Ondrero Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 Hafo slivky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 Vsak on uz jede jen na cervenem z Palkovic a slivce ze Stonavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 Vitěz dopadl podle očekávání i když Karlos by nebyl špatnej Jdu zkouknout Vyprávěj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 (editace) Libero-taky příjemnou zábavu. Ještě chvilku a jdu takýýýýýýý. Prezidenta komentovat nebudu,já nevolil ani jednoho. Editováno: 26. leden 2013, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 taky jsem nevolil, jeden horší než druhej, takže mi je to jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 Ty a premier nevolil ? Styd se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 přece nepolezu ven, když je tam taková zima kvůli nim, kor když jsem nemocnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 A tak to te omlouva ja si zasel vcera a volil jsem losovacim zpusobem jakoze prehazoval jsem si listky asi pul minuty v ruce , horni jsem strcil do obalky a dolni do kapsy takhle jsem vedel koho jsem odvolil a za nim jsem si stal , jinak tady slo o to vybrat cervenej nos nebo cervene ponozky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 no právě, kdyby jsem šel, tak dám stejně prázdnou obálku, tak jsem radši zůstal doma a léčil se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 Poradí někdo tip na zítřek? Mám vymyslet výlet hlavně v teple ale nic mě nenapadá nemátě neco někde ve vašem okolí? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 V okolí (Plzeňský kraj - okr. Domažlice) máme hodně sněhu a udeřil pan Mráz. :D :D Jo a Brý večír!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 Jo ja dneska rano dostal typ Breda , Avion, Futurum Karolina zensky nikdy nepohopim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 Zdar!!! K těm ženským, tak to jsme dvá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 prvé zakopnutie už má za sebou... takže už bude len lepšie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 aaaa miloš becher se zacina pomalu projevovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 pozooor, Miloš už Bechera nepije m pryže mu nedělal dobře na jatra , tedka jen slivka a červene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 to je jedno nestli miloš becher nebo slivka...furt je to pan ,ktery je me absolutne u zadku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 tak jeden zlodej nahradil druheho ... tedka vidiš že furt vetsinou hodi volit duchodci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 Ahoj lidičky tak jsem se vrátil ve zdraví ze sjezdovky Kámoška je rozená instruktorka a řekla mě pořádně jak na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 No vidíš já ti říkal že to půjde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 Já jezdil na děckém vleku hlavně takže jsem sjel menší kus sjezdovky .. sjezdovka byla hodně namrzlá a i ostřílení borci si na ní rozbíjeli hubu .. nejlépe byla značená červená sjezdovka .. na sněhu kousek po sobě 2 krvavé fleky co jsem slyšel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 Kámoška je rozená instruktorka a řekla mě pořádně jak na to správna kámoška Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 ale kde nám zmizol EKKAR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 Tak tady se už neukazalo dlouho vic lidi nak to flakaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 Asi místo koukání na net je manželky, přítelkyně vyhnaly vykopávat sníh ve F-M a okolí opět hustě sněží .. A silnice je ledovka už pár dní .. Dnes jsem viděl auto v příkopě, jen zadní náprava visela půl metru nad zemí a trojúhelník na zemi, výstražné světla a řidič to zabalil Asi tam bude do jara.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.