jozzi Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 No me moje zabije ale ja aktualne rozpejkam lampy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 ty už jsi zase proměnil kuchyni v autoservis??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Krapanek ale skla sly fajne od sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 nu to já ted jdu předělat stodolu na servis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Joooo tak to by mi taky bodlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Nic jiného nezbívá, do garáže se mi Audina dávat nechce a navíc ve stodole je víc místa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Hotovo! Teď rychle pro cigárka , taky by mohli vymyslet bezedný krabičky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Ja uz kupuju kartonama mam svoji oblibenou znacku a mimo polsko jsem je jeste nevidel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 to je taky řešení cigárka koupený teď si udělám něco k pozdnímu obědu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Ja si obednal pizzu , sporak uz dostal zabrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Nu to já si včera uvařil brambory ve slupce, dneska oloupal, na hrubo nastrouhal, osolil, opepřil, hodil na pánev, po obou stranách opek, ktomu volský oka a kus pečenýho steaku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Foto, foto! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 (editace) Ahoj Lidé Chutného pro všechny V polsku mluví že dalnička z Hlivic do Ostravu bude zdarma. V polsku je zdarma, ale nevím či cást od hranicy do ostravy je platný Nevíte nahodou tého ? Je to pravdu ? Editováno: 6. Prosinec 2012, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Foto, foto! Pozdě už je to ve mě!!! Příště ho udělám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Nu to já si včera uvařil brambory ve slupce, dneska oloupal, na hrubo nastrouhal, osolil, opepřil, hodil na pánev, po obou stranách opek, ktomu volský oka a kus pečenýho steaku. dobře ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 ahojky !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 ahoooj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 jak se vede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 ale tak dá se,co ty kuchaři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 tak se nebavte čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 v pohoděěěěěěěěěě!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Tomus: ad 1 prestan psat cesky :-) ad 2: dalnice od PL hranic az po sjezd na Porubu je a bude zdarma - minimalne nez se otevrou Svinovske mosty :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Marku to rad slysim , ale meli by to nehat zdarma tak dlouho az opravi ten tankodrom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Dozivotne? To bych bral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 a jéje polská část ČR se baví o samotným Polsku!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.