Sakal77 Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Já byl rád za sl. O1 a teď (v jiné firmě) jezdím se stařičkou Mazdou Premacy (benzín) s najetými skoro 300 tis. km) :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Libore kolik znas jazyku ? tak ja ze startu jezdil z Oll 1,9 tdi ale to bylo bajecne autisko :* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 ...tolikrát jsi člověkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Jozzi - já krom češtiny a slovenštiny i rusky a anglicky, (po polski przepraszam nemluwie )... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Ekkare Ty by ses u nas celkem uzivil ale ta polstina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Tak nemůže každej umět všecko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Vsak jo ale predpoklady jsou idealni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 No hele, trochu rusky, něměcky se domluvím, anglicky taky, a latinsky umím číst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 (editace) vy jste tu náký vzdělaný co to je za divnou hospodu Editováno: 17. Duben 2013, autor: cerrtinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Prd vzdělaný já co dělal maturitu na 3x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Ja radsi nic nerikam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 já už sem tuplem ticho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Tak se pochlubte jaký máte vzdělání? Já mám Střední zdravotníckou a vyšší odbornou školu zdravotnickou ve Varech, sice maturita na 3x ale je doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 a všichni ticho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 hm super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Lic ,Ing a do konce roku snad Ph.D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Lic.to je to co je něco jako u nás Bc. že jo? panejo, ty jsi študovanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Nechápu lidi, co je zajímá v dnešní době vzdělání. Za chvíli budeme národ jen ze samých titulů před a za jménem ale nikdo si nedokáže zatlouct hřebík nebo něco udělat ručně. Můj táta kdysi říkal, že to není o tom, jakou máš školu, ale jestli umíš dělat rukama a logicky myslet. Každý chce sedět v kanceláři, vozit si prdel ve služebáku a pak se divíme, že tady máme spoustu slováků, rusáků, ukrajinců, vietnamců a jiné spodiny. Nad tímto by jsme se měli zamyslet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Zraloku kdybych nemusel kvuli praci tak na to kaslu pro mne je to jen zbytecne stracenej cas Libore presne tak Lic je Bc 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Tak ono, já třeba si myslím že mám dobrou školu a chtěl jsem jít ještě dál, ale to jen pro pocit že tu práci co dělám tak že jí dělám kvalitně, třeba já dělám rukama a myslím si že svojí práci rozumím a jedu si v ní dobře.. To že pak třeba člověk je míň schopný na ostatní věci, to je na nic, ale tak když se snažím a i tak to prostě nejde, nebo to není ono, tak mám přátele, kteří tomu třeba zase rozumí více, a zase méně té mojí práci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 žralok : tak tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Bohužel spousta "funkcí" je vyhrazenejch ne těm, který tu práci umí, ale těm, kteří "pro ni mají předpoklady" = myšleno těm, co mají nějaký písmenka na vizitce před jménem nebo za jménem. Jako by to lidi bez těch písmenek neuměli udělat nebo co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Ekkare , to je i muj nazor ,ale když Tě pošle firma tak se s tim už neda nic dělat ... a neřeknu žeby mě to 2x moc bavilo , ja bych ten čas využil lip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Já to myslím tak, jako že i když víš že něco umíš a hlásíš se na takovej post, tak přednost dostane ten, kdo má ty písmenka - a vůbec dotyčnou problematiku nemusí ovládat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Já se svou SZeŠ stejně dělám v úúúúplně jiném oboru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.