jozzi Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 Ahoj kluci , ja ma za sebou uspesne vareni segedynu ve velkem kotli i s degustaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 Co všecno okolo hoří? A degustaci provedli hasiči že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 Ten jsem neměl ani nepamatuju a ta moje mi ho nechce udělat, protože to u nás nikdo jinej nejí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 Zraloku jak pojedu k Tobe na grilovacku tak Ti navarim od gulasu jsem u nas doma ja a degustovala snad cela rodina pul hrnca tak pet litru zdegustovano , zapite plzni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 Ty wole, mňam. Kdy můžeš přijet. Třeba příští víkend? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 To budú prdy! Dal bych si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 Já má m k večeři houbovku, knedlík a hov. maso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 (editace) Dodam do jidla od Jozzieho jeste to Polska drożdżówka s kremem mńiam i jeste snad pivecko ceske nebo polsky Okocim strong Editováno: 6. Únor 2013, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 Pocukrované hovno? či co to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 (editace) Nikdy teho nejedl i uz kritika . U Vas nema taky jako zapečená houska . Vy jen mate rohliky Editováno: 6. Únor 2013, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 Tady na moravě už nemáme ani rohlíky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 Dobra jak je u Vas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 Tak teť je tma, -3 stupně, hlad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 Včera k obědu šoulet s uzeným, prdy byly až k ránu, ale stály za to, nepřál bych nikomu stát blíž jak 5 metrů za sebou. Dneska jsem se musel odbejt, jsem po noční a vstával jsem až po 2 odpoledne, tak jen rychlovka chleba se škvarkovým sádlem a teď večer selská omeleta, naštěstí už dnes nikam nepojedu, tak se dala zapít pivkem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 (editace) Ja jim vsechno a me nic neni Ekkar > ale nepoužívejte Lagxigenu bo jste již lagxigenie . Soucim Ti Editováno: 6. Únor 2013, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 Já se dusil zapejkenejma těstovinama dneska :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 Voice u mne je 0*C neco pada dest i je velmi dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 Dobrou noc Vam preju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 Zraloku kdybych byl v CR tak rad , i naka prijatelna domovinka by se nasla jimak drozdzowki to je neco jako nas kolac akorat zemjsou zasadne s tvarohem Brou kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 U nás je "místní endemická specialita" takzvanej JABKANEC. Dokonce každej listopad se tu pořádá "jabkancová pouť" - a ten "jabkanec" nemá s jablkem vůbec nic společnýho. Je to placka z těsta z rozmačkaných vařenýcch brambor a mouky, namazaná tvarohem a přehnutá vejpůl - a tak opečená bez tuku na litinový plotně. Jabka se tady u nás říkávalo erteplím, takže je to spíš "bramborovec" - a vzhledem k náplni je to hnus humus - aspoň pro mne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 Vy mě tady děláte chutě teda .. člověk příjde, řekne si že už nic jíst nebude protože jde spát, pak si to tady přečtu a už bych zase jedl jinak ten velký koblih pocukrovaný vypadá dobře. Kde se to dělá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 V Polsce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 bry rano panove....no vlastne dobrou noc....dam si papani a jdu chrnet.dneska dam posledni nocni a pak az v pondeli ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 Dobre ranoo a dobrou noc Peto , kdyz mam cas twk si pro jednu drozdzowke dycky skocim naproti do obchodu , jinak jak rikam je to spise kolac , je to pecene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 (editace) Dobre odpoledne Petr > Ona je z Gliwic . U mne takove pecou . Ona neni draha , jen 2.10 zl. Dneska mame tlusty cvertek tak musime mit pupen s pudinkem np. Jde behat Budu pozdej Editováno: 7. Únor 2013, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.