jozzi Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 Ja kdyz pisu tak uz jsem v praci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 To nemá cenu jezdit tam tak brzo, když stejně nic neděláš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 Tak vyrizuju si nocni korespondenci , pripravim si podklady pro dnesni den , zjistim dnesni rozvrh a agendu a uvarim si kafe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 No však to říkám......klidně si mohl přijet na 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 To by neslo , prvni zakaznici uz volaj kolem 6ranni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 Nazdaj bando trochu změna proti předešlým dnům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 Fuj, to vypadá na jaro. Na co budeme nadávat, když ne na silničáře, sníh a jiné věci. Jo už vím, už tu zase řvou ptáci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 Brý ránko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 Bry ranko ... kluci jaro jeste nebude, furt nesmrdi takovym tym shnilo plesnivym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 nu ono taky jaro a v lednu??? viď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 To je něco jako léto na vánoce. Tady to tak vypadalo, když jsem si chodil dát panáka a vykouřit cigáro na terasu v kraťasích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 Ja furt cekam ze prava zima prijde a ja nenastartuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 až tak jo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 Pravá zima přijde v srpnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 Az se nam budou potit kule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 se máme na co těšit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 Ja se moc netesim nevedu klimu takze kule se mi zapari nabeton Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 s tou klimou jsme dvá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 Jsme tri :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 tak to už pomálu můžem založit club ještě se někdo přidá???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 To vám nezávidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 já se přidám, bez klimy na věčné časy...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 žraloku Ty v te kuži , to bys teprv zapařil Kluci jak byste nazvali člověka ktery si na auto lepi dobrovolně ruznobarevne samolepky a ještě z toho ma radost ? chci znat vaš nazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 Je to štastný člověk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 Ahoj lidičky .. tak bez klímy jsme 4 a když přiberu i druhé auto, je nás 5. Ale na těch pár opravdu perných dní tu klimu nepotřebuju. Kámoš jí má na citronu xsaře a už dnes vzpomínal, že zase bude prázdná že zase bude hadička prasklá a zase peníze .. Raději jen větráček a černé okna. U nás počasí taky vypadá na jaro. dopoledne i hezky svítilo sluníčko. Bohužel já byl zalezlý v práci a jak jsem skončil už zase 6 stupňu, vítr a slunko nikde A k těm nálepkám. Já na to mám názor takový že bych si tam klidně nějakou nalepil. V globusu měli krásnou samolepku pumy ale za 80kč mě to trhalo žíly vzít ji a nalepit na 5. dveře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.