Duben 9, 201312 r Jůůů, tady v hospodě máte i šéfkuchaře , sem budu chodit častěji.. hned je chuť na grilování i pře to ***** počasí Edit: tak nemáte kuchaře ?? Upraveno Duben 9, 201312 r od Galvi
Duben 9, 201312 r Bydlel jsem tam 20 let, než jsem šel do Prahy. Teď jsem už zase raději v klidu na Vysočině.
Duben 9, 201312 r Za prací, protože už tenkrát to tam bylo na hovno. Teď už tam nejezdím tak často jako kdysi, není čas.
Duben 9, 201312 r Jo jo.. Tak je to tu pořád stejný... Práce nikde.. Ale jestli je to někde lepší?....
Duben 9, 201312 r Bydlel jsem tam 20 let, než jsem šel do Prahy. Teď jsem už zase raději v klidu na Vysočině. to se mi vybaví jeden důchodce z Vysočiny, co teď zase na rozdíl od tebe šel do té Prahy
Duben 9, 201312 r Dnes jsem ho potkal na dálnici s majáčkama, jak se řítil do Prahy a já jel směrem do Brna.
Duben 9, 201312 r Miloš měl pootevřené okýnko a druhé auto bylo tedy v kouřové cloně. Sranda, co bylo druhé auto jsem si nevšiml, protože jsem se zaměřil na první.
Duben 10, 201312 r Dobré ranko Včera jsem to zapíchl dřív v práci a ještě zneužil bazén a whirpool jinak dneska tam valím zase a k obědu mám nějakej kus hovězího, snad to bude k požití Jinak klasické okénko s počasím: +5°C zataženo, mokro, ale příjemně
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.