Trautenberk Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 To je přesně jako u nás, a teď je tady krásně, sluníčko a 6°C a po sněhu ani památky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 ráno dážď so snehom,teraz +12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Si z nás to počasí asi dělá srandu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Zdravím všechny po odmlce bylo moc práce a také hledání dalšího kamene Protože já už jsem taky pár týdnu sám jako jozzi. Už mě to nějak nebaví tak se snažím najít nějaký kámen tak uvidím co čas nadělí Rusové jsou strašní namyšlenci.. teda ti Němečtí .. tak bacha na ně A sníh mě už taky hezky dlouho sere .. za chvíli sjedu komplet zimní obutí s takovou .. už aby bylo teplo a mohl jsem přezout .. těším se až přezuju taky konečně na litý oreginály Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Libore a takovi rusi jsou prave nejhorsi , nejvetsi prasata .... u mas rano snezilo tedka sluni a ke +10 kurde komedie nebo co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 U nás v noci sněžilo, pak to vše roztálo a pak opět nasněžilo!! Teď konečně trochu teplo, uvidíme co příjde .. čekám další sníh. Prý i další týden má sněžit .. hnus už toho je fakt dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Zdar Peto , na kameny se treba vykaslat , treba poridit nakou tvarnici ..... u Tebe twz rano snezilo ? Ja se asi za chvilu pujdu opalovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 No kolem 7 hodin, vylezl jsem ven v práci a sněžilo. Spolupracovník říkal že ve 4 taky sněžilo ale v před 6 už bylo vše roztáty .. teď je zase jen mokro a po sněhu ani památky .. už aby to přestalo Já chci tvárnici .. ale těžko se dnes taková normální, trochu chytrá a co má všechny rohy pohromadě tvárnice hledá .. takže už pár dní hledám ale nenacházím :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Ja to neresim , zajedu na stavbu , tam je tvarnic dost .... a dneska vecer jedna akcicka a v nedeli dalsi akcicka , asi zas zacinam zit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 No ještě nějak v půlce dubna má nějak hodně mrznout a sypat No jinak já jsem teda taky vcelku dlouho hledal, ale ona nějaká padne do klína :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 No to tak je vždy když se kámen zahodí pak se začne zase žít .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 To je jako rituál, zbavíš se závaží a plaveš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Aaaa , to me nenapadlo ... jinak kluci kurde , nestraste s tim snehem , kdo to ma furt odhazovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Chtěl jsi garáž tak odhazuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Já naštěstí odhazovat nemusím nic .. ale štve mě to .. už by to chtělo sluníčko a teplo Toho sněhu už ani tolik nenapadne aby jsi měl co odhazovat neboj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Tak to je snad jedina nevyhoda garaze , no vlastne je jeste jedna , mamka si z ni dela sklad ... kurna uz pomalu ani s autem nemam kde parkovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 To je jako u nás máme k bytu dva sklepy, menší a větší, no že z menšího bude sklad a popřípadě brambory atd, a že z většího si udělám dílničku a budu tam kutat věci na auto, tak prej OK No jediny co ve velkém mám jsou letní pneu víc se tam už totiž nevejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Sklep mi radeji nepripominej , vetsina lidi , normalnich lidi archivizuje vino , my .... okurky .... mame to podle rocniku od roku 96 az po lonsky takze uz se tam nevleze nic ... kola nastesti mam v praci v garazi , to vis dva auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 A co máš jako druhý? Jojo okurky máme od babičky a ta je má ve sklepě pod domem a těch tam je, a taky různý ročníky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Tak ja mam rad 2001 az 2003 ..... toz keste Zabu prece , fileta rocnik 96 , prave ji jedu projet si to holka zaslouzi po zime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Ajo hlavně že jsi to tady něklikrát zmiňoval Jen jí dej za uši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Taky máme okurky ve sklepě.. ale teda ročník 98 to je už fakt archív to už nemůže být ani jedlé .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Okurky jsou jako víno jsou kyselejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 S penicilínem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Budeš zdravej jsi neviděl Televizni Noviny na Nově? tam taky ukazovali spoustu věci s penicilinem a pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.