Trautenberk Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 To víš pro čechy není slezko, všechno je morava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Ano slezsko , vse co je po ostravicu je slezsko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Jozzi: No narodil jsem se v českotěšínské porodnici (protože v Třinci ještě nebyla) a první rok jsme žili u babi v Třinci. Pak jsme se přestěhovali do Č.T. a tam jsem žil do roku 2007 (paměť už neslouží, tak je to +- 2 roky). Bydlel jsem u nemocnice, z okna jsem na ni viděl. A asi poslední dva roky v Č.T. jsem bydlel na Svibici. Teď bydlím ve F-M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Tak pardon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Si delas prdel , ja zas bydlim u koupaliste , takze kousek Libore , omluva se prijma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 He, na koupaliště jsem nejraději chodil po 10. hodině večer, na noční koupání :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 (editace) A v zimě na boby na panelovku :D Teda nevím, kolik to je, tak nevím, jestli znáš pojem "panelovka", ale byla to (a snad ještě je) naše sjezdovka hned vedle koupaliště, taková panelová cesta dolů do údolí lesoparku. Editováno: 4. Duben 2013, autor: Sakal77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Znam , jezdival jsem tam , ono vlastne na velikonoce jak jsem si krapanek prihnul tak se vzaly sanky a slo se sankovat , jeste ze tam je plot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Vlnity, vlnity, vlnity... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Tak ten uz tam bohuzel neni , ted je jak z pozinkovane strechy a zbytek z klasixke site , ale alespon je to brzdeni prijemnejsi nez ten potok dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 (editace) Co jsem se v tom lese (a v potoce, k radosti maminky) jako děcko naběhal... kurňa, stárnu, či co... Editováno: 4. Duben 2013, autor: Sakal77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 je videt ze jsi z naseho sidliste tam se musel vyblbnout kazdy , odrena kolena byla na dennim poradku a taky je treba pamatovat na skakani z bunkru na hristi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 A jooo, na bunkr jsem málem zapomněl, i když tam jsem tak často nebýval, já bydlel u toho obchodu, jak byla (a je) pošta, PNS, "Jednota", teď Hruška nebo co, ten komplex naproti Kauflandu. Já spíš chodil do bunkru jak býval u VOP... Ty jo, jak parta důchodců tady vzpomínáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 A to zas nejsme tak stari jednota i posta tam jsou furt a na bunkr u kasaren taky rad vspominam uz jsem na to asi fakt moc stary ... dyt vetsina lidi si ani nepamatuje co bylo misto kauflandu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Jdu na oběd, zatím čus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Hele kluci co ta topinka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Jsem mimo, jaká topinka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Takový malý moravskoslezský a západočeský sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 ...a nic mezi tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 (editace) Ahoj lidičky! No já se přidávám do moraskoslezského kraje! Narozen v ostravě a jinak pořád žiju ve Frýdku-Místku Ale chci se zeptat .. myslíte že jsem udělal chybu když jsem už dnes nechal převážit kola ale na auto je budu dávat až za týden? Leží na zemi 2 a 2 na sobě tak snad se ty pneu nějak nezdeformují aby to vyvážení k něčemu bylo Jo a kolik může být maximální závažíčko? Narvali mě tam 50g na jedno kolo za sebou a pak ještě dalších asi 15g!!! Na dalších to tak drastické není. Disk se mě křivý nezdá, při vyvažování neříkali nic. Vím jak funguje ten stroj, ale vyvažování mě někdo osvětlete děkuju píšu to tady, protože tady dostanu nejrychleji odpověd Editováno: 4. Duben 2013, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 No tak já ti teda moc neporadím, maximálně tě jako frýdečák frýdečáka zdravím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Já mám na jednom letním 2x30g takže pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Aha no a vyvažuje se disk nebo pneu? Zajímá mě jestli mám křivý disk nebo špatné pneu? A taky jestli s tím něco dělat? Popř. jak moc vadí že ty pneu leží na sobě po dvou ještě pár dní než je obuju? Abych si to vyvážení nezničil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 No podle mě jako amatéra si myslím ze se váží disk a ne guma, a to jak leží si myslím nevadí, já je teď mám taky už druhy týden takhle a předtím celou zimu a dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Tak já bych řekl, že se váží obojí dohromady jako celek, tzn. kdyby se pneu přezula na jiný disk, tak se musí zase znovu vyvážit. Nepředpokládám, že pneu se vyrábí přesně vyvážené. Nebo jsem něco nepobral? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.