Vlasta Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Nazdaj bando,od zitra dovolená,kterou začínam dvoudením maratonem na rally Šumava,.už se těším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Já až od pátku jdu teda ještě na ranní, ale jen na půl šichty. Nu a pak hurá na Rally Šumava!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 já si dnes dám zase Rally Praha Celej den ježdění po Praze, ještě že aspoň v polepeným autě, kdy si řidiči moc nedovolej prasárny, v civilním je to vždy mnohem horší, to jsem na konci dne nas.ranej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 Zdat , kluci jdu spat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 Dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 Dobré odpoledne. Venku hezky, tak je hospoda prázdná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 No až na mě, já jsem v práci tak tu sedím a čumím do zdi (obrazovky) Jinak až se probudíš jozzi pošleš mi prosím odkaz na ty nápojáky? Díků dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 aj na SK máme počas slnečného dňa nudu...ľudia nechodia, a ke´d aj niekto príde, tak len očumuje a predaje žiadne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 A v čem prodáváš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 elektro - PC a telekom (mobily+navi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 To dělala i moje přítelkyně dřív, pak to zavřeli, ale majitel má ještě jako Frenčízu T-mobile, tak je tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 Tak konečně doma dneska z jedný práce do druhý, v tý druhý jsem si hezky zanadával narvat a natáhnout pružinu docela boj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 Co to je za vymoženost????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 kurňa, jak sa mi nechce učiť a riešiť zadania do školy...nedoštuduje to niekto za mňa?? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 wirer, beru, ale půjdeš zítra místo mě na zkoušku jo? (je z optimalizace dopravních procesu a kvantitativních metod organizace a řízení) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 tak to asi veľmi nepôjde. ja mám zajtra prednášku Časti strojov (na ktorú som mal doniesť vypracovanú "úlohu", tak asi nepôjdem), a potom Hydromechanika zápočet...a o 12 možno padla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 Co to je za vymoženost????? držák pásu na bowling snad největší ..... kde člověk stráví 2,5h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 Aaaaha... Části strojů, jestli to bude podobné jako já měl cca 2 roky zpátky Části a mechanismy strojů, tak to ti moc nezávidím... Hydromechaniku naštěstí nemám, té jsem se vyhnul obloukem spolu s fyzikou a podobnýma hrůzama.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 chiquillo: aha, tak na to bych nepřišel ...No hned jsem chytřejší, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 Tak dneska nám začíná na západě Čech jeden motoristický svátek a to Rally Šumava a Historik Rally!!! Už se nemůžu dočkat!!! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 Dobré ráno, tu rally zavidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 Bry ranko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 Dneska to bude dlouhý :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 Jo jo dnes bude dlouhý rallyový den. :kol-27: V pondělí nebo uterý budu dávat závěs na džundu,ale představa řezání do nárazniku ououou to bolíííí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 To verin vlastiku ale kdyz se musi tak se musi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.