Vlasta Vloženo 31. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2012 A nedá si pokoj a nedá si pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 31. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2012 Na takové motorce se dá jezdit celoročně Zima mě nejvíc bavila s Panelkou 250 Drifty po vesnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 Vlastiku , Ty zas provokuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 Neboj, jak si usteleš, tak si lehneš - a až si někde na posmrknutým asfaltu nebo na spadaným listí USTELE Vlastík se svojí mašinou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 on si pak i da prvni pomoc, ma to v povolani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 To by byla škoda takovou babičku položit .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 on si pak i da prvni pomoc, ma to v povolani Je to vidět, i tu mašinu má ve "firemní kamufláži" ...Ale podání "poslední" pomoci není výsada zdravotních bratrů, otevřenou zlomeninu haxny jsem si taky ještě vsedě na mašině po rozšmiknutí nohavice vlastním kapesním nožem fačoval sám - než dorazila sanitka a nasadili mi na ni Kramerku... viník tý nehody nebyl schopnej se málem ani podepsat, natož mi poskytnout nějakou pomoc, debil jeden ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 jo to ja už jednou viděl... hlava 200m dal než tělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 Jo, to znám. Ono je rozdíl mezi motorkářem a motorkářem-dobrovolným dárcem orgánů. Když narazí do někoho/něčeho ten první, tak to je na špitál nejhůř, když ale narazí ten druhej, je to na vidle a hovnocuc - a pak na hasiče aby spláchli zbytek z cesty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 fujjjj, kurňa nechte toho .. já jsem rád že jsem letos přežil a je to zamnou a už se připravuju hlavně po duševní stránce na jaro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 ja už jednou proletěl zadnim oknem auta ktere jelo predemnou , ale co Te nezabije to Te posili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 Brý podvečír!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 Zdarec pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 Máte se??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 No dneska jsem projel vsehny hrbitovy v sirokem okoli , takze tedka kafco a dortik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 Mu já mám 2 dni v práci volno , ale co jsem měl naplánováno udělat okolo domečku jsem nějak nestihl . Nu ale aspoň jsem se zastavil u bráchy a pokecali, pak jsem koupil přítulkyni novej fridex do Audiny, a když už jsem chtěl jet domů konečně něco robit, tak jsem potkal kámošku a zašli jsme na kávu a cigárko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 Jo tak to mam v planu zitra jsem prave dneska potkwl moji byvalou spoluzacku ze zakladky ( nak nam holka vyrostla ) tak mame na zitra domluvene kafco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 tak to budete mít o čem pokecat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 tak od zakladky , to už je roku jak ... a ja misto decek dva morcata a psa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 Nu tak to jsme na tom podobně 2 psy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 Pěknej u mne pracovní večer Včera jsem to zvlád bez ustlání protože pruprava muší byt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 ahojky Vlasto!!! že to raději zimní řádění ne necháš na mladých bláznech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 To víš víc jak 15tnác let bez motorky udělalo svý teď se nemužu nabažit a to na sobotu hlásí teploučko sice budu mit po noční,ale děti u babičky manželka někde na srubu s trempama tak uzavřu sezonu a už se hlásil i stařik,že se přidá aspoň na pár kilometříku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 Tak to máš pěkný plán na víkend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 V elektrice, Velkej Kluku - jinde nebude. Říká se tomu ŠTUDENT alias STUDEŇÁK = nedokonalej kontakt v silovým přívodu elektriky. Vem to od baterky, hezky od jejího plusovýho vývodu přes ty páskový pojistky na jejím deklu, po kabelech k alťasu a k servu a to samý ke kostře - od baterky, od altíku i od serva. Všecky svorky a šroubový spoje oddělat, očistit povrchy kabelových ok i svorek oškrábáním nebo jemným smirkem, namáznout vazelínou proti další oxidaci, založit novou pérovou nebo vějířovou podložku pod matičku a znovu dobře dotáhnout... tak problém opraven a bylo to nakonec relátko na alternátu, který špatně dobíjel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.