Trautenberk Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 Ty dva posledni zabalit a poslat prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 hnusně je ale mě je to jedno včera sem u nás potkala jedno porsche,asi zabloudil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 A to je prý teprve půlka, zbytek dorazí dneska, jsou fakt krásný, a to jedno má kotouč jako moje letní kolo :-D:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 Ja nejsem narocny, me by todle to stacilo jinak i muj sluzebak ma kotouce jak ja kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 Mě se líbí to bílé, a všiml jsi si ze má stěrače obrácené? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 Fakt ze jo , jojo stara dobra carrera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 Asi britská verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 Tak co jsem se koukal tak volant ma spravne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 Jo to má, ale možná to má předělane aby mohl legálně jezdit ne?:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 Jooo tak tahle značka je má nejoblíbenější a jednou bych si 911 přál na víkendové ježdění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 To je taky mozne ja se v tech broucich nevyznam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 Jsou fakt pěkný, teď jeli do města, to byl řev, fakt úžasný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 Jo a připomínám se s držákem :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 Brý den ve spolek!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 Taky zdravím a pozdravuju Včera jsem džundu vyvez do světa,jeli jsme do Práglu do Mořského světa,cesta tam v poho,ale zpět bouračka na dálnici oba směry zavřený takže to všichni chtěli objet po starej přes Beroun a tím zasekali celej Beroun stál jsem tak 2km před ním a než jsem se dostal na druhou stran tak uběhla skoro hodina což ještě vlastně šlo páč dálnice stála ještě,když já už byl doma. P.S já neobjížděl já jel po starý tam i zpět 350kč za 120km jim nedám vydřiduchum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 Tak nevím jestli se ze mě stává ženská??? Od rána jsem stačil utřít prach, vyluxovat, vytřít, umýt wc, umýt nádobí, uvařit a zapéct francouzský brambory a teď dokonce peru... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 Jak Ti zacnou rust prsa tak se ozvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 Jozzi: určitě si na tebe vzpomenu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 To vis, zenska bez poradnych trojek neni zenska ja dneska zas kapku poklidil v garazi, zas dokazu obejit auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 Otázkou je jestli proto ze je tam pořádek a nebo si se tak spotil a zmizel ti pupek :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 Přítulkyně má 3den 12h-šichty v práci, tak jsem se rozhod, že ji udělám malou radost a překvápko až se vrátí domů. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 Libore pupek je furt na svem miste a hrde plni svuj ucel, konecne tam mam jakz takz poradek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 Stejně vám tu Garáž závidím, je to velká výhoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.