Přejít na obsah

Hospodský pokec


Marek

Doporučené příspěvky

No brzdovka byla měněná tak možná v době, kdy já ještě tahal kačera na provázku. Já mám to auto něco přes 2 a půl roku, najel jsem s ním 60 000 km a neměnil jsem jim. Jen dolíval když jsem odvzdušňoval brzdy při opravě válečku a pak ještě kámoš když to ovzdušnil pořádně tak něco dolil.

Ale je tam ten problém, že prostě ráno jsem nastartoval a vyjel. Najednou chci na křižovatce zastavit a pedál je tvrdý, sotva to brzdilo a když jsem se rozjel a brzdil jsem znova tka už to bylo vpohodě. Odpoledne se opakovalo to samé, navíc mě ještě zapískala výstraha v autě ale přitom se nic nerozsvítilo, žádna kontrolka. A opět po rozjetí to šlo. Jenže až po opravdu delší jízdě se mě zdálo že auto brzdí jako ještě včera brzdilo. Jezdil jsem asi 10km po městě a pobržďoval .. u baráku jsem to rozjel a naplno zabrzdil. První se jen blokovaly kola, ikdyž brzdy moc nebrzdily ale jak jsem jel znova to projet a znova to takhle zkusil tak už to bez zablokování kol brzdilo tak, že mě všechny věci ze zadních sedaček vyletěly dopředu. Při zaparkování se mě taky zdálo že mám přední pneu vyfouklé, tak jsem je jel nafouknout. Levá měla 210 a pravá 240. Srovnal jsem to na 230 obojí a brzdilo to taky líp tak nevím :(

Edit: brzdovky neubylo, je jí tam po hrdlo.

Editováno: , autor: Petrkiller
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj !! :)

Jozzi > Vcera mel jsem tento pripad, co Ty dneska . Nemilo bylo :( .

Dnes, zcela zdravý, šel jsem do Ostravy :) . Nikdo, jsem se setkal s našeho klubu :kol-32:

Petrkiller > Zkontrolujte posilovat na brzdy, nebo je v pořádku a funkční :) . a jeste zkontrolujte vodici cep pokud to není gratinované :) .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No nevím kde to je ani jedno. Zítra sundám kolo a kouknu na tu čelisť .. Asi těžko tam ale něco uvidím. Večer to už fungovalo normálně, ikdyž se mě pořád zdá že to brzdí méně než to brzdilo, ale je to možná jen pocit. Uvidím co řeknou na STK za pár dni. Možná by stačilo ty přední brzdy rozebrat a vyčistit ne? Příjde mě že musím mnohem více sešlápnout pedál aby brzdil razantněji. Ale jak říkám možná se mě to jen zdá :( Každopádně už se to nezadírá naštěstí. Uvidím ráno.

Jinak sněhulák sice hubený ale pěkný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...