Ondrero Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 Na kapotě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 No hodím pytlík z vysavače na aukro.. vyvolávací cena 100 kč je tam i bahno z koberce a asi kilo kamenů Kapota je poškrábaná od odlétavajících kamínku pár škrábanců a přes celé dveře škrábanec od hajzlů, sousedů .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 Jabuz se na kapotu radeji nedivam , je to des , snad to pujde rozlestit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 Dáte pytle od Jomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 Já mám na kapotě piču a ta rozleštit nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 Jo na kapotě sem myslel, že špatně vidim ale ani rozleštit to nejde :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 Tady je důkaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 To jsou svině ty lidí. Češi no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 bych toho vola snad zabil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 Myslím, že kdyby toho dotyčnýho Žralok přistihnul, tak to tady dneska moderuje z prostor s celodenní státní opaterou a s cezeným vzduchem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 no otazka zda tahle kreace byla opravnena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 Dobre ranko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 Nazdar bazar. Oprávněná nebyla, jen bydlím a parkuju hned vedle klubu, kde se pořádají tuc tuc akce. A mládež co tam chodí se takhle baví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 Tak ja v dobe vetsiho mladi takove hovadiny nedelal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 Dělali jsme jiné hovadiny a kraviny ale majetek jsme nikomu neničili. Dnes se v tom našem zkurveném státě bojíš potrestat své vlastní dítě aby tě náhodou nezavřeli. A v 15i z něj vyroste takové hovado co se jde bavit a z nudy začne někomu ničit majetek a ve finále má vlastně větší právo, protože ty ho za to nemůžeš ani potrestat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 Presne jak píše žralok, ty mladý teď jsou hovada, nejsem až tak starej teda ale i to co se děje tady u nás, je to děsný, na silvestra tady v klubu kousek vytáhl maník pistoli, že mu někdo dělal do holky, postřelil vyhazovače, nepochopím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 Hned vedle tady toho bydlím. Z toho důvodu jsem si dal na barák i kamery. http://hellclub.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 Už jenom ten název hellclub ani se nedivím těm kamerám, už pomohli někdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 Je na nich vidět spousta věcí co se v okolí děje ale dokud se nic nestane přímo pod nimi kam směřují tak to nezveřejním. Hlídají hlavně 3 parkovací místa a vchodové dveře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 To znamená duležitá místa Taky se na něco podobnýho chystám, ono tady byli dřív kasárna, a z některých objektů udělali ubytovnu, a vystěhovali tam nepohodlný spoluobčany, bohužel, takže se vcelku začínám bát o auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 Kruci kluci , jsem rad ze bydlin jeste v kludne casti , jen obcas mam poblite auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 To jsem viděl, tak jsem upřímně musel zasmát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 Já taky. To se mi ještě nestalo ale kdybych to viděl tak tam asi přidám. Tady je taky klid, jen o víkendech v noci je tu veselo. Hlasitá hudba mi nevadí ale ten bordel a řev té mládeže. Když přeskočím plot na zahradě, tak jsem přímo před vchodem do klubu. A kolikrát jsem už takhle skákal a padla i česká facka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 A jen tak ze zajímavosti, to může být klub s hlasitou produkcí takhle blízko domům? Tím myslím obytné domy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 To je zavisle na mestske vyhlasce .... no ja se pridal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.