Ondrero Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 Hmm to já už zase brázdím cesty na bajku. Kurnik jak se člověku po těch 14 dnech flákání a žraní nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 ja byl na novej rok rad že dejham Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 (editace) Artykuł dobry dla każdego. Ja z dużego mandatu stało się pouczenie - rozmowa z policjantem http://motoryzacja.i...mandatu,1876871 . Cenne rady Editováno: 3. leden 2013, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 Dobre, nejlepsi je Nie atakuj mundurowego :-D Ovsem az tolik polskych stoupencu tu nenajdes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 Ja bych to vyřešil hezky postaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 Jak? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 no uplateček no ni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 Klasika :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 tak je to už takove zažite, oni s tim počitaj a co zbyva nam řidičum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 (editace) Ale wiecie ja z policjantem rozmawiasz z dużym humorem to jest szansa na pouczenie . A jak im powiesz że Ciebie zwolnią z pracy to też jest szansa na pouczenie. Ale ostatnio mnie złapali i policjant przychodzi do mnie i mówi: Dzień Dobry Panie Tomaszu. Powód kontroli jest nadmierna prędkość było 90 km/h na 70 km/h A ja do policjanta ze schyloną głową . Dobrze .Panie władzo już się to nie powtórzy. No to Panie Tomasz poczekaj Pan A ja dobra - smutnym głosem Po chwili przychodzi policjant ponownie i mówi mandat 200 zł i 2 punkty i sie pyta czy przyjmuje A ja. tak . Bo jak bym tego nie przyjął to bym w sądzie miał ..... Miałem szczęście bo jeszcze kawałek wcześniej jechałem 110 km/h na 70 km/h A raz miałem szczęście w bytomiu bo na 50km/h jechałem 90 km/h ale troszkę zbiłem prędkość i mi na tym mierniku pokazało 85 km/h i mandat był 200 zł i 6 punktów. A według prawa miałem mieć 300-400 zł i 6 punktów W polsce już ludzie pisali skargi na Waszą policję że są bardzo nie mili i do byle drobnostki się czepiają. A słowacka policja w tym wiedzie prym a czeska tuż za nimi A to jest kolejny dowód na pomysłowość Polaków wyciągnięty z życia http://tvnplayer.pl/...rat-odcinki,76/ http://tvnplayer.pl/...9E01,14917.html To jest prawdziwe 100% Ted' ceska verze z google Ale já vím, z rozhovoru s policistou s velkým smyslem pro humor, je šance, že instrukce . A když jim řeknete, že jste osvobozeni od práce je také šance pro výuku. Ale nedávno jsem se chytil a policista přijde ke mně a říká: Dobré ráno pane Thomas.Důvodem je řídit nadměrné rychlosti byla 90 km / h na 70 km / h A já jsem policajt, se skloněnou hlavou. Právo. Důstojník se již nebude opakovat. No, počkat na pana Thomase A já jsem dobrý - bohužel Po chvíli, policista se vrátí a říká, že mandát 200 zł a 2 body, a v srpnu se zeptal, zda A já jsem to udělal. Ano. Vzhledem k tomu, jak jsem se dostal to jsem byl u soudu ..... Měl jsem štěstí, protože mám kousek, než jsem jel 110 km / h do 70 km / h A jednou jsem měl štěstí, protože v Bytomi na 50 km / h jsem jel 90 km / h, ale trochu jsem si zlomil rychlost a metr ukázal 85 km / h, a mandát byl 200 zł, a 6 bodů. A podle zákona mám 300-400 ZL a 6 bodů V Polsku, mají lidé na vaší písemné stížnosti, že policie je velmi pěkné a ne jen tak nějaké drobnosti k vyzvednutí na.Slovenský policie České popředí a za nimi A to je další důkaz vynalézavosti Poláci http://tvnplayer.pl/...rat-odcinki získány života, 76 / : D http://tvnplayer.pl/...9E01, 14917.html To je 100% pravda Editováno: 3. leden 2013, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 nazdárek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Zdravíčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 čauky Ondro tak jak v novém roce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Nic moc za 15 minut valím do práce Ale tak je pátek a to mě nemůže nic rozhodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Já jsem jel do práce na 9 a v 11:30 jsem byl už doma a mám dnes vyděláno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Ondro stejně se tam flákáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Nene Ale při cestě do práce se neflákám Pokud nejedu z kopce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 vždyt seš tu právě nejvíc aktivní z práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Jsem zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 (editace) Ahoj jsem zde Jak je ? Myslim ze je pekne a dobre Editováno: 4. leden 2013, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Ondero, prosím tě, ty kreslíš 3d v autocadu? nebo v inventoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Tak co dneska vecer slecno a kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 pivečko čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Zdar strejdo taky u pivecka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 no jo, zítra mě čeká zkouška, tak se musím posilnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.