ukrajince!"

Vloženo (editace)

:kol-28: Dnes přezuto celonoční sněžení mne donutilo.

http://forum.skodaho...ost__p__1680520

tak malinko sněhu?

Co chceš, v Práglu mají na magistrátu vyhlášený pravidlo (-1 + 2) = 3.

A kdybys jako náhodou nevěděl, co to znamená, anebo Ti to matematicky nesouhlasilo, tak si pamatuj, že pro pražáky to je " -1°C (pod nulou) PLUS 2cm sněhu ROVNÁ SE 3 prdele problémů" ....

Editováno: , autor: Ekkar_z_Bastlírny
Vloženo (editace)

tak už mám taky přezuto dál provedena jedna menší oprava univerzalním silikonem :kol-28: :kol-28: :kol-28: ...a zprovoznění spínače vnitř.osvětlení u spolujezdce....ještě dobít baterku a něco do ostřikovače a muže klídně mrznout.. :kol-47:

Editováno: , autor: raca
Vloženo

neumíte někdo poradit??

rozsvěcuje se mi kontrolka serva a volant ztuhne. když auto chcípnu, nejde nastartovat a vypadá to,ajko když dochází baterka. chyba se objevuje jen svorka 30 číslo chyby si ted napamatuji. VIS žádné vysvětlění neukazuje. pokud chybu smažu, auto jde normálně nastartovat a jede normálně. kde by mohl být problém??

Vloženo

V elektrice, Velkej Kluku - jinde nebude. Říká se tomu ŠTUDENT alias STUDEŇÁK = nedokonalej kontakt v silovým přívodu elektriky. Vem to od baterky, hezky od jejího plusovýho vývodu přes ty páskový pojistky na jejím deklu, po kabelech k alťasu a k servu a to samý ke kostře - od baterky, od altíku i od serva. Všecky svorky a šroubový spoje oddělat, očistit povrchy kabelových ok i svorek oškrábáním nebo jemným smirkem, namáznout vazelínou proti další oxidaci, založit novou pérovou nebo vějířovou podložku pod matičku a znovu dobře dotáhnout...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...