žralok Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 Ten černoch tam ale ležel a ty jsi si ho v té tmě jen nevšiml. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 A kurna , ja to tusil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 Teda jozzi, máš zajímavý sexuální zkušenosti!!! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 Oběd: vepřový výpečky, špenát a bramborový knedlík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 Kusuj , ja jsem o hladu , vyjmecne makam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 jo to máš bllbý být o hladu? to jsi dopadl jak děti v Africe a to jsi uprostřed EU jo a chceme oficiální vyjádření k tvým novým sexuálním praktikám :kol-28: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 Byl to jen led , ale tvrdej jak prase a ze v zadni kapse nosim penezenku plnou drobnych tak to bolelo jak prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 nu dobře pro dněšek ti budem věřit, ale jestli se to bude opakovat, tak už se z toho nevyvlíkneš!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 Led? Každý tomu říká jinak. A tvrdej jak prase musel být. Už jsi to zkoušel někdy s měkkým? To jde hóóódně špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 Největší umění prej je přesvědčit partnerku o tom, že tak měkkej je proto, aby ji TAM netlačil.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 AHoj vy tady zase máte témata .. raději mě poraďte v tématu problém s brzdami Dnes jsem se málem zabil kvůli toho že mě to nebrzdilo :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 kdy jsi měnil brzdovku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 (editace) No brzdovka byla měněná tak možná v době, kdy já ještě tahal kačera na provázku. Já mám to auto něco přes 2 a půl roku, najel jsem s ním 60 000 km a neměnil jsem jim. Jen dolíval když jsem odvzdušňoval brzdy při opravě válečku a pak ještě kámoš když to ovzdušnil pořádně tak něco dolil. Ale je tam ten problém, že prostě ráno jsem nastartoval a vyjel. Najednou chci na křižovatce zastavit a pedál je tvrdý, sotva to brzdilo a když jsem se rozjel a brzdil jsem znova tka už to bylo vpohodě. Odpoledne se opakovalo to samé, navíc mě ještě zapískala výstraha v autě ale přitom se nic nerozsvítilo, žádna kontrolka. A opět po rozjetí to šlo. Jenže až po opravdu delší jízdě se mě zdálo že auto brzdí jako ještě včera brzdilo. Jezdil jsem asi 10km po městě a pobržďoval .. u baráku jsem to rozjel a naplno zabrzdil. První se jen blokovaly kola, ikdyž brzdy moc nebrzdily ale jak jsem jel znova to projet a znova to takhle zkusil tak už to bez zablokování kol brzdilo tak, že mě všechny věci ze zadních sedaček vyletěly dopředu. Při zaparkování se mě taky zdálo že mám přední pneu vyfouklé, tak jsem je jel nafouknout. Levá měla 210 a pravá 240. Srovnal jsem to na 230 obojí a brzdilo to taky líp tak nevím Edit: brzdovky neubylo, je jí tam po hrdlo. Editováno: 30. leden 2013, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 pridrenej valec v celistech.mrkni pod gumove tesneni jestli tam je grafit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 Eh no já nevím kde to je přesně to gumové těsnění ale snad to po oddělání kola najdu na té čelisti Kouknu na to díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 (editace) Brýýý večír Včerejší výtvor s přítulkou :D je vidět, že jsem to nezapoměl :D narychlo stavěný a materiál použit to co se našlo v autě a okolí Editováno: 30. leden 2013, autor: chiquillo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 Stejně by mě zajímalo kdo sněhuláka vymyslel Myslím ten koncept 3 koulí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 Ahoj !! Jozzi > Vcera mel jsem tento pripad, co Ty dneska . Nemilo bylo . Dnes, zcela zdravý, šel jsem do Ostravy . Nikdo, jsem se setkal s našeho klubu Petrkiller > Zkontrolujte posilovat na brzdy, nebo je v pořádku a funkční . a jeste zkontrolujte vodici cep pokud to není gratinované . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 Brýýý večír Včerejší výtvor s přítulkou :D je vidět, že jsem to nezapoměl :D narychlo stavěný a materiál použit to co se našlo v autě a okolí Ale on hubeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 Nechtěl sem aby byl moc tlustý :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 (editace) Jak je ? Editováno: 30. leden 2013, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 No nevím kde to je ani jedno. Zítra sundám kolo a kouknu na tu čelisť .. Asi těžko tam ale něco uvidím. Večer to už fungovalo normálně, ikdyž se mě pořád zdá že to brzdí méně než to brzdilo, ale je to možná jen pocit. Uvidím co řeknou na STK za pár dni. Možná by stačilo ty přední brzdy rozebrat a vyčistit ne? Příjde mě že musím mnohem více sešlápnout pedál aby brzdil razantněji. Ale jak říkám možná se mě to jen zdá Každopádně už se to nezadírá naštěstí. Uvidím ráno. Jinak sněhulák sice hubený ale pěkný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 Dobre ranqo vespolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 No dobré ráno, tak ty už vyrážíš to té sranda práce....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.