jozzi Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 hele pokud se ho vubec dožijem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 To je fakt teda, není to tak dlouho, co tady jeden zaměstnanec v podniku měl infarkt, nedělal nějak náročnou práci, a to mu je jen 37 let.. děsný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 ty vado , tak to je za chvili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 To jo, asi začnu jíst zdravě, přestanu pít alkohol a začnu sportovat. A místo infarktu mě skolí náklaďák. V tom případě na to a nic měnit nebudu, protože se tam stejně musím dostat a je jedno jak. Každý už to má nalajnované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 To je fakt, jestli se to má stát, tak se to stane.. Ale jen jsem tím chtěl říct, mám za sebou zdrávku atd, viděl jsem toho dost, a ty infarkty jak to kosí i ty mladý je vcelku na nic.. Na druhou stranu v tom hraje vždy roli více možností a více faktorů a ne každýmu vidíme do jeho života.. No obraťme list Od rána mi přišel první host, vejvar dneska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Ahoj no já to mám vyřešený. Důchodu se nedožiju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Zraloku Ty ja jsi strizlivy tak tak kecas ... Dame si radeji stejka a pivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 To máš pravdu, že jsem ještě nechutně střízlivý a asi dnes zůstanu. Pivo a panáka si ale dám jen na chuť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 ale to je zaklad vždyt to neni o tom spit se do němoty ,ale aby to chutnalo a měl člověk ten fajny hřejivy pocit ... od žaludku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 sem si v sobotu pripadal jako prazak na vesnici.. sem si objednal 2dcl rumu do pulitru a zalit colou...pani vycepni na me koukala jak na blazna...no co ... mel jsem na to chut mno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 a co v tom je divneho ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Ten rum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 tak ten mi chutna , hlavne na vanoce ... tak fajne voni po cukrovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 To je jediná doba kdy ho piju. Mám strach aby se v lednici nezkazil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 to by byla škoda a mam dojem že dyl jak den v lednici nevydrži , to už pak je zvětraly a tudiž nepoužitelny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Náhodou RUM je dobrej, ba co víc, moc dobrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Náhodou RUM je dobrej, ba co víc, moc dobrej Tož takove svatečni piti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Sváteční no jak se to vezme, doma je ho dost a občas i málo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 (editace) RUM pre mna nieeee Editováno: 28. Únor 2013, autor: libero1071 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 RozumněUloženýMajetek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Ryhla Univerzalni Medicina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Haa, konečně doma kebab snězenej a zítra jenom do 12 a potom do kiiinaaa :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 snězenej , něco popito , tedka to zapijim shlazenou desitkou zitra se jdem s synkama kouknou na malou od kamrada, tak jsem musel jit koupit i dudlik .. se syncy nak stydi nebo co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.