azriel Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 sodoma komora ... ještě že nemam učet fetishbook Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 jak klid ... jste projebali 3 stránky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 no a? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 a to že by se někdo chtěl přidat to už vás nezajímá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 se nemáš flákat někde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 Dobré ránoo, vidím že za dobu co já se snažil dostat zpět na zmrzlý kopec tak vy jste tu probírali zajímavý témata! A já chybel :/ Co takhle více detailu? Též mě to zajímá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 nic nebude :kol-28: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 (editace) prosím Jo prosímvás , kdo tady je. Je legální (projdu na STK) když bych měl zapojené přední mlhovky společně na dálkové světla? Ne na světelnou houkačku ale na dálkové a šlo by to zapojit? Editováno: 12. leden 2013, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 neponižuj se až jí to docvakne jaký tady jsou nadsamci,tak přileze,ale to už nebude zájem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 není ještě po 22h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 (editace) Malé děti sem nechodí, proč taky když nemají auto .. Nevíte jak je to s těma mlhovkava a dálkovkama dokupy? Editováno: 12. leden 2013, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 jste moc zvědavý stačí že libor ze mě včera tahal rozumy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 Tak my budeme pokračovat a pak se s liborem podělíme .. on řekne co vytáhl včera, my co dnes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 se opovaž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 Nechcete jít s touhle debatou na CHAT ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 zas tak nic hroznýho se tu nepíše ne? nic sprostýho,nic vulgárního..zase nepřehánějte a navíc,hospodský pokec ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 Já taky nic takového nepíšu. Jen si myslím, že se tady zbytečně zas.alo pár stránek debatou o kravinách co mezi sebou vedou 2 lidi. Proto si myslím, že by se k tomu hodil spíš CHAT než tohle vlákno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 no tak pardon..řešili se tu kolikrát větší kraviny ale když s tim máš problém,už se tu nebude psát o kravinách.... jen teda vážný témata... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 Pravda v hospodě se řeší samé vážné věci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 no já je řešila..a ono se to prý nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 Tak je důležité že se vůbec něco řeší Smutný bude až nebudeme řešit nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 Jedno dopoledne se tu neukazu a uz nejsem v obraze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 Jozzi na tebe jsem čekal jako na smilování. Posílám ti SZ.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 jen sme dostali veřejné napomenutí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.