Petrkiller Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 Teda to jsem fakt nezkoušel Jinak u nás je 0,3 stupně .. v 5. patře takže dole je 0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 Dneska Hradec Králové = celodenní utrácení ve Futuru a podobnejch super-hyper, co vám budu vykládat, prachy zas lítaly jak sláma z řezačky, protože ten musí mít nový to a tenhle zase ono, dcera chtěla nový plavky, synátor zase vyrůstá z kalhot (má je 4 měsíce - asi ho budu muset přestat zalejvat...), manželka samozřejmě uviděla nový botky a k nim kabelku... Ale v Hradci je jen chladno bez sněhu, holo je až k Doudlebám (I/11 a I/14) respektive na úroveň Vysokýho Mýta (I/35) - zato dál na východ je furt zima jak v ruským filmu, sněhu třeba po zahradách minimálně po kotníky, pole bílý, u cest hromady neroztálýho odhrnutýho svinstva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 Dobré ráno po dlouhé době jozzi na mě s topinkou zapomněl a jinak tady mrzne ale jinak sluníčko a krásné, zlatý západ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 Libore to jako chces rict ze v Havru se ti nelibilo ? Jinak v Havru rano bylo -4 a jasno. A slunce krasa. Ted uz jsem opet pod lysou horou a tady je taky kraaaaasne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 Tak líbilo ono to město není ošklivý, ale když tam napadne sníh je to všude v těch velkých městech stejný, je špinavý a hnusný :/ Jinak před rokem jsem se tam měl stěhovat, ale dostal jsem tady lepší možnost platu než tam, takže jsem pozůstal na západě Jediné co mě tady chybí je něco jako poskytovatel PODA.CZ ten net u přítelkyně rodičů šlapal parádně, optika je optika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 jo jo podu mam 100mb/60mb jeto ficak. No tady to stou zamestnanosti neni nijak dobre. Mas recht urcite to budes mit lepsi, tu vetsinou kazdy odchazi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 Tak já chtěl jít dělat do lázni Klimkovice, zajímavá práce a zajímavé místo, ale tady jsem dostal o něco víc peněz právě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 Zdar kluci už mam kapku volněji , no den blbec , Libore Ty mi pošli do SZ tel čislo , když jsem se v sobotu dokopal z prace tak jso zas někde lital , takže jak pojedeš na SLEZSKO přiště tak to řešim přes mobil ... jinak hlasim 20cm po travnicich , asi 2m kolem garaže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 Jasný pošlu, pošlu kdyžtak i odkaz na FB ten to taky pojistí ono v sobotu jsme byli myslím se podívat na Těrlicko a okolí, bylo to tam hezký, jen toho sluníčka by mohlo být víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 to už jsi přepiskl , na těrlicko to mam 10 minut i s pauzou na cigaretku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 Hopla jsem fakt nevěděl ne a to jsem tady psal jak to bude s topinkou Psal mi i bullets na FB myslím kdy jedu pryč, ale psal v sobotu večer a my jeli kolem oběda v neděli, chtěli jsme stihnout sraz v Prahéé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 Tady máš několik čísel tak mu zavolej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 (editace) takže přiště jak tu budeš , tak hlasit , a i to jak pojedeš na Těrlicko , a ještě jak bys napsal že jsi jel na nakupy do polska , to by byl ohen na strese žraloku , některe mam jako trvalou předvolbu Editováno: 8. Duben 2013, autor: jozzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 žraloku žraloku :D :D Jinak koukám že nejsi tak starej, to jsi odemě jen kousek, tak to je pohoda No do Polandu jsme chtěli jet, ale to už nebyl čas, nebo spíš se tolik pilo že jsem byl střízlivej jen chvílema tak se těch výletů tolik neudálo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 , no ja čekal že budeš starši ... to viš ja jsem silnej ročnik .... no to bych Ti dal kdybys byl v polsku .... jo u nas se pije , u nas se tak pije že někdy mam problem poznat kterej je den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 Já jsem mladý ucho mám ještě mokrej řidičák :D No to jsem poznal, hned první noc co jsme jeli tak se pilo, a to já nějak nečekal a jak člověk nic pořádně nejedl, no to bylo něco zase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 jo , pak je žaluke v pr...li , to znam , tak to mam jak dojedu k strejdovi k ukrajinskym hranicim tyden v limbu , druhej se lečim ... tak jsi ročnik moji segry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 No ještě že je to jen týden, tak já kterej je zvyknutej na pívo, a teď kořalky do mě no nevím, ale možná bych si i zvykl Fakt? Tak aspoň něco společnýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 jj ... To je třeba trenovat ja už jedu od mala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 No já to jenom tak rychle zkouknul ten FB, koukám že máš zajimavý původ,a ty polské statusy, to je stejně dobré Jsem tam byl mladý kupovat kytku a tam polské květinářství Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 To viš ,ja vicemeně v polsku žiju , ja už v čr sna jen spim , věčně v praci ,ale tam je hybna , to je stare zaměstnani , nove zveřejnovat nesmim .... jinak puvod mam jak prase , to je pravda , takovy party mix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 Tak to máš štěstí, že jsi se nenarodil jako tučňák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 to maš recht , s mym puvodem je všecko možne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 Tučňák, dobrá hláška :D Tak jako každopádně jak pojedem v létě tak to musí dopadnout nějak líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 musi , to už snad i staje snih prozatim jsem furt na zimnih , diffu lezi na gumach z žaby a barva je v regale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.